Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Rozhodně nemám a neměl jsem AB v lásce. Ale po jeho odstavení se hodí jako jednoduchý hromosvod na většinu zel se kterým bojujeme resp. nevíme co s tím. A to je nebezpečné.

7 3
možnosti
Foto

Jestli to nebude tím, že za většinou zla Babiš stojí.

10 11
možnosti
Foto

Dva antibabišovské články od téhož autora na titulce idnes? A není to málo, Antone Pavloviči?

Pokud by vám to ještě nestačilo, web Blogosféra, Vzrůstající militarizace Ruska, od téhož autora. Pod článkem výborná diskuse s Mudr Vodvářkou.

6 11
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 8
možnosti

Klaus reagoval na totéž takto:

„A větička, které jsem si všiml, že kdyby Babiš chtěl, tak může ceny snížit, to v historii lidstva každý Rockefeller, každý Baťa, každý byznysmen může snížit libovolně cenu, aby potěšil své odběratele, to je fakt humorné. Takhle je možné ekonomiku popisovat snad pro žáky mateřských nebo základních škol, ale ne pro reálný svět,“ reflektoval Klaus vyjádření Petra Fialy.

„Hra na to, aby se všechno zlo vysvětlovalo Babišem a aby jediná politika byla antibabiš, je fakt dětinské a nevěřím, že to rozumný člověk může udělat.

Myslím, že je to výstižné. Mimochodem, stěžujete si, že Vaši čtenáři opomíjejí první polovinu Vaší investigativní a vysoce odborné stati. Nedivte se, i ona sděluje (i stran diskutujících) kde se nacházejí ty ovce, za které lidé Vaši erudice a intelektu označuje ty ostatní.

11 6
možnosti
Foto

Jistě, a proto je lepší říkat, že za vysoké ceny může Fiala.

A jak z toho tedy ven? Znárodnit Babišovi firmy? To by se přátelé socialistických "pořádků", jako vy, zvencli.

7 9
možnosti
AM

Chápu, že po několika negativních blozích o Fialovi či vládě jste musel zařadit opět Babiše, aby se na vás spoluvolitelé té stávající vládní neschopnosti nezačali mračit

10 7
možnosti

... a jakmile si někdo dovolil napsat něco proti vašemu guru, jste z toho celý opupínkovaný.

12 8
možnosti
MB

Obří střet Bureše je nekonečný. Byl by cenný, jako vůdce Hnutí, které předkládá efektivní reformy. Bez impéria, prostě nadšenec ČR. Výsledky? Zotročení si státu, podpora vlastních zájmů. Statisticky prokázáno- počínaje neuvěřitelným nárůstem dotací,nní přes neúměrné zisky na potravinách. Fantastické je, že trvale, roky! - Přitom nepatří mezi TOP 10 plátců daní z příjmů. Právě odsud bere stát své prostředky na zajišťování služeb ...

Stav je skutečně obdivuhodný - zatím v rozměru nikdo nedokázal. Obdivovatelé tak mají kamna. Obrovská spotřeba, tepla málo a dýmu plno. Zhruba 32% je ochotno stále přinášet polena. Dát 0 daň DPH na potraviny? ANO, to je možno. Za předpokladu, že. sympatizanti nebudou žádat navyšování důchodů, lékařskou péči. Vážně, to mi hlava nebere ...

14 7
možnosti
Foto

Ani mně ne, Miroslave. Díky za jako obvykle skvělý příspěvek.

6 3
možnosti
MV

Andrej Babis.... ne, radeji knihu.

12 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu tahle diskuze je také počteníčko

7 2
možnosti
Foto

Karma, Jaroslave, Babiš inflaci zcela záměrně rozjel už jako premiér, a nyní ji drží při životě jako vůdce opozice. Je to z jednoho prostého důvodu. Agrofert, tedy on, na tom vydělává.

Jako premiér přidával bezdůvodně důchodcům, jako majitel Agrofertu si nyní od nich bere ty peníze zpět v cenách bezdůvodně předražených potravin. V podstatě prostřednictvím důchodců (především) podojil státní kasu a navrch získal jejich vděk a hlasy. To je tak jednoduché a geniální, že to ani nemohl vymyslet on.

14 9
možnosti
Foto

Dokonalý a ještě legální systém. Ale ovečky budou pořád útočit a zastávat se ho. Také si nemyslím, že by to byl schopen vymyslet, stačí se podívat na ta videa ohledně víčka od coca-coly. Díky, Maruško

8 8
možnosti
Foto

Andrej je ukázkový příklad komouše a estébáka, který po revoluci převzal moc v tomto státě. A chyba je to nás všech. Včetně paní Valíkové, která se dokáže chlubit jen tím, že dostala pendrekem. Co od té doby udělala? Nic. Jen tlachá a máme ji obdivovat. Jinak karma.

19 9
možnosti
Foto

Co jsem udělala... porodila dvě děti, mnoho let učila, napsala čtyři knihy, zachránila jednu porodnici, poprala se s Cermatem, naštvala mnoho mocných, vytočila mnoho hlupáků, .. On je ten článek o mně?

9 4
možnosti
Foto

Tedy skvostná diskuse, pane Kouči. Blogosféra, Vzrůstající militarizace Ruska, váš článek. Jak tam s doktorem Vodvářkou jamujete o mně. O léčbě doumetrovým negrem, o tom, jak píšu pod vlivem, jen škoda, že dělám ty češtinářské materiály😃 ...fakt jsem si početla. To by zdejší admini mrkali, jak se jejich oblíbenci a mravní hoši umí jinde odvázat.

Doporučuji všem vašim fanouškům i obdivovatelům doktora Vodvářky. Blogosféra, diskuse pod článkem pana Červenky Vzrůstající militarizace Ruska.

11 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 3
možnosti
JP

Víte, pracuji jako zástupce vedoucího v jednom z obchodů známého potravinového řetězce. Pokles cen se zatím nijak výrazně neprojevuje, a když, tak po korunových částkách. Když se zdražovalo, některé ceny ze dne na den vyskočily i o třicet korun.

V podkladech o zboží jsou uvedeny i nákupní ceny a ač nerada, musím říct, že marže u některých výrobků je nestydatá. Myslím si, že řetězce, bohužel včetně toho našeho, zkoušejí, kolik je ochoten zákazník zaplatit.

5 1
možnosti
Foto

Marže byly takové vždy, pohybovaly se kolem 40 až 50 %, předpokládám, že se nic nezměnilo.

0 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik