Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^R^R^Babiš dělá jenom to co umí nejlépe. Lže, překrucuje, vytahuje se a fňuká. Děsí mě představa, že bychom tuto kaskádu zvratků museli poslouchat dalších pět let.

23 0
možnosti
JP

S těmi 2 milióny podivínů toho asi moc neuděláme, ale volbou Pavla snad zabráníme tomu, aby se ten prolhaný skřet dostal na Hrad. Jen se divím, že se nikdo nepodívá na jeho minulost - jak vlastně k penězům přišel. On je to možná jen "bílý kůň" amerického podnikatele ruského původu.

13 0
možnosti

Dívali se na jeho minulost, ale nebylo to nic platné - viz tento výživný pořad Reportéři ČT z roku 2017:

https://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/217452801240011/

2 0
možnosti

Když jsem ten jeho výlev sledoval, nechápal jsem. Člověk, který byl členem KSČ od roku 1980 a od roku 1982 agentem StB s krycím jménem Bureš, má tu drzost vyčítat Pavlovi jeho členství v KSČ a souhlas se vstupem vojsk Varšavské smlouvy. Přitom každý, kdo po roce 1968 "vstúpil", musel souhlasit, tedy i Babiš. Pokud ho někdo podporuje i přesto, že viděl ten morální úpadek v přímém přenosu, musí být na hlavu padlý. Proto mne nepřekvapuje, že níže paní Černé byl tento výlev špíny sympatický, protože pan Babiš "projevil své emoce".:-P

20 0
možnosti
Foto

Ano, přesně nad tím samým jsem se pozastavoval také. Tam už je ztráta i špetky soudnosti. Fakt je to strašný.

4 0
možnosti
Foto

Podle Babiše je Petr Pavel agent KGB. Když byl tedy v NATO velkým šéfem, tak vlastně to Rusko prostřednictvím Pavla NATO ovládalo. Této spekulaci může věřit jen duševně méněcenný, nebo Babiš.

Předběhl jste mě, dávám karmu a zdravím R^.

18 0
možnosti
Foto

Sledovat ten projev pana Babiše lze jen s výrazným pocitem nepatřičnosti, jako být bezprostředně u někoho, kdo opakovaně v krátkých intervalech zvrací. Asi jediným záměrem Babiše je, co nejvíce lidem znechutit druhé kolo voleb

20 0
možnosti
Foto

Dobře vystiženo. Lépe bych to asi nenapsal, spíš než znechucený jsem byl v jakémsi stavu údivu. Díky, Viléme:-)

4 0
možnosti
MV

Jándrej Babiš

tak jsem si toho lumpa pojmenoval po jeho jajínkovatí v jeho proslovech

vam za text karma

taky nechapu, jak mu mohou lide duverovat

13 0
možnosti
Foto

Díky, Marku. Trefné pojmenování, asi si zapamatuji. :-)

1 0
možnosti
HH

Tak úroveň myšlení voličů (některých) je děsivá:

Vlastenci vedení polojaponcem budou volit Slováka...

Komunisti a odpůrci soukromého vlastnictví budou volit miliardáře...

A většina z nich bude volit hodného strejdu, který 5 minut po volbě vyklopil takový kýbl špíny a vulgarit, že by se Zeman styděl...

19 1
možnosti
JV

Pokud je mi známo, tak vstup vojsk VS schvaloval a vítal v přihlášce do KSČ. Trošku jste sintu historii upravil. To rannější vítání přece vysvětlil tak, že mu otec řekl proč to ta muselo být a proč je to dobré. Prostě v tom byl vychován a jako správný potomek lampasáka non plus ultra si to nesl až do té vojenskoestébácké školy.

3 3
možnosti
Foto

Nerozporuji, nevidím žádnou úpravu historie, ta Babišova formulace je již jen z těch důvodů, které uvádíte sám, podpásová a zavádějící.

8 0
možnosti
Foto

Naopak, ten člověk je už od pohledu v pořádku. Proč? Protože projevuje svoje emoce. Jsou mi sympatičtí lidé, kteří neskrývají emoce, ať už je to radost, lítost nebo vztek. Když jde o hodně, chová se normální člověk úplně jinak, než když nejde o nic. Nedobré je všechno v sobě dusit a přetvařovat se. Známe to všichni i ze svých osobních životů. Nevím, proč by to u veřejně známých osobností mělo být jinak. Neznám toho jeho protikandidáta, ale připadá mi jako studený čumák, mně dost nesympatický. A proč, Jaroslave, nevěříte vztahu s Monikou? Bude pravděpodobně stejný jako jinde - počáteční zamilovanost, pak nějaké neshody a hádky, přizpůsobování se, možná i láska...

1 14
možnosti
Foto

Dobrý den, Jarmilo. Pochopitelně věc názoru. Podle mě jen dojímá sám sebe, nejsou to skutečně upřímné emoce. Nic kolem něj není čisté, i kdyby jeho syna zneužili, je jasné, že ho zneužil i on sám a pak se nad tím rozpláče. S Monikou? Opravdu myslíte, že je tam nějaký vztah? Není až tak težké vidět, že drtivá většina jeho času je politika a kampaň. Vytáhnul jí jako králíka z klobouku a dá jí zase zpátky. Vím, že to myslíte dobře, ale nesouhlasím.

9 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,06
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik