Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

G33e94o27r23g42e 18H11o94l44y

31. 10. 2021 22:51

Hi,

- ziji jiz dlouho v Kanade...rad ctu Vase blogy

- chtel jsem komentovat u Vaseho blogu o vyucovani matematiky v Kanade, ale reklo me to, ze uz nemuzu komentovat

- myslel jsem si ze tohle by Vas mohlo zajimat

https://www.newscientist.com/article/2282141-newly-identified-ancestor-of-neanderthals-complicates-the-human-story/

Rad bych se s Vami spojil.

George Holy

-

0 0
možnosti

Totálně se ztrapnil. Lhal, ale neumí to. Jak kluk chycený na hruškách.

2 2
možnosti
Foto

:-)to je dobrý, noví vládci samozřejmě nezmění nic, podstata politiky je a zůstane stejná.

2 0
možnosti

Pan Červenka buď viděl jiný pořad Otázek Václava Moravce, nebo má úplně jiné vidění světa. Každopádně jeho blok považuji za blábol.

K oné probírané návštěvě Vondráčka u Zemana. I ten nejhloupější občan ví, že video bylo zveřejněno až po řadě útoků na pány Mináře, Zemana, Vondráčka. Několik dnů nás zdejší Tchajwanci, vyvěšovači tibetských vlajek, probruselští lokajové a jiní neúctyhodní politici, zejména ze Senátu, krmili hypotézami, pocity, že je Zeman retardovaný, dementní, že už neovládá ani své svěrače, tzn. že Vondráček lže, nebyl tam, podpis je falešný atd. Zveřejněné video okamžitě z těchto lidí udělalo lháře a žvanili. A omluvili se za lži? Ne, jen všichni spustili úderné a nadmíru trapné - neměli roušku.

11 10
možnosti

Taková blbost a ještě tak dlouhé. Nikdo ze Senátu neřekl, že je Zeman v kómatu, retardovaný a dementní. Oni citovali, ano citovali ale nekomentovali odbornou zprávu respektovaného lékařského pracoviště. Dokonce při té tiskovce neodpovídali na návodné novinářské odpovědi svými dojmy, ale objektivně znovu odcitovali zprávu nebo řekli, že neví. Ani k Mynářovu napadení Senátu o dvě hodiny dříve se nevyjádřili a aby dále nerozdmýchávali vášně, tak to raději velkoryse spolkli. Proč tedy lžete? To jste opravdu tak nechápavý?

Jestli někdo Zemanovi přeje smrt a pohřbívá ho, tak jsou to lidé v diskusích, ale nikdo z politiků. Ti naopak postupují velmi opatrně a taktně. A jestli někdo taktní nebyl, tak to byl Klaus, který uvedl, že je to důsledek stylu "tu cigaretka, tu sklenička". Ale to vám nevadí, co? U Klause v pořádku. A pak je tu král populistů, potrefená husa MUDr. Tomio, který bude mektat nesmysly o státním puči. On ví, že tím u svých voličů zaboduje, jelikož nejsou na takové mentální úrovni, aby rozeznali, jaké říká hlouposti.

6 12
možnosti

Ten článek je jak nenávistný výplod nějako kovaného soudruha z padesátých let.

8 3
možnosti
Foto

Zdravím tsunami:-). Nemůže mít tušení jakou řetězovou a mě velmi prospěšnou reakci spustila. Je to zvláštní, první expert, kterého jsem smazal a nakonec mi to někde jinde ústí do pozitiva.

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že je škoda ty obzvlášť vydařené příspěvky mazat. Vždyť nám tím kazíte legraci a ostatním možnost udělat si o dotyčném správný obrázek. :-)

A když k tomu přidáte, kolik mudrců se nechalo napálit od BE a kolik volilo to co volilo, dostává zápis v deníku Jan Zábrany stále větší význam:

"...demokracie vyžaduje lidi vyspělé...", což si zapsal jako gymnazista po volbách v r. 1946.

R^R^R^

5 1
možnosti

L67e90o 78K49R65Á22T14K13Ý

25. 10. 2021 16:12

To psal přes ty tmavý brejle,ne? Asi spletl účastníky diskuze. Vystrčil už je dávno tou šměšnou figurou na naší politické scéně. Pořád dokola opakuje staré mantry za souhlasného hýkání Moravce, který mu nahrával jako obvykle. Svůj ke svému. Ta nedočkavost je na některých absolutně vidět v každém kroku. Dočkáme času....demokrati..

19 9
možnosti

Odposlechnuto včera z jednoho tv rozhovoru na adresu Vystrčila:

,,To je případ, kdy se člověk ocitne shodou okolností ve funkci, která značně přesahuje jeho schopnosti ...":-)

5 4
možnosti

R92a56d11i17m 43K94a33l75a25s

25. 10. 2021 14:59

Jestli mě něco fascinuje, tak jsou to jedinci s přílišným sebevědomím... Nebudu adorovat p. Vondráčka. Nemyslím si, že je to špičkový politik, ale jsem přesvědčený, že by tahle lidská nula, jak ji tituluje autor blogu strčila do kapsy autora samotného i většinu diskutujících...

Ta až dětinská představa, že v politice je výběr těch nejubožejších figurek z celé naší země by měla být jednou provždy vymýcena a odstraněna ze snů nerozvážných chlapců a děvčat. Politická reprezentace odráží naši společnost, ať se to někomu líbí nebo ne. Čekání na zázrak, na spasitele, je poměrně obehraná hra, kterou tady s nadšením hrajeme nejméně dvacet let... Myslím, že už stačilo. Nikde žádná sorta opomenutých skvělých jedinců nečeká a tím méně na blogu nebo v diskuzi.

Co tuší nebo netuší většina, jak také autor v jednom z odstavců vzpomíná, je naprosto irelevantní. V pořadu, který se alespoň tváří jako seriózní, by měla být uváděna fakta, nikoliv dojmy. Bulvární média jistě opačnou potřebu uspokojí. Stačí si jen vybrat vhodné médium a nebýt zklamán, že vysocí ústavní činitelé s moderátorem, který je stále považován spíše za kvalitního, netahají králíky z klobouku...

Svůj k svému, říká se. Čímž se vracím k úvodu svého příspěvku. Neschopnost odhadnout své možnosti a přecenění sebe sama vede k frustraci, která je z tohoto pohledu poměrně logická. Mám snad jen pochybnosti, zda je tou správnou motivací k napsání blogu.

20 5
možnosti

Chtěl jsem mu napsat podobné. Z autorova blogu je spíše cítit jeho vnitřní ustrojení. Napsal jste to za mne - souhlas s každým slovem.

6 0
možnosti

P40e81t66r 52B19u82r93i83a87n

25. 10. 2021 14:32

Neuvěřitelná snůška blábolů. Nechápu, pane Červenko, že si to po sobě alespoň nepřečtete. Podívejte se třeba na druhý odstavec svého "díla", kde doslova melete páté přes deváté, motáte do toho jakéhosi "hodného Babišova synka" s předsedou poslaneckého klubu.

Zbytek není o nic lepší. Ale alespoň jste si vylil žluč, že?

12 11
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,06
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik