Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Ano tato vláda prý všechna opatření špatně zdůvodňuje a proto jsou prý nezákonná, jak to takto vyslovil ústavní soud politologa Rychetského a jak to soudci NSS od té doby jak ovce dokola opakují, takže je zřejmé, že se naplno na povel Rychetského zapojili do předvolební kampaně ve prospěch naší "demokratické" opozice. Rv

Zřejmě po vládě chtějí takové zdůvodnění jako vypracoval za 3 roky ústavní soudce Filip ohledně podivného zrušení části volebního zákona, zdůvodnění na 50 stránek, odkazuje tam na sibiřské legionáře a Shakespeara, zmiňuje i Halič a bibli.............ale to nejpodstatnější tam chybí, proč ústavní soud porušil posvátnou právní zásadu Res iudicata a znova rozhoduje o věci v minulosti už rozhodnuté.Rv

3 4
možnosti
LV

Že loňská podzimní vlna byla důsledkem jakéhosi "podcenění" je naprosto ničím nepodložený nesmysl. Slováci i další země měli opatření mnohem přísnější a přesto dopadli stejně.

Takže se nyní vláda pokouší vyhrát loňskou bitvu. Obávám se, že jediné, co se jí tím podaří, bude dokázat, že ať dělá, co dělá, víru je to úplně šumàk.

4 3
možnosti
Foto

Ovšem jinde se nenapáchaly takové škody, jak morální, tak ekonomické.

4 3
možnosti
PP

P88e38t33r 47P83r11o89k49o52p

10. 7. 2021 14:40

Pane Červenko, bez jakekoliv ambice hodnotit obsah vaseho textu a osobni postoje, mne zaujalo jak pekne po česku dokazete hned snad v prvni a pro jistotu i posledni vete sveho prispevku urazit nektere spoluobcany, jen proto, ze podle vaseho nazoru nesdileji vas pohled na svet. Zkuste svoji komunikaci kultivovat a mozna premyslet i nad tim, ze existence jinych preferenci a hlasu nez je esence vasi "bubliny" je zakladem demokracie. Zkuste tyto obcany neurazet a radeji respektovat, a to i kdyz, na rozdil od vas, nejsou frekventnimi prispevateli blogove rubriky, ale spise tvori tu tzv mlcici vetsinu. Myslim, ze tak nasi stale bohuzel nezrale demokracii pomuzete vice nez privlastkovymi odsudky.

8 4
možnosti
PP

P66e41t87r 19P40r55o45k71o30p

10. 7. 2021 14:42

Kritizujte politiky, ale neurazejte volice.

4 3
možnosti
VB

Tato vláda nás pasovala na občany Číny. Opatření MZ ČR jsou zcela mimo ústavu, popřela práva založená občanským zákoníkem i dalšími zákony, a hlavně vyrušila nejméně dvě mezinárodní úmluvy, jimiž jsme vázáni. Z toho vyplývá, že nás trvale drží na mizivé úrovni práv, aniž by to odpovídalo momentálně nepatrné míře nákazy, takže mnohá opatření jsou nepřiměřeným popřením práv a svobod občanů. Např. testování bezpříznakových osob je nejen právně nepřijatelné, ale zčásti ani medicínsky neodůvodnitelné (je tu vyšší riziko falešně pozitivních výsledků, když PCR laboratoř množí původně mizivý a zpravidla neinfekční virus na sliznici). Stejně tak je šílené zakázat vstup lidem na různá veřej. místa bez covid - pasu, když nákaza na většině území ČR je nulová či mizivá.

12 1
možnosti
PK

Tak ve zdejších mediích resp. na Seznamu, Novinkách a Blesku jsou plny všehokoliv a zejména ty Sorosovy a Bakalovy skutečně AB nemilují. Ale je otázka co chcete číst, mě zajímají jiné věciale každému dle chuti...;-D

4 2
možnosti
Foto

Aeronet je jiný kafe! ;-D

3 2
možnosti
Foto

Karma s podotekem, protivládní vlna už byla a docela dávno. Milión chvilek. Bohužel to vyšumělo do ztracena. A myslím, že do ztracena vyšumí každý pokus. Ti dva antidemokraté bez špetky ctí a svědomí, Zeman s Babišem, mají vše pod kontrolou a na takovéto akce se dívají s bohorovností latinskoamerických diktátorů. Podle mého by to chtělo velké protesty na úrovni těch protikomunistických, pokud po volbách Zeman nebude respektovat Ústavu a nepověří sestavením vlády vítěze voleb.

13 4
možnosti
Foto

Ne vždy s Vámi souhlasím, paní Jandová. Ale teď jste to vystihla do puntíku.

3 0
možnosti
Foto

ANO vyhraje volby a ti, co Babiše nevolí začínají ventilovat frustraci. Jen si ulevte, je to lepší než mozková příhoda.

7 13
možnosti
Foto

Pane Bicero, jste tu vyhlášený. To je asi tak vše. Rv

5 2
možnosti
PN

A pamatují naše zákony, ústava na pandemii? Zohledňují a pamatují na mutace virů?

Co když přijde něco smrtelnějšího? Raději pochcípat, hlavně když to bude podle ústavy a zákonů?

Svoboda jednotlivce nadevše?

2 5
možnosti
Foto

Kdyby tahle vláda za něco stála, tak ty zákony už byly schválené. Opatření jsou stále nutná, moc dobře to vím, ale od tohohle ansámblu nelze nic kvalitního čekat.

3 1
možnosti
JV

Nejdulezitejsi jsou ti hloupy volici a volicky a jak je videt tech je moc a moc.

5 1
možnosti
Foto

Bohužel, nechat se uplatit, nepoučit se. Neschopnost si uvědomit, že tu budou i příští generace. Ale viníky jsou i skutečné elity národa, které většinou nehnou prstem. Sedí si na univerzitách a dávají ruce pryč. Znám jich hodně, máme kvalitní lidi i vůdce, ale nechtějí s tím mít nic společného.

3 0
možnosti
Foto

I95v55o 15C45i78l50i20c61h

10. 7. 2021 9:08

Souhlasím a dávám karmu R^

9 2
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,41
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik