Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Naprosto apoliticky, fakticky. Brzy přijde doba, kdy lidé budou na AB vděčně vzpomínat, "jó to bylo dobře". Je to jednoduché. ČR je v totálním rozvratu a nastupují zlé, globální časy. Babiš měl neuvěřitelné štěstí. Plul, hnán větry příznivými, konjukturou. V příznivcích podpořil total mylné pojmy. "Mám nárok, zvolím - čekám, jsem státní úředník přijměte mne a zvyšte příjem". Důchodci jásají, přece celý život poctivě pracovali. Neřeší deficit. K čemu reformu, Babiš nám přidá. Co bude dál? No, co by - Bude lépe ...

Finančně se ČR započala hroutit před Covidem. Příznivci se nedívají na stránky MF, které se usvědčuje samo. Aby byl příjmy, tedy Státní dluhopisy. Tehdy za 0.5%, nyní za 2.75% výnosu! Proto Schillerová intervenovala, to se nedá splatit. Shrnuto. Kterákoliv Vláda nastoupí, bude mít obrovské potíže ! Tedy pan Fiala .

Babiš je opravdu mazaný. Toto vidí a zbavení stolce premiéra je jeho záchrana! Proto opozice, imunita se bude hodit. Soudy rozhodnou. Čím hůře to bude se Zemanem, tím pro něj lépe. Nové prezidentské volby. První signál, už vydal. Poděkoval Milošovi a ukázal prstem na Petra. V národě je kopec pomatenců. Budou jej na hrad volit. Přesně o to mu jde a tak má docela pohodlný únik a vizi pašalíku. Stavidla se uvolní a dotace potečou. Docela legálně! Jeho Dluhopisy, mu budou vynášet ještě více! Super člověk, ideální hlava státu ... :-)

12 9
možnosti
Foto

Naprosto přesně. Nechápu, proč sám nenapíšete blog. Spousta lidí Vás tu respektuje.

3 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik