Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No vidíte jak jste se spravedlivě rozhořčil. Nebylo by lepší jít třeba na procházku (dnes je opravdu nádherně), oni nás ke svým diskusím a rozhodnutím stejně nepotřebují.

Já vyvenčil psa i sebe, v klidu jsem si dal dvě pivka a jsem v pohodě. Škoda si kazit tak krásný den.

5 3
možnosti
Foto

Pane Polášku, nejsem rozhořčený, tohle jsem tušil, ani to není třeba pepřit. A procházku jsem také zvládl.

1 0
možnosti
MR

Aktuální vláda musí balancovat na několika hrotech. První hrot je její vlastní chatrná koalice, 2. hrot je absence stranického zázemí, voličstva i dorostu, 3. je jednobarevná sociální konzumní společnost, a začínají vládnout generace vyrostlé vlastně v blahobytu, a neznají a neumí pracovat s tím, že jednou je život nahoře a jednou dole W... .4., hrot zasela Babišová vláda a tlak soudcokracie, kde, v rámci Covidu , došlo k enormnímu vyplácení všelijakých dávek a podpor a je to právně závazné a dnes to dobíhá. Zde též připomenu spanilou sociální jízdu, tehdejší ministryně Maláčové, zavádění všelijakých dávek a podpor, třeba zálohové otcovné ... . 5. hrot je hra Ruska o vliv na Evropu, a válka na Ukrajině, kde by sociální bouře byli, vodou na mlýn Putinovy a jeho 5. koloně. 6. hrot je vláda bulvárních televizí, jež mají značný vliv na určitou část společnosti 7. hrot je zastaralá Ústava a absence práv společnosti celku, jen jednotlivců, jež jsou v jejím čase zde jen chvilku. 8. hrot je ústavní dělba moci, právní, ústavní, bilaterární ekosystém 9. hrot je negramotnost co se týče možností každé vlády zde, právního ekosystému, jinak zasáhne Ústavní soud, Evropská komise, anebo mezinárodní arbitráže ... .10. hrot je tlak odborů a Hospodářské komory... . Vrcholná politika je tedy jen špičkou onoho pověstného ledovce.Je to Matrix, od kterého radím odpojit se, neboť to je věc většiny, dále určitého už zastaralého vzorce myšlení lidí, jež se setrvačně v novinách, televizích drží, určitého časového dogmatu ideálu společnosti, a nic jiného nevidí ... .

5 0
možnosti
Foto

Souhlas, hlavně bod čtyři je pro rozpočet nesmírně zátěžový. Děkuji za návštěvu, pane Rodene.

0 0
možnosti
KL

"Polibek smrti" pro Kubu z úst Babiše. Teď je totiž jasné, že Fialu vystřídat nemůže, protože by to vypadalo, že ODS tancuje, jak Babiš píská. Myslím, že od Babiše to byl záměr, protože si je moc dobře vědom toho, že s Kubou by mohla ODS alespoň trochu vylepšit své tragické renomé, což je něco, co Babiš vůbec nepotřebuje. Podle mne to byl od něj velmi chytrý tah...

13 6
možnosti
Foto

Dobrý den, Kateřino. Tohle mě vůbec nenapadlo, záměr to asi byl, ale nevěřím, že to vymyslel Babiš. Jinak souhlas.

3 2
možnosti
JR

J13a17n 53R43á81ž

4. 6. 2023 13:59

Pane Jaroslave, zapomněl jsem dodat: Za to, jak byl članek objektivně napsán v respektu smekám.. samozřejmě Karma!

5 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane Ráži, opravdu si toho od Vás cením. Ještě jsem trochu mrknul na Středulu na Čt, ten chlao je další hřebík do rakve ČR.

1 0
možnosti
JR

J70a23n 29R33á17ž

4. 6. 2023 13:49

Jestli tito dva reprezentují elitu naší politické scény, jsme na tom hodně špatně.

Hodně směšně mi připadalo, když se ti dva navzájem přetahovali, kdo z nich je větší lhář a přitom jsou oba prokazatelně největší lháři mezi čelními politiky v polistopadové době.

Tománková byla až moc korektní a bylo zřejmé, že ani jednoho nechce moc trápit fakty, které by jim oběma nastavily nepěkné zrcadlo.

7 0
možnosti
Foto

Bohužel, jsme na tom špatně, ale jinak jsou komičtí, že? Děkuji za návštěvu.

0 0
možnosti
JZ

Od vlády bych čekal, že bude postupně rušit byrokratické překážky pro podnikatele. Místo toho chtějí Babiš a ANO znovu zavádět EET, tedy opak toho, co je potřeba.

4 10
možnosti
Foto

Čekal bych od ní ještě mnohem víc, Babiše snad ani nekomentovat.

0 1
možnosti
JZ

EET akorát likviduje malé podnikatele a jeho přínos je nulový.

8 10
možnosti
Foto

Likviduje, nelikviduje, hlavně je zcela zbytečné, stejně se víc peněz nevybere.

6 1
možnosti
JZ

Babiš je v politice hlavně kvůli dotacím pro Agrofert, které se ta doby jeho premiérování jaksi jistě jen náhodou o dost zvýšily. Vláda ovšem může stanovit pravidla, aby dotace z EU směřovaly k malým a středním farmářům a nikoliv k agroholdingům. To považuji za rozumné.

7 11
možnosti
Foto

Souhlas, Jene, myslím, že to tam Fiala naznačoval.

0 4
možnosti
Foto

Smutný obraz naší společnosti. Tito lháři zajisté nejsou to nejlepší co naše společnost dokáže vyprodukovat, ale jsou ti jediní kteří jsou ochotní kandidovat a pro svojí kandidatůru sehnat podporu. Snad se vzpamtujeme dříve než nás zadupou do úplného bláta. A teď dvakrát můj oblíbený Edmund Burke:

,,Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné – aby slušní lidé nedělali nic.

Nikdo nedělá větší chybu než ten, kdo nedělá nic v domnění, že to málo, co udělat může, nemá smysl."

Hezký zbytek víkendu

Vašek

8 0
možnosti
JR

J81a60n 28R50á32ž

4. 6. 2023 13:50

PS. Burke také patří mezi mé oblíbence.

1 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik