Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dokázali, že to nedokážou!!!

6 4
možnosti
ZZ

A bude ještě hůř.

Už se jim hroutí nejen letošní rozpočet, ale dokonce i ten na příští rok !

1 0
možnosti
PN

Tahle vláda je neustále překvapená a vše bude řešit příští týden. To je neskutečně a ten naráz bude fatální.

On to následně za týden vyřeší úředník z MMF a bude po schodku. Ale to se všichni pokakame

7 1
možnosti
MK

Tak už máme, co jsme chtěli, tra la lá ..

2 2
možnosti
DR

Jsem jeden z těch, kterého ta katastrofa, co tahle vláda naprostých neumětelů předvádí, vůbec nepřekvapuje, poněvadž jsem ji čekal. Co taky čekat od ansáblu, který vede ODS, to nikdy nedopadlo dobře a jež navíc měla pouze jediný program a to je Babiš. Říkám to stále, lidi jsou u voleb strašně naivní a hlavně nepoučitelní.

5 4
možnosti
Foto

Ano, říkal jste to vždy.

1 0
možnosti
JL

Ale, ale pane Cervenko. Neunosny schodek??? Kde prosim vas??

Vsichni nadavaji z usporneho "pytlicku" ktery vlada sesmolila a vy se snazite rici neco opozicniho. Vzdyt jste tem vladam dal vsechny penize, dal jste jim i moznost bez kontroly si pujcovat a dal jste jim moznost rozhazovat na vse, co se vladam zaiibilo. Bez kontroly a bez jakekoliv zabrany pomoci "justice".

Stale opakuji. Zmenme Ustavu po vzoru "barona Montesquieu", podle dnesnim vzoru USA, kdy Biden nedostal vse co chtel od "House of Reprezentative"(americka Snemovna) a volme jednotlivce a ne Ideologii.

Budme jednou v historii, kdy si sedneme a vytvorime organizaci statu presne , jak si preji vsichni obcane.

Prosperujici, nedovolit krast a mit kontrolu obcanu presne, jak se ma v dobre organizovane demokracii. Jiz treti preziden USA napsal predmluvu k Ustave USA. Prekladan:

My obcane Ceske republiky v radu vytvorit dokonalou spolecnost, zarucit spravedlnost, pracovat pro dokonale souziti, zabezpecit zakladni obranu a osobni svobodu pro kazdeho obcana a dat se cestou k celkove prosperite, jsme sestavili a schvalili tuto ustavu Ceske republiky.

Myslite, ze to dokazeme??????

5 3
možnosti
Foto

Ve státní sféře se vždy kradlo, krade a bude krást. Bohužel.

0 2
možnosti
MS

Situace vyžaduje několik reforem. Nejen důchodů, ale taky školství, zdravotnictví státní správy.Včera bylo pozdě.

Ten mechanismus 130% průměru - snad si učitelé dostatečně uvědomují, že průměr mzdy, ze kterého by se vypočítával plat, se může pohybovat oběma směry, tedy i dolů. Pokud budou učitelé akceptovat, že ten mechanismus, se kterým souhlasí, jim logicky může i plat snížit a nebudou protestovat pak není problém. Ovšem stejně se to neobejde bez revize školství. Které obory má stát podpořit, které ne, jak ošetřit návratnost investic do emigrujících absolventů a hlavně konstatnost učebních osnov, aby učitelé mohli ušetřit mimoškolní čas a nemuseli každý školní rok předělávat vzdělávací programy. A to je pouze reforma školství.

2 1
možnosti
MS

Osobně si myslím, že ODS měl vést A. Vondra.

3 2
možnosti
RJ

Ahoj Járo, nemám v podstatě co bych dodal. Snad jen, že jsem od téhle vlády čekal jediné, zbavit se Babiše, což se povedlo. S tou sestavou která tam sedí se pochopitelně nedalo nic jiného čekat, jsem dokonce překvapen, že to vydrželi doteď. Pětikoalice byla osm let odtržena od penězovodů a "kmotři" si teď chtějí vybírat své vklady.

8 1
možnosti
Foto

Ahoj Rosťo, asi jsem vytrvale naivní, ale čekal jsem přeci jen víc. Podle mě, vzhledem k preferencím, vydrží celé čtyři roky, přeci se od koryt neodstřihnou. Pak zas asi bude utrum. Díky za návštěvu.

0 1
možnosti
Foto

Neschopnost této vlády je evidentní, její členové léta žili z kritiky Babiše. Kritika to byla oprávněná, ale oni nic jiného nejsou schopni vymyslet. Měli by si to přiznat a rezignovat. Nejlepším řešením by byla do dalších voleb úřednická vláda bez politických ambicí. Ta by byla schopna přijmout opravdu nutná a nepopulární opatření. Je to smutné, ale řešení od stávajících vládních ale i opozičních politiků nelze čekat.

Vašek

13 3
možnosti
PN

Normálně karma. Tak mile popsat neschopnost vlády....skoro bych jim dal korunu.

Jako koblihu mě mrzí, že i člověk jako Vy, si pomáhá lží o tom, jak vrchní koblihy nepřinášejí žádná řešení, návrhy.

Stačí jen poslouchat a číst. Zdejší slepencový voliči s chutí připomínají stav v Maďarsku. Sice úplně klidně vynechají, že Orbán neudělal tak úplně přesně to co navrhovaly koblihy, ale hlavně ne vše....To však je už takový kolorit slepence a jeho voličů.

Divíte se koblihám a espéďákům, že mají výhrady? A věří raději těm, kterým hodili volební lístek? Vy a ostatní jste slyšeli to, co vykřikovali politici ze slepence za covidu...viděl jste poté nějaké jejich řešení z těch "mělo by se...", " je třeba..." ? Já ne. Dokonce se báli převzít část odpovědnosti. Přesto, když se pan Fiala vytahuje, zmiňuje, že zvládli největší vlnu covidu.... (tehdy už slabší rýmy a v kolejích nastavených koblihama)

Je divné, že se přestalo na té vaší straně plotu používat slovo "chaot"

Dal bych i druhou karmu. Za důvěru těm géniům ze slepence a kritiku Madame de Pompadour.

Loni sice vybral na daních Stanjura o 140 miliard víc, než předpokládal, přesto měl schodek takový, že v podstatě rozfrcal půl bilionu. Dnes máme začátek června. Vybráno na daních o 60 miliard víc , než Stanjura předpokládal, přesto takový schodek...

Jsem zvědav, jak dlouho Vám víra, že tohle je lepší než koblihy vydrží...

10 10
možnosti
JZ

Být u vlády Babiš, tak už dávno máme rozvrat veřejných financí. Jak řekl správně Kalousek, být na financích ta tetka z Brna, tak máme schodek dvojnásobný.

17 13
možnosti
Foto

Hujer, metelesku blesku! A tak hujeři nadávaj na hujeři. Jen hlupák, atˇ těm, či oněm uvěří!

3 3
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik