Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavý názor na dnešní média, Za mě karmaR^

0 0
možnosti

Pěkný článek! p.s. je zajímavé, že zde na blogu někteří blogeři čerpají zaručeně pravdivé informace z Vámi jmenovaných pochybných ech 24 a mnohých dalších. Karma jako Brno!

1 0
možnosti

Tak nevím, jak to vlastně je, někde jsem četl, že například Seznam.cz odkoupila Ami firma Tiger holding Four, patřící Sorosovi a ofiko vlastníky Czech media Invest, kam patří Blesk jsou dvě společnosti, jedna z NL Gruenberg Investment B.V a z UK Interscope Limited, které vlastní též pan Soros..tak nevím...

A co se týče ČT, nesledují jí , ale koncesionářský poplatek musím platit. Názor na ní mám nepublikovatelný, ale snad autor blogu bude souhlasit , s citací názoru poblicisty, chartisty pana Vlka st. z 3.2.2020, kterého si velmi vážím:

,,Česká televize prostě fandí všemu, co se líbí „pražské kavárně“ a našim přátelům v Bruselu. A když se k tomu hlásí TOP 09, tak velebí ji. A od doby televizní krize v roce 2000, kdy se zmocnili České televize takzvaní „havlisté“, kteří ovšem se skutečným Havlem nemají a ani před rokem 1989 nic společného neměli, nemají jiný program než „velebit pravdu a lásku“. Ovšem v jejich podání. Logicky tedy pomlouvají jakékoli jiné politické proudy, jedno zda ODS, KDU-ČSL, nebo ANO, které mají jiný politický názor. Například „antibabišismus“ je už úplnou obsesí jak v hlavních Událostech, tak prakticky ve všech pořadech vysílaných na ČT24. Když komentátor říká, že „Babiš je bývalý premiér“, tak je to krásná ukázka toho, kdy je přání otcem myšlenky a kdy je huba rychlejší než mozek“.

5 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že jsem v poslední době vlastnické vztahy mediálních domů nezkoumal, změny jsou možné. Také ČT už delší dobu nesleduji. Ale názor pana Vlka, kterého si mimochodem také velmi vážím, nesdílím. Osobně mi ČT připadá už naprosto bezbarvá a beztvará. Souhlasil bych, že je pro unijní, ale nějaký neohavlismus? V době opatření proti Covidu jsem sledoval hodně ČT24. Označil bych je jako zbabělé, bez názoru, bez vize. Nevím.

1 0
možnosti

Dnes jsem se po veškeré hysterii na Novinkách a iDnes přesunula na Pirátské listy a uklidnila jsem se, tam je svět v pořádku, žádná hysterie, nikdo proti nikomu nebojuje, právě naopak, ve věci kovidu a očkování jen jeden příjemný rozhovor s panem doktorem Morongem z Olomouce o očkování a to bylo vše. Slovo kovid jsem už v jiném článku nezahlédla. Zbytek jsou zajímavá témata a reportáže v klidné a příjemné poloze.

0 0
možnosti
Foto

Také už články o Covidu nečtu, těch informací je tolik, že se v nich ztrácím. A je jasné, že definitivní pravdu přinesou až studie po letech.

0 1
možnosti
Foto

Dvojitý citát:

"Okno do světa lze zastřít novinami

a zatarasit televizorem."

.

Karel Havlíček Borovský? Copak by v současné době měl šanci? Jó, za Rakouska ...

R^

1 0
možnosti
Foto

Bohužel neměl by šanci. Musel by mít oken opravdu mnoho.

0 0
možnosti

Na vsechno bych vam umel odpovedet. Takze, jak nekdo muze volit ANO ? To muzu odpovedet stejnou otazkou, jen misto ANO doplnim kterykoli jiny nazev jine strany. A otazka pro Okamuru, kdeze jsou ti migranti ? No jsou predevsim v Africe, par se jich bude nachazet na clunech, nekteri uz na lodich neziskovek, miricich nejpravdepodobneji do Italie, Recka, Spanelska...Tam cekaji az si je zbytek Evropy prebere. EU je chce distribuovat rovnomerne po clenskych zemich. A Okamura je proste proti. Pro nekoho jde o falesny postoj a demonstrativne to v diskuzich vykrici, jinemu to k volbe SPD bohate staci. Kazdy jsme nejaky a mame nejake preference, bez ohledu na to, co pisi media. Omlouvam se, ze jsem se tak rozepsal off topic.:-(

5 0
možnosti

He, he "na všechno bych vám uměl odpovědět" ... "stejnou otázkou". To fakt nemá chybu. ;-);-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS