Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano pane autore. První místopředseda STAN skutečně předvedl gesto. Poněkud předpřipravené, neb nejen jemu bylo dopředu jasné, co jeho nominace vyvolá;-)

2 0
možnosti
Foto

Ano a díky i za to gesto. Ani ta tu nebyla.

1 0
možnosti
DH

D62a17v51i95d 66H78o16r62á27k

26. 11. 2021 10:32

Tak jste to tady v článečku rozebral odspoda až nahóru. Já bych se však v diskusi v souladu s titulkem pozastavil u toho společku STANkařů.

Vždyť, co jiného také Vítkovi zbývalo? A chápu, že i Vy to musíte kvitovat.

Ale v souvislostech s tímto společkem, který vlastně do poslaneckých výšin vytáhli a podali mu pomocnou ručku propagátoři moderních technologií jakými jsou Piráti má pro ně nakonec trochu dost značně hořkou příchuť.

Prostě tihle STANkaři, to je jiná káva, což konečně prokázali nejen tímto volebním výsledkem ale již i mnohokrát v minulosti.

Jako zářný příklad lze uvést, že jsou opravdu šikovní, když se dokázali vetřít dokonce mezi lidičky blízké jednomu z nejznámějších Čechů, jakým je světoznámý Radovan Krejčíř. Vždyť někteří z nich a dokonce jejich Europoslanec se radili a konzultovali různá rozhodnutí s jistým zlínským podnikatelem, který byl, a to dokonce hned 2x !!! pravomocně odsouzen v případech spojených s tímto megagaunérem.

A zajímavé navíc bylo to, že možná i dík jejich pomoci tenhle šikula nakonec do basy ani nastoupit nemusel, když se mu podařilo "prokázat" jakousi duševní poruchu.

Konečně dokumentační článeček o této zajímavosti dokonce s překrásnou fotečkou STANkaře Gazdíka, který je z toho všeho vykulený patrně víc než předsedkyně TOPky si každý může přečíst na adrese:

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/starostum-radi-zlinsky-podnikatel-redl-ktery-byl-odsouzen-ve/r~0a77bc44fd1511e6984a002590604f2e/

Takže možná by si článek zasloužil ještě rozšířit o nějakou kondolenci či vyjádření soucitu předsedovi vítězné koalice, která si tímto nasadila do kožíšku patrně pořádnou vešku, což nejspíše ještě v budoucnosti uvidíme.

3 1
možnosti
Foto

Plus omylem. Tak úplně se k tomuhle nedovedu vyjádřit.

0 0
možnosti
Foto

Presumpce viny, pane Červenko, u politiků, je ošidná věc. Pusťte se taky do Jurečky, který je majitelem zemědělské firmy. Ten odstoupit nehodlá, přitom je silně zranitelný - zemědělské dotace a pod. Na každém něco najdete, když budete hledat. Ale mít sněmovnu a vládu plnou neználků, nedělků, neumělů, jak říká Babiš, lidí, kteří neumí postavit a nepostavili ani psí boudu, snad taky není dobře. Prostě, kdo se nějak pere a žije život aspoň nějak aktivně, na toho se vždycky něco najde.

Strefovat se do nemocného pana prezidenta mi nepřipadá nijak zvlášť statečný. Už jsme tu jednoho takového měli (Havla) a toho máme za hrdinu hodného odstavce v učebnici dějepisu.

Tak snad to nechte na něm, prezidentu Zemanovi, jak moc se cítí vykonávat ano, či ne, svoji prezidentskou funkci.

Takže za mě Rv.

5 5
možnosti
Foto

S prvním odstavcem bych až tak neměl problém souhlasit. Na zbytku se ovšem kompletně neshodneme. Hezký den.

2 0
možnosti
LV

K tomu Michalikovi - pokud vím, jeho rodina vlastní firmu registrovanou na Kypru. Z právního hlediska to není nic proti ničemu, ale z morálního hlediska to není moc košer. Je těžké akceptovat, že ministr státu, který mu ze svých daňových příjmů (tedy z peněz řadových občanů) vyplácí plat, odvádí daně jinému státu.

To je důvod, proč pan Michalik stáhl kandidaturu.

Můžeme samozřejmě diskutovat o tom, proč vůbec kandidoval, ale v tuto chvíli už mi to přijde zbytečné.

A že se dostal do vysokých struktur STAN? Jak říkám, nic nezákonného na tom není, a pokud není placeným funkcionářem STAN, tak ani nemorálního. Na vysvětlenou - politické strany, které dosáhnou určitého procenta hlasů ve volbách, získávají od státu finanční podporu. Pak by pro placeného funkcionáře těchto stran mělo platit totéž, co pro ministry. Ale to už se dostáváme zase hodně daleko. A možná i hluboko...

Jinak souhlas a podpis. R^

2 0
možnosti
JK

Pokud se poslední odstavec objeví v nějaké petici, tak to podepíši.

3 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas se vším R^R^R^

5 0
možnosti
Foto

J72o57s40e95f 24B88á70r20t84a

26. 11. 2021 8:43

Přání bezproblémového průběhu nákazy panu prezidentovi mi v celém mediálním prostoru dnes chybí.

1 0
možnosti
Foto

Pokud rezignuje, upřímně mu popřeji co nejvíce zdraví, myslím to vážně.

3 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik