Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Žádná strana v současnosti nenabízí transparentní a skutečně komplexní program budoucnosti České republiky.

Zdroj: https://jaroslavcervenka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=764283

Pokud vím, tak takový program nabízí Svobodní občané.

6 0
možnosti
ZD

Právě jsem absolovoval přelétnutí nabízeného programu. Musím konstatovat, že jsou v něm pravděpodobně nejkonkrétněji uvedeny jednotlivé body v porovnání s programy jiných stran. Otázkou je jak mohou být v našem poměrném volebním systému realizovány.

1 0
možnosti
JH

J16a20n 13H83o42r49a

20. 1. 2021 18:26

...ono je těžké zveřejňovat nějaké programy, nápady a řešení dopředu, když Bureš není schopen ničeho jiného, než vykrádat a loupit, protože Agrofert převzal a slepil právě tímto postupem a navíc jeho "šmejdoviny" žádný předposraný úředník nezveřejní...

4 3
možnosti
Foto

Přesně tak, ale jeden návrh na program bych měla. Je jen o trochu delší, než ten minulý Babišův "všeci kradnú". Mohlo by to být "pokusíme se napravit, co Babiš napáchal". Program stručný, ale práce nad hlavu.:-)

6 1
možnosti
Foto

Tak mně tedy antiBabiš bohatě stačí v tom smyslu, že bych nikdy nevolila toho, kdo před volbami nevyloučí spolupráci s Babišem i s ANO.

Před minulými volbami by mi stačil jen Babiš, ale nyní je důležité odstavit od vlády i celé ANO, aby mohla být provedena "deagrofertizace" celé státní správy.

9 4
možnosti
JR

J45a39n 12R98á23ž

20. 1. 2021 17:31

Jako voliči mi antiBabiš opravdu nestačí - mně také ne!

6 0
možnosti
Foto

Dáte-li si v restauraci gulášek a zjistíte, že Vám nechutná, tak nemusíte propadnou antigulášismu, nýbrž zkusíte jinou restauraci, není-li tam lepší. A je-li, budete naň chodit tam. Ale nebudete-li jinou restauraci hledat, lepšího gulášku se nedočkáte.

3 0
možnosti
ND

Schvalování prodloužení nouzového stavu je taková "veselice", kdy se těsně před tím zvýší děšení národa a pak se dostaví KSČM a ten svůj souhlas za něco vymění. Opozice pak v rámci "veselice" tančí odzemok.

Čím větší opatření, tím hůř...

Tak teď tu máme nakažlivější formu covidu, už přelezl hranice, co bude potom? Nasadíme v obchodech a MHD povinné respirátory, juj to bude úžasný...

0 0
možnosti
JD

Ano, máme tady britskou verzi. Jezdí vlevo, neumí moc vařit, pije teplé pivo a ministryně Schillerová je vůči ní imunní;-D

3 0
možnosti
VV

Ja Andreje Babise az do letosniho leta bral. Jeho kniha o cem snim, kdyz ... obsahuje mnoho rozumnych napadu. "Zapadni" tisk ho uz dlouho oznacuje jako populistu. Bral jsem to s usmevem. Ovsem potom co v lete pri prudce vzrustajicim poctem nakazenych zrusil narizeni ministra zdravotnictvi o noseni rousek jsem zmenil nazor. Andrej Babis je populista.

Vsichni, nebo mozna jen vetsina od te doby nakazenych i mrtvych jdou na jeho konto.

2 2
možnosti
VF

Babiš zrušil nařízení o nošení roušek? Co to melete? Byl to pan Fiala, kdo ječel, že roušky jsou na nic. Já si to myslím také, ale nikomu to nevnucuji.

0 7
možnosti
MV

Opět popis situace, kdy jsem s Vámi zajedno. Ano, bude těžké vybrat, ale pro mě lehčí, než při minulých volbách. Věřím, že Vašemu "čas nazrál" doba dává skvělou nahrávku. Pěkné dny přeju

1 0
možnosti
ZZ

A co jiného byste ještě chtěl ?

Vždyť je to přeci jediné pojítko celé protibabišovské opozice !!!

;-D;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

Už jsem se bál pane Zavadile, že nepřijdete.

5 0
možnosti
PN

P33e14t19r 75N80e96d84v49ě82d

20. 1. 2021 16:25

Napsal jste to z mého pohledu velmi přesně. Já se tedy dívám na oficiální stránky stran a tam také nemohu najít nic jiného než: "chceme" "zajistíme" "budeme požadovat" nebo tak nějak prázdné fráze bez sebemenšího náznaku jak by to provedli. Dobře, ještě se nerozběhla kampaň, ale během této pandemie by si to mohli trochu pocvičit. A neřekl bych, že komouši to neumí využít, spíš, že se zviditelňují a zvedá se jejich vliv až přespříliš

5 0
možnosti
ZZ

Všechny předvolební programy byly vždy jen fráze.

Mohu vás ale ujistit, že komouši jsou na tom stejně blbě jako lidovci, STAN a TOP - a nezvedají se.

:-):-):-)

0 0
možnosti
JP

J47a87n 54P97a91v92l22í93k

20. 1. 2021 16:20

I když je program "antibabiš", jak předeslal pan Buček, heslo z Prchalovy dílny, já ho vnímám jako pozitivní a znamená pro mě návrat ke stavu budování demokratických mechanismů a právního státu mezi lety 1990 - 2013. (To vyčítám demokratické opozici, že se bojí hlásit se k tomu.) Samozřejmě bez průvodních jevů, které vedly k antikorupční hysterii, která pak vynesla k moci Babiše, dnes symbolu návratu k normalizované společnosti jakešovského střihu a v poslední době napodobitele figurek Pata a Mata.

Opozice (ta skutečná) je nucena se spojovat, aby se společnost dostala opět do normálu, aby se podařilo vypudit oligarchy, burany, komunisty, estébáky, podvodníky, mafiány a jejich podomky z vrcholných politických pozic. Jediný M.Kalousek nabádal před volbami 2017 k volební kooperaci demokratických stran, kdyby tenkrát jejich lídři více přemýšleli státnicky a méně stranicky a tento hlas vyslyšeli, nemuseli bychom být v takovém hnoji jako jsme teď. Nicméně lepší je později než vůbec, protože to aspoňdává naději, že se z toho srabu budeme moci v budoucnosti vyhrabat.

4 1
možnosti
Foto

Antibabiš program je vlastně pozitivní, neboť chci-li nalézt něco lepšího, musím vědět, co bych už nechtěl.

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik