Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za Babiše bylo líp, za Okamury líp bude. Máme za sebou skvělou minulost a před sebou krásnou budoucnost. Babiš naháněl dotace, Okamura nás nažene blíže k Rusku. Nejhorší je, že pokud se všechny tahanice kolem dotací Agrofertu a dalších firem holdingu nedořeší a léta se vše zase potáhne, bude Babiš vysmátý a v klidu. Za článek karma. Souhlasím.

9 2
možnosti
ZZ

Čím méně této problematice rozumíte, tím víc o tom mudrujete - stejně jako Kindl.

;-D

2 8
možnosti
Foto

Společnost Agrofert je největším tuzemských koncernem v zemědělství a potravinářství. Od vstupu Babiše do politiky v roce 2013 do konce roku 2017 získal Agrofert zhruba sedm miliard korun dotací. Od roku 21017 do rok 2021 5,164 miliardy korun.

4 2
možnosti
ZZ

Čím víc obhospodařované plochy a čím víc chovaných dobytčích jednotek, tím také automaticky víc dotací.

Na jednotku plochy a dobytčích jednotek, má ale po přepočtu na jednotku, Jurečka určitě víc.

;-D

3 1
možnosti
Foto

Pane Nikle, žádné mýty komáři odváželi potraviny ze západu a protože bylo málo západní měny, začaly se šidit potraviny. Dávalo se z nařízení strany a vlády méně tuků, méně másla. Naše mléko mělo méně tuku než mělo mléko v SSSR.

2 2
možnosti
JN

J67o81s29e73f 24N22i62k78l

4. 7. 2022 14:55

V tom s vámi nemohu souhlasit...opak je pravdou, dočetl jsem se kuriozní příklad " Němci (tehdy NSR) si objednali x milionů ks vajec a těsně před termínem dodání, vejce odmítli. Takže pak se mohli "hodit akorát do malty", jenže Karlův most už byl zrekonstruovaný...;-D

0 3
možnosti
Foto

Karma, Babiš a Zeman je absolutně to nejhorší, co nás od listopadu potkalo.

10 4
možnosti
Foto

Děkuji Vám, Marie, přesně tak

1 0
možnosti
Foto

Mě by obecně zajímalo, jestli někteří diskutující aspoň trochu sledují AB. Ať už Čau lidi nebo třeba včera vyšel rozhovor na novinkách. To je demagogie!!!

7 4
možnosti
JH

Pokud člověk chce něco vědět o hysterii, demagogii, ani netřeba klikat na jiné weby, naprosto dostačuje zdejší červenka....

6 7
možnosti
MB

Proboha, jak dlouho budou žít ty komické mýty. Že za socialismu jsme byli potravinově soběstační? Jistě soudruzi pěstovali pšenici i na Pradědu, na betonu a v zimě. - Rozpočet ČSSR, vše soběstačně dorovnal ...

Podobně, že AB něco oddlužil, není ve střetu zájmů a dokonce odvádí daně? Které, zákonné odvody by musel kdokoliv. Ze zisku? Trvalé údaje MF dokladují, že absentuje mezi 20 TOP plátci. Proč je kolos tak masivně dotován? Snad on má podporovat ty menší. Odpověď je jednoduchá, tak jak pravil boss Mrázek. ANO, "Chemický Alí "se vyzná ...

Pořád mi nikdo neodpověděl na otázku. Kdyby tak postupovali všichni - Z čeho by ČR vlastně žila? Baťa ČR proslavil. Měl boty a vyvážel celá města - fungují dodnes. Na jaký výrobek Anofertu máme být hrdi. Co komu naskočí. Dotace?:-)

11 4
možnosti
JN

J91o15s26e40f 22N50i59k68l

4. 7. 2022 11:41

Vážený pane, žádné mýty, přebytky se vyvážely za "hubičku" (možná za ropu) do SSSR. Byl jste někdy na Pradědu? ZA to nyní je to i v nižších polohách samá pastvina...hovoří z vás pouze "antibabiš"...i malí farmáři pobírají dotace (cirka 4500 KČ na hektar) jenom za to, že dvakrát do roka posečou!...vy žijete asi ve velkoměstě a nevíte co se děje za humny...

6 4
možnosti
VB

Kolik dostal Jurečka? O kolik se mu nyní zvýší dotace? Zemědělci berou dotace menší než v okolních státech, takže nejsou konkurence schopní. Článek je demagogický.

10 4
možnosti
Foto

Opravdu jste ho četl? Není primárně o dotacích, samozřejmě, že je máme nižší, ale Jurečka si je alespoň doposud nepřiklepával.

3 6
možnosti
MV

za Babise bylo lip, za Okamury /jak jsem cetl na jeho bb/ bude jeste lepe nez za Babise

tak ted uz chybi jen nejaky slogan Slachty a Volneho a kabaret bude kompletni

11 6
možnosti
LH

Dotace byly neoprávněné?

0 0
možnosti
Foto

Asi 4,5 miliardy - tolik hrozí Agrofertu, že bude vracet, ale něco státu a něco EU.

4 1
možnosti
Foto

Štvavý blog, který by měli administrátoři stáhnout. Zemědělci dostávají dotace na hektary a dobytek. Kdo má hodně polí a hodně zvířat dostává adekvátní výši dotací. Vedle toho jsou dotace investiční, které tvoří zlomek dotací nárokových. To byl ten případ dotací na toasty, které nebyly poskytnuty. Autoři by si měli nejdřív něco o tématu zjistit, než se k němu vyjádří.

6 8
možnosti
MV

co je stvaveho na tom popsat chovani expremiera zeme? nechtel byste lidi, kteri napisi svuj nazor, posilat rovnou do gulagu?

8 6
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik