Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Občas, když slyším Andreje staršího řečnit, tak si říkám, zda není na léčení zralejší, nežli Andrej mladší. Obzvlášť, když se rozvášní a jeho myšlenkový průjem, bez jakéhokoli filtru, se odehrává před zraky kamer.

1 0
možnosti

Hezky shrnuto. Karma, pane, a díky. R^

3 0
možnosti

Babiš musí být zcela zoufalý, protože když se stane prezidentem Pavel, v další vládě už Babiš být nemůže. Nový zákon z loňského totiž zakazuje, aby se premiérem nebo ministrem mohl stát někdo bez čistého lustračního osvědčení. A to už Babiš po rozsudku Ústavního soudu Slovenské republiky v jeho kauze nikdy nezíská. Jediným vysokým ústavním činitelem bez povinnosti lustrace může být tedy jen prezident České republiky. Lidi, chcete mít fakt na Hradě estébáka?

2 0
možnosti
Foto

Gratuluji Jaroslave, výborně napsáno. R^

Přiznám se, že jsem tiskovku A.Babiše v sobotu neviděl, protože jsem si myslel, že mě v podstatě už AB nemůže ničím příliš překvapit. Mýlil jsem se, a z tiskovky se stal virál. Dnes jsem si pustil na youtube prvních 25 minut, z nichž jsem se asi 10 minut smál. Andrej jede jednu bombu za druhou. Kromě jiného bylo také komické sledovat strnulé výrazy toho roští, co stálo kolem něj - především výraz Alenky Bestinenglish stojí za to. Snad to třeba za 20 let budou pouštět na Silvestra jako projev Milouše Jakeše z Červeného Hrádku....

Ale vážně - ty 2 milióny voličů A.Babiše jsou dost děsivé. Přesto věřím, že z těch cca 1,7 miliónu voličů ostatních neúspěšných kandidátů jen malá část nepůjde v druhém kole k volbám, a ti ostatní v naprosté většině podpoří generála Pavla (s výjimkou voličů J.Bašty, kterého ale volilo jen cca 240 tisíc lidí).

Jsem velkým optimistou, co se týká 2.kola, ale stejně jak zpívá J.Werich "Nikdy nic nikdo nemá míti za definitivní, neb nikdy nikdo neví, co se může státi. Řekne se třeba, že se to a to stane tak a tak, ono to pak dopadne docela naopak." Proto je třeba upozorňovat na fauly A. Babiše a za to Vám díky....

3 0
možnosti
Foto

Zdravím, Ivane. To roští jsem si také vychtnal. On je v podstatě dítě, ale dítě s mocí a vlivem. Také chci věřit. A není zač děkovat, já děkuji.

1 0
možnosti

"Budeme mít dva náčelníky generálního štábu :-)))" A ne snad? Prezident jako vrchní velitel ozbrojených sil je jistě na podobné úrovni jako náčelník generálního štábu, zvláště když je k tomu elitně vycvičen. Byť vycvičen v armádě pod výlučným velením sovětských, potažmo ruských okupantů. Jinak ten titulek se Vám opravdu nepovedl, protože dělat z Babiše někoho, kdo si myslí, že je sám mladší než Pavel, to Vám asi nikdo nezbaští.

1 1
možnosti

Divím se, že jsem ještě neudělil zaslouženou karmu. Tak ji uděluji. :-)R^

2 0
možnosti

Není nad to, když Babiš udělá Pavlovi vítěznou kampaň ve 2 kole. :)

2 0
možnosti
Foto

Ano, skoro to tak vypadá, kolik lidí si to ale uvědomí?

0 0
možnosti
Foto

J30a76n 54K93o79z75á32k

15. 1. 2023 22:47

Stejně to má Pavel jednoduché, jako celoživotní voják bude sloužit každému režimu a poslouchat rozkazy nadřízených. Samozřejmě bude požadovat plnění svých rozkazů. To jsme to dopracovali, zvolit si za prezidenta gumu, vždyť ten se vůbec nezmění. Jeho nadřízení sedí v Evropské komisi. Bude to loutka, kterou si nezasloužíme.

4 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,06
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik