Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ahoj Jardo, díky za další blog. Co dodat?! A má vůbec smysl pořád vše opakovat a připomínat?!

Žádný alespoň trochu slušnější člověk prostě nemůže "obhajovat" člověka, který je soudně usvědčený lhář, který křivě přísahá na zdraví svých dětí, který nazývá spoluobčany fašisty a který popírá naše závazky v NATO.... Ty stovky dalších "menších" přešlapů nemá ani smysl komentovat.

Hnutí ANO jen dál dokazuje morální bahno v politickém boji, ve kterém se nestydí nejen lhát ale ani zneužívat lidské neštěstí druhých. Lze připomenout hyenismus A.Schillerové, když zneužila sbírky pro Martínka k dalším podpásovkám na vládu.

5 0
možnosti
Foto

Ahoj Ivane. Omlouvám se za pozdní reakci. Ono k Tvému komentáři také není co dodat. Nejsem spokojený s vládou, ale tohle nikdy. Děkuju ta čtení

1 0
možnosti

Teď jsem někde zahlédl komentář ohledně toho, proč si podnikatelé stěžují na cenu energií u Fialy, když pro schválení grýndýlu hlasoval v roce 2019 Babiš - a tehdy byli podnikatelé zticha, přitom mluvit měli a mohli, přesto mlčeli. A to se bavíme o lidech, co by měli být lucidní, už z principu, jsou to "ti milionáři a miliardáři". A nebyli a nejsou. A co teprve obyčejní předčasní důchodci, jak ti by mohli mít v tomto všech pět pohromadě...... Babiš se teď tváří, že vždy byl proti grýndýlu, že prý všechno vetoval, po celou noc..... Tak nevím. Lže ten chlap, nebo už je dementní, nebo prostě a jednoduše neumí anglicky, takže netuší, pro co hlasoval? Ať už je správná jakákoliv varianta, ten chlápek je zcela nekompetentní. Proto se divím, proč nemá 70% podporu, namísto těch stávajících 35%. Vždyť on je jenom docela obyčejně blbej, to by se přece lidem mělo líbit...... Proč ho tolik lidí odmítá, to je mi záhadou.

5 0
možnosti
Foto

Green Deal není špatná věc. Špatná je realizace.

Ceny energií se určují podle závěrných zdrojů, což je totální ekonomická sebevražda, kterou Babiš nevymyslel.

Já rád přejdu na ekologické energie. Nehodlám ale platit nějakému pitomcovi 10 krát víc za elektřinu jen proto, že on je zrovna ta závěrná elektrárna a levněji to vyrobit neumí.

1 1
možnosti
Foto

Problémem není Babiš. On je už mnohokrát přesně zdiagnostikovaný (kupříkladu psychatrem Radkinem Honzákem), o tom není pochyb.

Děsivé je to, že cca 30% voličů tohle imponuje. Našim moudrým Čechům, Moravanům a Slezanům nevadí tupý primitiv s chováním řeznického čokla, jedince, který je schopen v jedné větě popřít sám sebe, který už dávno přestal rozlišovat mezi pravdou a lží, jedince neskutečně vulgárního atd.

V tom je tragédie současných dní.

22 5
možnosti
Foto

Je to přesně tak, Tomáši, máš pravdu, díky.

3 5
možnosti
Foto

Babiš je stejný týpek jako například Zeman, Klaus, Putin a dříve například Duče nebo Hitler. Tito lidé si dovolí to co jim systém umožní a nemají žádné hranice při použití prostředků, například morální, které by jim, některé prostředky nedovolily použít.

10 1
možnosti

Psychopati jsou uzurpátoři - od počátku věků. Klíčové je tedy vymyslet mechanismus, který jim neumožní (nebo aspoň významně ztíží) získat absolutní moc. Toho bez složitější organizace společnosti nedosáhnete. Jednoduše organizovanou společnost ovládne uzurpátor jednoduše.

4 0
možnosti

Nedvěde, už se prober! Byl to Bureš, který během covidu vyměnil pět ministrů zdravotnictví a tři hlavní hygieniky během jednoho roku. Chápu, že to děláš za peníze, ale zkus někdy myslet.

4 4
možnosti

P78e53t95r 49N66e85d46v52ě77d

21. 10. 2023 21:17

Cililink, cililink. No a co, že je vyměnil..osoba na správném místě, tedy Prymula, byl odepsán protože si šel dát panáka a vylezl bez roušky. Nedivím se mu, pár hodin před tím ho prý dvě hodiny otravovala Richterová protože prý musela řešit telefonáty dvou tupějších sester, které nevěděli jak pomoci.

3 3
možnosti

Vazeny pane Jaroslave Červenko. Neodolal jsem, abych nerekl nekoliv slov k vasemu clanku. To, ze nemam rad toho cizaka jsem nekolikrat vysvetloval. Vsak take jsem se zminoval, co je treba udelat, aby jeho sila nebyla tak velika. Aby jsme jeho vliv omezili na normalniho politika v demokracii.

Vas, pane Jaroslave Červenko,jsem zadal na uvazovani a na vyjadrovani se k nestasnemu zakladnimu zakonu, k Ustave. Staci mala zmena v tomto zakladnim zakonu a ten cizak ztrati pres 80% sve chuti byt novym premierem. I ty jeho projevy mozna budou trochu lepsi.

Zde je nastin tech zmen o kterych pisi. Sestavena vlada nemusi mit nadpolovicni vetsinu a hlasovani o duvere nemusi byt provedeno, kdyz opozice vlady ve Snemovne, muze pozadat prezidenta o odvolani vlady a vypsani novych voleb. Zadost samozrejme musi byt dolozena duvody. Prezident rozhodne. Experti musi sestavit pravidla teto zmeny.

Druha cast zmeny muze byt pro cizaka to nejtezsi pro jeho rozhodovani jit do voleb jako "lidr" sve strany. Penize CR a rozhodovani o jejich uplatneni, bude prevedeno do rukou Snemovny. Pravidla pouziti penez a prace s nimi, je treba dat sestavit odbornikum Pro penize nad rocni rozpocet a rozpocet sam, musi take schvalit Senat. Zamitne-li, cela Snemovna muze jej prehlasovat se 60% hlasu. Podpis nebo zamitnuti prezidenta stejne jako u Senatu. (muze byt, ale nemusi)

Zadna vlada NEMUSI mit nadpolovicni vetsinu ve Snemovne se vsemi penezi CR k dispozici. Tedy ne KOALICI. Vlada je timto donucena spolupracovat s nekterymi stranami a tim dosahnout hlasovani pres 50% ve Snemovne. Ty procenta staci na projiti jakehokoliv zakona.

Jako "laik" davam podnet ke dvou zmenam. Jako spravny technolog, rozebiram to, co je pricinou teto skutecnosti. Cekam na pomoc vsech, kterym CR stoji za to, mit lepsi organizaci vedeni teto republiky a omezeni praci zlodejum.

Dekuji za pozornost.

0 1
možnosti

Babiš nám tu starost o lidi demonstroval už za covidu, kdy se choval jako naprostý diletant. Úplně nesmyslná opatření. Zavřené školy. Zákaz vycházení v noci. Zákaz opustit okres. Zákaz veškerého stravování v restauracích. A další a další. Pouze své vlastní firmy neomezoval téměř vůbec. A výsledek? Skoro 43000 obětí.

Střih. Země s podobně velkou populací. Švédsko. Opatření naprosto minimální. Zakázány byly pouze akce nad 1000 účastníků. Jinak jen doporučení. A výsledek? Obětí bylo cca 25000.

Dva různé přístupy, dva různé výsledky. A Babiš stál za tím horším.

11 4
možnosti

P26e75t94r 10N66e37d59v79ě93d

21. 10. 2023 16:51

Švédské vládě stačilo požádat..

Česká musela přikazovat a bojovat proti ničeho se neštítící opozici a ČT09. Možná měl pravdu Rakušan, když Babiše obviňoval, že měly koblihy opatření tvrdě vymáhat.

Dva různé přístupy lidí dva různé výsledky..

6 6
možnosti

dost to zveličujete. Připomnělo mi to Jakeše, je to záměrný primitivismus, ale v celkovém kontextu dnešní nejen ČR se to ztrácí

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti

Každá strana, jejíž členové lžou nebo dokonce petrohradsky trollí, se stává stranou anarchistickou, na kterou si opravdoví demokraté musí dát pozor!

Nehledejme mravnost u nemravných lidí!

Nedemokratické, autoritativní strany nám hrozí totálním ovládnutím společnosti a přes autoritativní "demokracii" můžeme spět k další proruské totalitě!

7 3
možnosti
Foto

Takže co je větší nebezpečí, aby se stalo to před čím varujete. Demokracie, nebo anarchie ?

0 1
možnosti

P90e33t52r 26N54e16d56v24ě31d

21. 10. 2023 12:37

Jen pro zajímavost pane Červenko. Co těch 50 miliard a 15 z nich na boj s rakovinou? Umírá u nás stále na ní spousta lidí? Včetně mladých a i známých lidí?

Budete to Vy a další ignorovat jen proto, že s tím chce něco dělat Babiš? Je lepší převyprávět Babišova slova do jiného smyslu a souvislosti, než byla vyřčena?

Jinak . Preference vlády padají spolu s oblibou. Sám pan Kalousek vládu neváhá označit za lháře a tak je třeba vytáhnout Babiše a po vzoru současného premiéra vysvětlit, že určitá slova vlastně znamenají úplně něco jiného.

Trochu zarážející, je to Vaše ohrazování se vůči Vaší verzi smyslu Babišových slov a Vaše neváhání použití stejného stylu, který jste si v blogu vymyslel a přisoudil Babišovi.

7 20
možnosti

Je fakt, že to zcela jistě myslel poněkud jinak, má poruchu v tom co si myslí a v tom co říká a jak to říká. Ona je to diagnóza, nevím jak se jmenuje ale existuje. Nicméně toho by si měl být vědom, vytáhnout takhle jednotlivý případ je prostě hyenismus, diagnóza nediagnóza.

9 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik