Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Já mám naopak pro australské úřady pochopení. Nikdo nemá právo porušovat australské zákony, ani Djokovič, což je ostatně hloupá nafoukaná primadona.

4 3
možnosti

J69a21k20u41b 98Š86o53l86c

6. 1. 2022 10:54

Ty vaše nekompromisní soudy....

Djokovič požádal legálně o výjimku, tu dostal, žádost o vízum vyplnil na špatném formuláři. Je to zločin? Nešťastné a hloupé ze všech stran. Pokud má výjimku z očkování ze zdravotních důvodů, není důvod, aby veřejně sděloval tyto zdravotní důvody. Samozřejmě nic proti tomu, aby byly tyto důvody zkoumány oprávněnými orgány.

6 1
možnosti
PN

Ani nevim, jestli je to ostuda Novaka, spis trapna politicka hra ministerskeho predsedy Australie. Novak dosta vyjimku a na zaklade te vyjimky vizum. Tu pohadku, ze mel spatne vizum si mohou Aussie nechat od cesty, to totiz neni dost dobre mozne a pokud by k tomu doslo, muze za to Australsky konzulat, ktery mu to vizum udelil na zaklade te vyjimky udelil. Novak si sam sobe ani nedal vyjimku, ani neudelil vizum. Pak Novak byl na odbaveni na letisti, kde mu vizum zkontrolovali, usoudili, ze je v poradku (protoze ho pustili do letadal) a pak v Australii se rozhodli, ze se zalibi domacimu publiku, protoze proti Novakovi uz byla v te dobe spustena hysteriska kampan a tam "zjistili" ze ma spatne vizum.

8 1
možnosti
JP

Já si taky myslím, že dneska dělají politiku novináři, kteří si vodí politiky, jako loutky. Právo - neprávo.:-)

2 1
možnosti

J35a82k29u89b 10Š44o61l18c

6. 1. 2022 8:34

K těm grandslamům. Snižujete Federera a Nadala, ale Djokovič získává nejvíce titulů v období, kdy Federer je starý a Nadalovi zůstává v podstatě jenom Rolland Garros. Zbytek světa tápe. Tak by se to dalo říct, ale pravda to není. Smůlu měl Berdych, který hrál v době, kdy se všichni pohybovali kolem svého maxima. Tituly těch tří ale mají stejnou cenu.

K současné kauze jenom tolik, že všichni zúčastnění to udělali nejhůř, jak mohli.

1 0
možnosti
Foto

Nerozporuji, byť ne úplně souhlasím:-) Ti tři "vyřídili" spoustu tenistů. Ferrer, Dimitrov, Raonic...Jen Andy a Stan se jim dokázali skutečně postavit. A v jednom období s nimi sváděl úžasné bitvy Chardy s tou jeho kouzelnou pravou rukou.

0 0
možnosti
JP

Pane Červenko, vy jste takový zvláštní soudce. Tvrdíte, že důchodci jezdí hromadnou dopravou do obchodních domů za slevami, když by asi podle vás měli chodit pěšky a na pastvu. Djokovič měl právo požádat o vyjímku, což udělal, ostatní už je jen politická hra, se sportem to nemá nic společného.:-)

2 0
možnosti
Foto

Právě, že se bojím, zda v té hře nehraje Novak roli sám, ale podle toho, co píše pan Kameník, se mýlím, což mě vlastně těší.

0 0
možnosti
HH

Mohl požádat o výjimku stejně, jako ostatní? Mohl. Dostali ji i jiní? Dostali. Tak co se tu řeší?

2 0
možnosti
KK

On jediný zveřejnil, že tu výjimku dostal. Možná, že na to nakonec dojel. Ti další byli ticho a už jsou tam.

0 0
možnosti
Foto

Noleho mám z tenistů nejraději, tuhle frašku ohledně víza sleduju a já být Novakem, tak se na AO vyprdnu a neponižuju se.

7 1
možnosti
Foto

Ahoj Šárko. Mám obavu, že on nebo z někdo z okolí je sám iniciátorem.

2 0
možnosti
Foto

Jardo, předně tě musím upozornit, že jsem fanoušek Rogera. ;-D Novak na jednu stranu respekt, že se postavil systému, na druhou stanu, ale neměl požadovat výjimku. Příklad z NHL: Kanaďan Tyler Bertuzzi (Detroit) je jediný ze 736 hráčů, který je neočkovaný ... ALE nesmí hrát zápasy v Kanadě a je mu proto krácen plat.

9 1
možnosti
Foto

Fanoušky Rogera tady v diskusi nechceme.;-D

5 2
možnosti
Foto

Tím, že se nenechal očkovat v mých očích naopak vyrostl. To, co si nedovolil nikdo jiný kvůli tomu, že by si poškodil vlastní, sportovní byznys, on klidně udělal, ačkoli riskoval, že mu jeho rozhodnutí způsobí největší škodu.

Ostatní mohou žehrat jen na to, že se nechali zastrašit.

2 1
možnosti
JN

Dnes plný souhlas a karma. R^

3 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, pane Nožičko.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, pane Gayere. Od Vás mě to velmi těší. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,41
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik