Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Dobrý den, Jaroslave, je to tak. Jen bych ještě přidal tuplovaného ministra Havlíčka a jeho básnická přirovnání...

Otázkou je, jak intenzivně to bude pokračovat. Včera jsem kdesi zahlédl zajímavý názor - Babiš pondělním rozsudkem vlastně ztratil hlavní důvod usednout na Hrad. Na čemž něco je. Pokud se státní zástupce nedovolá, pro Babiše se stane prezidentování koulí na noze. Lze tak soudit i podle toho, jak poslancuje.

11 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás, Lumíre. Hujera si snad ani nemá cenu půjčovat, to je opravdu tragédie:-). Jsem přesvědčený, že to tak je a souvisí s tím podle mě i včrejší vyjádření jeho spolustraníků. Podle mě na Hrad už nechce. Bude chtít rozbít koalici.

4 0
možnosti
MB

Zootechnička, ošetřovatelka z pavilonu pávů? Jeden z příkladů, kdy člověk ztrácí absolutní stud. Z důsledků souvztažnosti. Přišel mi @ komunistů - Volte Babiše! Zaměstnává 35. 000 lidí! Daní přece v ČR. Já říkám, moc nedaní - chybí trvale v TOP 20 plátců. S Alenkou pomáhali lidu- Jejich daně byly mravné. Dnes, úplně stejné daně- Fialova drahota, už jsou nemravné ... !

Veškeré návrhy ANO opozice vláda odmítla.Bude ji tedy vyslovena nedůvěra. Alenka to myslí dobře, podobně jako SPD. Všude by přidala. Počínaje MD,důchodcům, nemocným, kamkoliv. Kde na to vezme? Kasu již vybrakovala, včetně rezerv. Pro jistotu rozpočet zatížila Dluhopisy. Někdo, to někdy zaplatí. My to víme, ona to ví.Total nereálný nesmysl. No zase to zní dobře! Přichází samotní voliči v Brně. Hodnotí babu - jako šílenou.Tak se ani nedostane do místního zastupitelstva. (viz. poslední volby). Alenko, vrať se do toho pavilonu.

A nesměle se tážu - Již nám daňovým poplatníkům ty 2 míče na osobní presentaci vrátila? Každopádně, to ošetřovatelství se může hodit. Je lhostejno, zda jde o pávy, či čápy. Zvířeti je prostě třeba sloužit- Vytvale a věrně ...:-)

16 0
možnosti
Foto

Zdravím Miroslave, usmíval jsem se, jako vždy, a jako vždy není, co dodat:-)R^

3 0
možnosti
PN

To je zajímavé čtení, Alence nevadil Babiš a vadí vyšetřovaný podivín Hladík. To je hrůza, že. Jak si to mohla dovolit...

Není mi jasné, proč si na té vaší straně nepoložíte otázku, proč, když nám vadil Babiš, nevadí Hladík?. Nějak tuto otázku postrádám. Asi si myslíte, že je Hladík nevinný. To si ovšem mohla myslet Alenka i o Babišovi. A ukázalo se, že se nemýlila.

Zajímavé je i to naznačování, že by měla mlčet o rozpočtu. Kam se to suneme?

Vždyť i sám nejlepší ekonom všech dob mluvil něco o sepuce, když by takovýto rozpočet předložil.

2 13
možnosti
Foto

Zajímavá logika, Babiš nevinný není a víte to moc dobře, možná stejně jako Hladík, ale je to jako srovnávat kopec a horu. Pávům se vyhnete, že? Myslím, že jsem to v textu napsal jasně, on nikdo není úplně čistý, ale Schillerová už překračuje dávno veškeré meze myslitelnosti, její šéf koneckonců také. Fňuk, fňuk, vše pro rodinu, neříkejte mi, že mu tenhle hnus baštíte.

11 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

10 0
možnosti
Foto

R^Jardo, tomuhle (téhle) se člověk může už tak akorát smát.

4 0
možnosti
Foto

Díky, Honzo. Je to tak, rozčilovat se nebo cokoli jiného nemá smysl

1 0
možnosti
Foto

Tak, je to podobné ako u nás.

2 0
možnosti
Foto

Asi ano, ale pořád bych řekl, že vás o něco horší, díky, Janka

2 0
možnosti
Foto

J86a56n 50Š49i28k

11. 1. 2023 8:51

Smutné je, že ten státní rozpočet a důchodový účet jdou opravdu do háje zeleného. A oba se tváří, jako kdyby se na tom vůbec nepodíleli. Hezký den

14 0
možnosti
Foto

Bohužel, Honzo, bohužel. Díky

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik