Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... tak uvidíme, jestli někdo podá vysvětleníR^;-)R^

0 0
možnosti
RK

Rád bych věděl, jestli jste se zajímal stejně, když mizeli vaši názoroví odpůrci, nebo jste zneklidněn, že to "bouchá" už vedle vás? Jde jenom o blog nejde o život, ale stejně....

0 0
možnosti
Foto

Včera mi přišla reakce na příspěvek v diskusi pod článkem jedné z uvedených dam. Později jsem chtěl odpovědět. Najdu na blog, článek nikde a obě dámy nikde.

U paní Boškové si myslím, že ji srazil vaz Hnízdil, který byl přesně pro to, co předváděla ona zde, odejít z jiného blogu (Aktuálně?) A paní Radka to už moc předháněla. I když jsem s jejím posledním blogem souhlasil.

Všichni jsme v tomto prostředí hosté a je to pan domácí, kdo si stanovuje podmínky. Parlamentní listy Vás také nebudou citovat, pokud nebudete souznit s jejich myšlenkou. Neberte to doslovně jako přímé srovnání.

Můj názor je, že obě dámy až moc radikalizovaly. Stejně tak, jako kdysi pan Olšer a jemu podobní.

0 0
možnosti
PK

Ale no tak. Hnízdil je to poslední, co bych za tímhle hledal.

Paní Boškové srazilo vaz to, že nerespektovala opakovaně kodex blogera.

1 0
možnosti
DH

D80a40v80i96d 61H94o19r81á58k

5. 12. 2021 11:34

Nevím konkrétně proč k tomu došlo? Zejména u té jedné, která nás neustále zásobovala neustále stejným směrem zaměřenými informacemi vytaženými bůhví z jakých zahraničních bulvárních plátků, což vypovídalo snad o jistém náznaku až chorobného postižení.

Kýbl breku a braku však obsahoval prakticky každý výplod té druhé, po níž tady smutníte. To, co předvedla v diskusi pod jedním ze svých snad úplně posledních blábolů mě utvrzuje v tom, že redakce, či administrace blogu postupovala zcela odůvodněně a správně.

0 0
možnosti

Já bych byl úplně nejradši, kdyby z blogu témata covid a očkování úplně zmizely. Blog.idnes se mi líbí hlavně kvůli tomu, že se zde dá diskutovat, na rozdíl od hlavních zpráv idnes, kde se diskusní příspěvky hrnou tak rychle, že se než se člověk naděje, již stojí opodál. V poslední době je však blog zahlcen články s tématem covidu a už to začíná být otravné.:-/

7 0
možnosti
Foto

Kategoricky, až ,,zásadově" se může stále vyjadřovat ke kde čemu i kde komu kde kdo. I na těchto stránkách. Potenciál. rizika nesou jak autoři, potažmo i ,,diskutující", tak i provozovatelé těchto stránek. Tyto stránky však nejsou např. byvším RP se svými šéfredaktory a ,,korektory". Spíše nejednou připomínají sklenici s bouřemi vody. Práva i povinnosti pak mají jak provozovatelé, tak i ti, kteří se v této sklenici ,,brodí". A nejednou i tito ,,brodící se" sami přispívají k tomu, že je někdo ,,eliminován", ba až utopen. Všichni, kteří sem vstupujeme jsme přistoupili na podmínky, které určil provozovatel těchto stránek. Provozovatel, nikoli autoři a diskutující na těchto stránkách. Někdy se na ně i odvoláváme, jindy nám až vadí, ač jak kdy, a jak u koho.

4 0
možnosti
JF

Podíval jsem se dnes ráno na své oblíbené Frankfurter Allgemeine (frankfurtské všeobecné) a a hned na hlavní straně co se píše v norských mediích o koronáči. Přesně to co zde taky zprostředkovává paní Bošková R^- nyní v soukromých. A pak se podívejte na lidovky na hlavní stranu co všechno se dozvíte od imunologa ... tedy vše kromě korony Rv;-D

https://www.faz.net/aktuell/politik/neue-corona-variante-wie-gefaehrlich-ist-omikron-17666491.html

0 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že epidemii už prakticky nesleduji.

0 0
možnosti
ND

V minulých letech bylo zmizeno mnoho blogerů.

Je to výsada administrace, která má právo určovat, kdo zde bude, nebo nebude psát, má svoje kritéria a také kodex blogera. Ona rozhoduje i to, kdo zde psát vůbec začne.

Tyto dvě blogerky dostaly od administrace určitě upozornění, čeho se mají zdržet, a troufnou si říct, že ne jedno, na což asi nedbaly.

Mám k administraci kritický postoj, ale uznávám, že je to ona, která zde tento prostor spravuje a chce, aby byla dodržována nějaká pravidla.

Jsme ve veřejném prostoru a zde se lidi musí jeden je druhému nějak chovat.

Chování paní Kielbergerové bylo už za hranicí toho slušného.

Člověk může diskutuvat emotivně, ohnivě, ale urážet druhé...

1 0
možnosti
ND

Ještě dodávám, náplní webů s blogy, mají být články, které napadají, dehonestují čtenáře, nebo své kolegy?

To má čtenáře bavit?

Asi jak které...

0 0
možnosti
EH

V době migrační krize taky zmizelo pár blogeru neslučujících se s filozofií redakce. Teď je hlásána nová pravda a mizí její odpůrci.

Každopádně mě ty dámy neovlivnily v názoru na očkování. Akorát se tu hrotí dvě názorové linie a hlavně odpůrci očkování zacházejí ve svých příměrech daleko za hranu.

2 1
možnosti
Foto

... je dobré si uvědomit, že v době migrační krize, mnozí blogeři naplňovali skutkovou podstatu trestných činů, což nemohlo zůstat bez odezvy, logicky. A to nelze srovnávat s tím, když někdo žádné takové zákony neporušuje. Nevím o tom, že by zmíněné autorky porušovali platé zákony, vy ano?:-/Rv

0 0
možnosti
JB

J32i27r98i 87B87o49r

5. 12. 2021 9:45

Paní Konečná zůstává? Její názory jsou daleko nebezpečnější. 8-o Zřejmě to tady zabalím, začínají to být druhé PL.

2 0
možnosti
Foto

Trefa !!!!!!

Ale redakcí komunisté nevadí. Redakcí vadí, když řeknu komunistovi soudruhu.;-D

1 0
možnosti
Foto

A je to, Filipe:-). Už jsem v Hyde parku:-):-):-). Jsem z toho celý překvapený.

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,41
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik