Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ako sa u nás hovorí, niektorí ľudia majú silný koreň.:-)

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den, Janka. Je to tak, ale zároveň dělají vše pro to, aby ten kořen zlikvidovali. :-)

1 0
možnosti
Foto

:-)Inu, je to nápor. Na bednu. Možná, že i Babišovu. A jistě neskončí ani volbou. Zda i u A.B., to nedokáži predikovat. U workoholiků se projevuje různě, ba nejednou zvyšuje i jejich motivace a výkony. Riziko podnikání. Někdy i ,,tvorby". Možná, že i blogové. I to bývá úsměvné. Vč. hrdinného odboje proti nemajitely na těchto stránkách, neb i je pomáhá i spolufinancovat. I to je až nápor na bednu, ač jak čí. Ale, jinak je to pěkné;-)

4 2
možnosti
JD

Pohřbíval se Zeman, teď se zase pohřbívá Babiš.

Je to potřeba? Je!

3 7
možnosti
Foto

No vidíte, Juro, jak si vystačíte sám.

11 0
možnosti

"Slovenskému magnátovi..." Začal jste přímo skvěle, tedy úderně, ovšem nezlobte se, pak to vypadá jako reklama na Vaše lektorství či koučování. Zájemci si např. řeknou, ten mě naučí jít přímo k věci, a objednávky se jen pohrnou. Ale OK, tady se to tak nebere.

3 0
možnosti
Foto

Nezlobím se, pane Šestáku:-)

2 0
možnosti
JK

Napsal jste to dobře. R^ Jen bych omezil používání slova "naprosto" a jeho tvarů. Nepočítal jsem to, ale ve vašem textu se vyskytuje tak sedmkrát, osmkrát.

1 0
možnosti
Foto

Díky, pane Kvapile. Ujíždím na příslovcích, moc dobře to vím. Opraveno:-)

0 0
možnosti

Nikdy neodstoupím! N i k d y ! Kdy jsme to jen slyšeli?:-)

7 1
možnosti
MB

To ani není o výdrži, jako o smyslu života. Andrej vydrží vše, dozírá Tünde Bartha. Zvláštní, kdy si sekretářka všimne popraskaných žilek - pošle jej k lékaři. Manželé se doma asi do očí nedívají ...

Dovedu si představit. Kdyby za Milošem přišla jeho žena - "Proboha, kdy začneme konečně žít? Neotravuj Ivanko, tak žiji - to je můj život. I na lafetě ještě pojedu". Podobně žralok André - "Ještě ve Španělsku jsme si nic nepořídili"...

Jinými slovy - To vše je o lidech. Stárne se, laskaví dědci zmizí. Hazardní hráči v kasinu. Podíl moci, na odlidštění člověka. Jistě, mnozí obdivují. Já vážně je lituji. Svůj život a důchod si představuji zcela jinak ... :-)

/

6 0
možnosti
Foto

Dobrý den, Miroslave. Myslím, že Ivanka má dávno svojí roli, která jí dokonale vyhovuje. O nějakém žití tu nemůže být řeč. Lafeta;-D, Franco, skvělé připodobnění. Ano, představy mám také zcela jiné a to jsem o více jak 20 let mladší než on.

1 0
možnosti
RK

Babiš se nestresuje, protože nemá svědomí a čest. V tomto je splachovací. Normální člověk by si řekl, že nechce rozdělovat společnost a odstoupil by. Jinak karma R^

10 1
možnosti
Foto

Na tom něco bude, ale stresuje se tím, když věci nejdou tak, jak chce. :-) Díky, pane Kněžínku

5 0
možnosti
Foto

Dlouho. Bez obav. Je svěží. Pevný jako Skála. Jak Václav Klaus. Nebo jak Jana Bobošíková či mickey mouse:-)

6 0
možnosti
Foto

Babiš je nemocný touhou po moci pro kterou je ochoten udělat cokoliv. I obětovat posledních pár let života. Je na něm vidět jak ho to vysává. Normální člověk v jeho věku už by se soustředil na odpočinek, koníčky, klid, pohodu a rodinu. Ani nevím zda má Babiš nějaká vnoučata.

17 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik