Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Dobře napsáno. Se vším souhlasím, až na tu paní Černochovou. Já si prostě myslím, že si až tak zle nevede. Jinak z vlády bych dal zatím jedničku pouze panu Lipavskému. A ta změna ANO v konzervativce je opravdu dost komedie.

7 7
možnosti
Foto

Děkuji, pane Kopecký. Černochová je věc názoru jako všechno. Nemůžeme se na všem shodnout, podstatné je, že na většinu věcí máme stejný nebo podobný názor

2 0
možnosti
Foto

Jaroslave se vším co jste napsal se dá v podstatě souhlasit, až na ten konzervatizmus. Konzervatizmus je v naší kotlině totálně nepochopený. Kupříkladu Klaus, který se považoval za konzervativce nikdy nepochopil, že bez kvalitního právního řádu není možné udělat kvalitní reformu. Měl hlubokou neúctu k právu a přitom úcta k právu je jední ze základních prvků konzervatizmu.

Zakladatel moderního konzervatizmu Edmund Burke napsal:,,Vláda, která není schopná změny, nemá právo vládnout."

Konzervativní názor je neměň co funguje, oprav co funguje špatně a nahraď co nefunguje. Nedělá zákony pro zákony aby vykázala činnost. Nějak jsem se rozkecal.

Vašek

20 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas, Vašku. Především Klausem. Klidně se rozkecejte i příště, má to hlavu a patu

5 0
možnosti
ZZ

Každá opozice dělala a pochopitelně i dnes se snaží dělat vládě ve sněmovně peklo.

4 4
možnosti
Foto

Nebyl bych tak expresivní, jde to pořád k horšímu

2 1
možnosti
Foto

J50a64n 86Š47i88k

23. 5. 2023 9:39

Babišova konzervativní strana, to je fakt dobrý vtip. Z ANO se naopak stává levicová strana a navíc ještě extrémní. Havlíček by si mohl ty ponožky rolovat leda tak na hlavu. Je ovšem nepochybné, že většinoví voliči v naší zemi chtějí prožírat budoucnost svých dětí, aby měli plná břicha a natahují ruce ke státu, což se zcela jistě ukáže v dalších volbách. Nějaká smysluplná alternativa tu není. Stávající vláda se drží s šetřením bojácně při zemi a ANO, až bude znova u moci, finance totálně rozvrátí. Hm, ale my Češi to takhle chceme, nám se líbí být v exekucích a mít všechno zadarmo. Budeme mít přesně to, co si zasloužíme, bohužel ten totální krach odnesou naše děti. Hezký den

12 10
možnosti
Foto

Ahoj, Honzo. Je to bohužel přesně tak, jak píšeš. Také hezký den.

2 0
možnosti
JD

Ano, ano! Peníze z kapes daňových poplatníků budou utraceny za obstrukce v parlamentu.

Potom tedy můžeme ten obří rozpočtový schodek hodit na opozici!

Zase za to bude moci Babiš!

P.S. bude hůř!!!

9 12
možnosti
Foto

No, Juro, nemyslím, že bys to pochopil, ale třeba inflace jde mnohem víc za Babišem než za Fialou. Babiš ji zcela úmyslně pomáhal rozjíždět a i teď ji přiživuje jako největší výrobce potravin v zemi.

8 12
možnosti
Foto

Chameleoni jsou stále jenom chameleony, atˇ se ,,prezentují" JAKKOLI. VŠICHNI Z NICH MAJÍ JEDINOU STAROST. Jak se udržet na své větvičce v systému, který jim to umožńuje. Tudíž, koalice, či opozice, stále je to o tomtéž. Udržet systém v chodu. ,,Nějak"

8 3
možnosti
Foto

Ahoj Jardo, zdravím po srazu, máš mínus...a co takhle chameleoni Fiala a jeho parta, kteří něco jiného říkali, a něco jiného konají a budou v tom nadále usilovně pokračovat, viz Stanjura a mléko do kafe. To už je kabaret a ne vládnutí.

15 7
možnosti
Foto

Ahoj Jaromíre. Napravím to v Pardubicích. Pětikolacie je povolební klasika, splní se toho minimum. Já spíš narážím na ideové ukotvení ANO. Ale nedělám si iluze o nikom.

4 3
možnosti
Foto

Beru to pozitivně, pobavím se soubojem, kdo je větší obchodník s deštěm a kdo je víc pro všechny. On záběr od Pirátů po Lidovce je také dostatečně široký :D Zatím vidím síly zcela vyrovnané, netroufl bych si sázet kdo to u mě vyhraje :D

3 1
možnosti
JZ

Je to tak, opozice dosud nepředložila návrhy, kde by šetřila. Naopak hlásá nesmysly, které by vedly k dalšímu zadlužování. ANO návrat nesmyslných slev pro seniory a studenty ve veřejné dopravě ve výši 75%. Připomínám, že za komunistů neměli senioři ve vlacích žádnou slevu. SPD zase cosi blábolí o minimálních důchodech ve výši minimální mzdy, nyní tedy za 17 300 Kč. Což by byly desítky miliard korun navíc.

12 7
možnosti
JZ

Zasloužená karma Jaroslave

5 6
možnosti
Foto

Díky, Jene, cením si toho

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,71
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik