Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za blog karma.

Nemám sice chuť se zapojovat do diskuzí, protože příznivce A. Babiše nepřesvědčí žádný věcný argument, ale někdy mi to nedá.

Dnes mě dostala A. Schillerová, která nejen úsporný balíček kritizovala, ale ironicky poznamenala, že snad vláda projeví dost odvahy. To opravdu spoléhá, že tolik voličů prodělalo lobotomii a nepamatují si, jak "odvážně" vystupovala minulá vláda a jak ona sama "odvážně" řídila státní finance? Jak místo zeštíhlování státní správy bylo přijato dalších cca 40 tisíc státních zaměstnanců? Jak nám 4 roky minulá vláda slibovala důchodovou reformu, aby z ní nakonec zbaběle vycouvala a neudělala vůbec nic? A teď bude hnutí ANO slibovat peklo ve sněmovně, když se nová vláda konečně odhodlala šlápnout na brzdu?!!!!

Jak píšeš - této vládě se dá mnohé vytknout, zejména v komunikaci a prezentování své práce (závažnějších kauz zatím bylo poskrovnu), ale rozhodně má násobně více mé důvěry než stokrát usvědčený lhář A. Babiš a jeho věrné loutky. Přesto by si dnes 30 % národa klidně zvolila zase hnutí, jehož předseda by ignoroval naše alianční závazky a sousedním státům by v případě napadení nepomohl, nebo dokonce své oponenty na demonstracích označuje za fašisty..... Co k tomu dodat ????

P.S. Jako první a zásadní příklad chameleonského chování ANO bych připomenul, že vstupovali do politiky jako protikorupční hnutí. A asi stačí jen připomenout J.Faltýnka a jeho deníček, střet zájmů expremiéra a další, abychom viděli prázdnotu protikorupční politiky...

8 2
možnosti
Foto

No a co byste čekal? ODS vyklidila prostor na pravo tak se tam Babiš bude snažit lovit.

5 0
možnosti
Foto

Karma, Jaroslave.

2 1
možnosti

Muj prispevek pane Jaroslave Červenko je stejny, jako pred 25 lety. Oddelte vladu od penez obcanu statu a ustanovte Snemovnu (pri volbe jedincu) jako hlavni organ v kontrole uspor a vydani v cele republiky.

Po predlozeni navrhu na vydani penez vladou, Snemovna rozhodne a po schvaleni v Senatu, nastolite rezim vnitrni kontroly a tim splnite nejvice nutny organizacni paragraf uspesneho vedeni statu.

Verte, mit takovou organizaci statu, pan Babis by se do politiky necpal. Nemel by proc. Ta "mala domu" by se nekonala.

Dne je ten muj prispevek na toto tema kratky. Jsem jiz unavem to stale opakovat. Ale musim. Mam republiku rad.

2 0
možnosti
Foto

Vím, že to píšete, ale obávám se, že v tomhle Kocourkově se to nikdy nestane. Díky za příspěvek.

1 0
možnosti
Foto

P25e90t37r 20F48r10i44e13d24a

23. 5. 2023 15:37

Zdravím Vás pane Červenko.

Asi nemá smysl přít se o to, kdo za to může, že nejsme chloubou Evropy. Můžeme za to každý svou měrou. Je to účet za 30 let. A jak je to s tím podílem? Vzpomenul bych hlavně ČSSD, ODS, KDU-ČSL a ANO. To byly hlavní strany, které dělaly politiku. Jejich členové sestavovali kandidátky k volbám.

Je opravdu čas se polepšit.

P.F.

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Friedo. Bohužel máte pravdu, výčet je velmi správný. V polepšení moc nevěřím.

0 0
možnosti
Foto

Ti, co o osobě tvrdí, že jsou konzervativci, měli by si přečít knížku, kterou napsal Roger Scruton a jmenuje se " Jak být konzervativec" Kdo byl sir Roger Scruton ???Byl to britský konzervativní filosof, estetik, politolog, spisovatel a hudebník. O roku 1979 se podílel na činnosti podzemní univerzity v tehdejším Československu. Napsal několik knih o filosofii, estetice a některé mám v knihovně. Je to moudré čtení a velmi poučné.

3 3
možnosti
Foto

Znám ho, ale nic jsem od něho něčetl.

0 0
možnosti
Foto

Karma, Jaroslave, i když já bych k vládě až tak příkrá nebyla.

3 5
možnosti
Foto

Děkuju, Maruško. Já to tak vnímám

0 0
možnosti

Když pominu skutečnost že máte v článku spoustu nesmyslů a pouhých domněnek, považuji za největší drzost psát o chameleonech, Vy jako příznivec vládnoucí koalice, musíte přeci vědět že např. ODS se převlékla z pravicové strany pro podnikatele do kabátu krajní levice až anarchie aby neztratila podporu svých rudočerných partnerů (mimochodem důchody nejsou největší položkou rozpočtu).

10 13
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu a komentář, hezký den.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 6
možnosti
Foto

Díky, Romane. Toho se nechci dočkat

2 0
možnosti

... napsal fanoušek chameleonů z pětikolky.

8 9
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS