Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Tolik, ale tolik lidí se musí dívat na Babiše? A jen kvůli tomu, aby dali na odiv své pohoršení? Obdivuhodné, pane Kněžínku, že? Nějak si neuvědomuji takové odsuzování pana Kalouska. On nebyl ve vládě, tak má Vaší větší toleranci? Nebo spíš lásku?

0 11
možnosti
RK

Děkuji, že jste mi věnoval vlákno. To, že si neuvědomujete odsuzování Kalouska, to je vaše vnímání a vaše selektivní paměť. Stačí se tu vrátit v čase. To zvládnete jistě sám. Ano, Kalouskova cesta do hospody pro oběd a jeho pivo za 40 minut je jistě srovnatelná s tímto mejdlem. Hlavně, že můžete ukázat zase na Kalouska, původce všeho zla na celém světě. Nepřipadáte si někdy divný?

9 0
možnosti
VV

Ta neobjektivni a cenzurovana Ceska Televize se neustale obouva do Andrejka Babise, zatimco do kliky Milouse Zemana se musi obouvat ty soukrome.

1 1
možnosti
PS

P58e82t98r 62S39k71á37c56e68l

27. 1. 2021 18:20

Jen aby nebylo všechno jinak, naopak? Zažili jsme perné diskuze dvou spolu-pracovníků z jistého ústavu (založen před rokem 1989) v přímém přenosu v televizích. Po zhasnutí kamer to, myslím, byli opět kamarádi. Skutky přesvědčují, pohleďte: Jeden předsedou Parlamentu, po něm druhý. Jeden byl předsedou vlády ČR, po něm opět druhý. Poté byl první nebo druhý (mám v pořadí zmatek) prezidentem, po něm zase on. Má tohle ve světě obdoby? Pokud voliči budou pokračovat ve volbách stejně, máme se na co těšit. Jsem optimista, dočkáme se přeměn, navážeme na zkušenosti našich předků. Např. kopné právo Slovanů, mrkněte na to...

0 0
možnosti
MB

Hnilička, nepochopitelně pochybil. Je ve dvou funkcích. Poslanec a jako Státní úředník, v čele NSA. Nepochybně dobré bydlo, fantas soutok příjmů - 50 tis Kč, pak úsměvné, budiž . Co teď ?

Jako poslanec, za Hnutí ANO pošlapal její snahy. Pořád má ovšem mandát, který dostal od voličů. Ti mu to v říjnu vrátí - nevrátí . Komické, jednat s ním má šéf klubu - Křišťálově čistý - Faltýnek ! ...

Do funkce NSA, jej nenominovaly sportovní svazy, ale Vláda ČR. Ta musí zcela jasně sdělit, co s ním ? Podporu "Svých sportovců", mít nepochybně bude ! Jansta se již hlásí, v hrůze, že bude odříznut od financovodu !

Vypadá to tak, že legální mandát poslance opustí - Jansta a další kuliši zřejmě budou spokojeni. To je nějaká zvláštní novodobá politika, že ANO ? ... Tak to asi bude lépe ... :-)

12 0
možnosti
Foto

Pan Hnilička už prý rezignoval. Sám.

0 0
možnosti
RK

Martinko Moudrá, jak jinak lze rezignovat, než sám? To jste zase hodně moc přemýšlela, že?;-D

14 4
možnosti
VH

Obdivuji vás, že dokážete sledovat Čau lidi až do konce.

Já jsem se na to chtěl jednou podívat a déle, než minutu, jsem Blekotu poslouchat nevydržel

20 0
možnosti
Foto

:-), nehodlám se tím "bavit" pravidelně.

2 0
možnosti
MV

Jakyn metrem se v ANO měří vidíme v aktuálním příběhu pana Hniličky. V porovnání s průsšvihem kmotra Faltynka... Zřejmě ví kmotr víc než hokejka. A máte můj obdiv za to, že dokážete sledovat tu prolhanou estradu Čau, lidi. Zkusil jsem jeden díl z té ságy a vydržel to cca 8 minut. Zlatá Jolanda nebo TV Klenot.

19 0
možnosti
Foto

Nehodlám to praktikovat pravidelně:-)

0 0
možnosti
Foto

V Babišově se měří nepřiměřeně, to se ví. Válková se kdysi měla zodpovídat ze spolupráce s Urvalkem, kdežto soudem potvrzený Stbak v čele strany může donekonečna balamutit lidi, že on nebyl Bureš, byť by to potvrdil nevím kdo. Faltýnek si může zůstat poslancem, přestože zorganizuje podivnou schůzku, na které bylo přítomno také více lidí. Ale co chceme, když v čele státu stojí takové kreatury, jakými jsou Babiš a Zeman. To i zabijačka není zabijackou v pravém slova smyslu, Ovčáčkova fotografie stolu plného jídla s prezidentem a pozvanými lidmi bez náhubků... Však už jsme tu toho měli a viděli... Lide jim pořád budou slepě fandit a omlouvat je, zapomenou vše, nesčítají to, neanalyzuji, sectené to mají pouze strany, které vládly před populistickým Babišem, ale že Babiš se jim ukázal jako korupční osoba číslo jedna, lhář a mocichtivy psychopat, to už si nezanalyzuji. A jak se ukázal Zeman, o tom snad není ani potřeba mluvit. Jeho funkce prezidenta je naprosto bezobsažná. Žel takové máme státnické vzory.

34 1
možnosti
MV

Je to celý na zvracení. Napsal bych to pěkně od plic, ale to se tady nesmí. Zdravím, Jitko

8 0
možnosti

M93a25r19t79i98n 47Š53u28l13c

25. 1. 2021 16:08

Babiš nebabiš ... ono je to také o tom, že napoprvé se dá ještě leccos tolerovat a omluvit .. Ale když už se jednou řekne co je přípustné a co nepřípustné ..a udělá to někdo přesto znova, trestá se to holt již přísněji.

0 13
možnosti
IL

I41v29a65n 24L73a51c88k89o

25. 1. 2021 16:25

Jste stejně nechutný jako lhář Babiš, pane Šulci.

2 3
možnosti
ZZ

Jsem opravdu rád, že už jste zmoudřel a uvědomil si, jak jste byl povrchní při vašich hloupých pokusech o jeho neoprávněnou kritiku a jaké je štěstí, že máme takového premiéra, jakého nyní ještě máme.

;-DR^

0 12
možnosti
Foto

Skvělé pane Zavadile, velmi si vážím Vašeho ocenění.

8 0
možnosti
AK

Jj:hlavně sobě p.Babiši a jiným!!!Na ostatních vám nezáleží.Kdyby záleželo,tak jste neobjednali jen 3miliony vakcín,ale víc jak 20miliónů!!!

0 4
možnosti
ZZ

Tak v tom je Babiš opravdu nevině. Potíže má celá EU !!!!

:-P:-P:-P

0 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik