Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

A co na to napsat? S tímhle souhlasím. Je jedno zda jsem pro či proti, ale zásadní je si uvědomit, že jsme všichni na jedné lodi.

A upřímně nesnáším, pokud nám někdo předkládá lži. A je celkem jedno, zda to dělá vědomě, či z hlouposti.

4 0
možnosti
Foto

Karma.Je to tak jak píšete.Bohuzel....

4 0
možnosti
VB

To není odpor k autoritám, ale k p. Babišovi, p. Vojtěchovi a skupině "odborníků, kterým lidi nevěří, je kolem nich patrný střet zájmů. Švédsko celou pandemii přežilo až na krátkou výjimku bez roušek v MHD a bez roušek v obchodech, ale většinově byli lidé ukáznění, protože svým politikům a úřadům věřili, uměly jim vysvětlit, že v zásadě stačí být s příznaky doma a při absenci příznaků stačí ty mírné odstupy. Pan premiér napřed začal diskriminovat neočkované (často ale lidi imunní po prodělání nákazy, testy na protilátky se uznaly jen jeho dceři), teď k tomu přidal další diskriminaci - osob od 60 let, jako by neměli právo se sami rozhodnout, zda se očkovat nechají či nikoliv. Imunitní systém je individuál. záležitost, v řadě případů jsou soběstační i 90letí, vědí, jak se chránit i bez vakcíny. Po očkování se i nadále můžete nakazit a část očkovaných je i na JIPkách.

3 1
možnosti
LH

KOnečně - Covid se Babiš.... ble....Rv

2 1
možnosti
Foto

R^ V tom obchodě u fronty u kasy mám fýgl, jak si držet lidi od těla. Postavím se PŘED svůj nákupní vozík a tím jasně distancuju od sebe lidi za mnou. No a ty před sebou už si ohlídám vlastním odstupem sám...;-)

7 0
možnosti
Foto

P16e30t46r 74B44u88r19i25a98n

23. 11. 2021 15:34

Kéž by toho už byli dost. Soudím, že pracujeme v podobném, ne-li stejném oboru a stejné jsou i moje zkušenosti. Ať se klidně každý na problém dívá jak chce. Ať se klidně pohádáme o vakcíně, ale pokud člověk věří všem těm hoaxům a konspiračním, a nevěří zaměstnancům, kteří ty nemocné mají v péči, a popírají i toto, pak je něco hodně špatně a nedomluvíme se nikdy.

3 0
možnosti
Foto

Kdysi jsem pracoval v trochu příbuzném oboru. Nechtěl bych dělat Vaší práci (byť tedy nevím přesně, co děláte), je nedoceněná, málo placená a psychicky většinou velmi náročná. Jinak samozřejmě souhlas. O to mi asi nejvíce jde. R^

1 0
možnosti
JT

Souhlasím s tím, že "dosť bolo covidu" (nejen v telce, kde to jedou imrvere, ale i tady), nikoho nechci ohrozit a do nemocnice jít nechci. Sázím na přirozenou imunitu a věřím, že se tam nedostanu a jsem ochoten podepsat souhlas se svým neléčením, abych nezabíral místo potřebným. Volím cestu radši nikam nechodit (ostatně už to mám dost omezené), veřejnou dopravou nejezdit, když není zbytí, tak si ten respirátor (spíš roušku) nasadím a věnuji se posilování své kondice a odolnosti. Nikomu nic nevnucuji, ale sám jsem na vnucování háklivej. Byť máme různé názory a cesty, tak je třeba se vzájemně respektovat a ne napadat a obviňovat. Každý svého štěstí strůjcem. Moji snahou je nepřekážet a neškodit. Nejradši bych odevzdal občanku a odešel do "lesa";-)

8 0
možnosti
Foto

Nemám nejmenší důvod tohle nerespektovat, pane Tichý. Myslím to vážně. Děkuji za návštěvu. R^

4 0
možnosti
Foto

I85v20o 79C93i98l76i86c90h

23. 11. 2021 15:02

Rouška je základní hygienické opatření? 8-o

1 0
možnosti
JF

Oba víme, že rouška je jen viditelným symbolem podvolení.

1 3
možnosti
JZ

J77a67n 95Z13i23e34g51l72e63r

23. 11. 2021 14:57

Zasloužená karma pane Červenko. :-)R^

6 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane Zieglere. Dnes jste to prodloužil, beru to jako kompliment;-)

1 0
možnosti
LB

Nejste moje alter ego, pane Červenko? V

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D, vzhledem k naší názorové blízkosti mám někdy stejný pocit. Děkuji, paní Blahová. V

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik