Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Áno, dobrá úvahaR^R^Medveď si myslel, že ho "včely"nepoštípu.Čítala som, že pred invaziou mali pred hranicami Ukrajiny 100 vycvičených leteckých pilotov, pritom do akcii zapojili 317 lietadiel. Nevycvičenosť sa týka nielen leteckých ale aj pozemných jednotiek.Sú cvičený striktne na jednu úlohu a nevedia na zmeny takticky pružne reagovať, necvičia ako vybudovať obranné postavenia. Aj samotná koncepcia výcviku je problém,regrúti sú v podstate vrhnutý do boja po týždni výcviku.Tiež robila rôzne nelogické kroky,napríklad 60 km konvoj, čo uviazol pri Kyjeve bol ľahkým terčom ukrajinskej armády a podobne.

6 0
možnosti
JK

Když oni měli představu, že napochodují do Kyjeva jak v 68 do Prahy, oni nevyjeli do boje, ale na výlet do civilizace. ;-)

11 0
možnosti
DR

To je v podstatě správná úvaha. Ruská účast v Sýrii totiž byla a vlastně ještě i je, značně nadsazená. Velice aktivní je tam při podpoře SAA pouze letectvo, pozemní jednotky se tam opravdu různých akcí účastnili velice poskrovnu, většinou je v akci pouze jejich vojenská policie při různých patrolách.

8 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik