Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P17e32t18r 20B59u31r33i81a70n

20. 1. 2021 15:51

Tak pokud si postoje a programy opozičních stran dohledáváte skrze vyjádření jejich představitelů na sociálních účtech a pokud jste dosud nezaznamenal žádné překročení hranic premiéra Babiše v době nouzového stavu, tak to nemá tento článek ani smysl jakkoliv komentovat.

2 0
možnosti
Foto

Pochopitelně, že ne jen na sociálních sítích, ale vy jste třeba někde našel, jaký postoj budou mít Piráti k digitalizaci podrobněji? Babiš pochopitelně překračuje co může, asi jsem se nevyjádřil dostatečně přesně. Je to mířené jen na omezování svobody lidí nad rámec covidových opatření.

2 0
možnosti
MB

Jaroslave, pojem "Antibabiš", je pojmosloví a volební program pana Babiše samotného. Ujalo se to docela dobře - jemu a sympatizantům to stačí ... !

Trvale tvrdím, že jakýkoliv premiér a vláda následná - Bude lepší ! Důvodů je kopec - Ona by se už fakt , konečně mohla věnovat správě ČR ... !

Ministryně spravedlnosti, by se nemusela znemožňovat vyjímkou Zákona - "O skutečných vlastnících" ! Ministr obrany nápadem, aby premiér v "Době nouze", nahrazoval PS ! Ministryně místního rozvoje by snad, už konečně udělala "Zákon o povolování staveb" a nepsala do Brusele, o ochranu jakýchsi Koncernů ! Ministr obchodu by dávno - v době levné ropy doplnil Státní rezervy a nedělal kontrakt za 5 miliard Kč pro jakýsi ANO i Fert ! Ministr zemědělství by tak okatě nepřiděloval dotace a podobně nezásobil Rezervy od společnosti, která nikomu nepatří ! K tomu přebíral potraviny, pneumatiky. Ministryně financí, by přestala natřepávat polštáře a konečně by začala řádně hospodařit ! Ministr zdravotnictví by si asi posvítil na dotace na očkování - testování, v čí prospěch vlastně plynou ? Ministr ŽP by zřejmě odhalil Bečvu - v řádu hodin ! Ministr vnitra by asi nemusel pobíhat po letišti k předraženým rouškám a následně přijít s nápadem respirátorů ! Z jaké čínské bedny, se zase vyklubou ? Pozor, nic není porušeno - Zachraňují se životy v "Době nouze" ! Výběrové řízení není nutné !

Výše popsaného, by budoucí vláda byla zbavena ! Přestala by sloužit oligarchovi a opět by se obrátila k lidem ! Ne vše za komunistů bylo špatně, tedy - Čelem k masám - Bez komunistů ovšem, že ANO ... ! :-)

11 1
možnosti
Foto

Moc dobře napsáno a souhlasím naprosto se vším. Možná jsem naivní, ale já bych opravdu navíc chtěl někoho, kdo provede digitalizaci státní správy, reformuje daňový systém a někoho kdo třeba kvalitně provede důchodovou reformu (což je nezbytnost). Těch věcí je pochopitelně mnohem víc. Už z několika zdejších reakcí na článek je patrné, jak lidi dokážou málo tlačit na politiky, ti pak nemusí nic dělat. Kalousek to dnes v jednom rozhovoru řekl velice dobře, státní správa je v rozkladu. Covid to dokonale odkryl a podle mě to není jen chyba Babiše.

3 0
možnosti
DR

Tentokrát absolutní souhlas. Už jsem to psal jinými slovy níže, bohužel se spousta voličů včetně mě dostává do situace, že nemá absolutně koho volit.

6 2
možnosti
Foto

Nikdo Vám nebude dost dobrý a tak budete sedět při volbách doma. A komu tento postoj pomůže nejvíc? Opravdu geniální....já určitě na nějakého ideálního Spasitele čekat nebudu, žádný takový nikdy nepřijde.

0 0
možnosti
Foto

Určitě volit půjdu, to Vás ubezpečuji. Nikdo Vás nenutí, abyste čekal. Žádného spasitele nevzývám, myslím, že moje výzvy by měly být v demokratické společnosti přirozené.

1 0
možnosti
SL

Tak nějak Vám to nefandění Babišovi nevěřím...

2 0
možnosti
Foto

Tak si přečtěte předchozí články, třeba uvěříte.

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik