Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To, co se stalo, není na Impeachment. To, co se stalo, mělo být nejprve předmětem vyšetřování justice a policie. A teprve na základě jejich závěrů by bylo možné o něčem uvažovat.

0 0
možnosti
MV

Nějak té americe nerozumím:

Ahoj mami, pamatuješ si, jak jsi mi říkala, abych nechodila podporovat protesty Black Lives Matter? Že mohou být nebezpečné? To na videu nejsi ty? "- napsala udavačka Helena Dukeová na Twitteru své matce. Následně ji společně se strýcem a tetou nahlásila policii.

Rodinné rozpory v rodině Dukeovy trvaly už déle, konfrontace v rodině vzrostla po smrti George Floyda. Server Buzzfeed News uvedl, že má k dispozici sms zprávy, které si matka s dcerou vyměnili. Teta a matka žádali od Heleny Dukeovy, aby stáhla své udání a řekla, že se mýlila. To Helena Dukeová, která v udavačství objevila nový smysl svého progresivního a tolerantního pojetí života, rozhodně odmítla.

0 0
možnosti
MV

Když tak čtu o honu na čarodejnice v USA , kdy se vyhazují z práce lidé kteří jsou zachyceni na demonstraci před kapitolem,(to není z našich zpravodajství) tak se mi zdá ten strašný útisk od komunistů před naším převratem za slabý čajíček.

1 0
možnosti
Foto

V USA, kde je zákonem dovoleno mučení zatčených, se nelze divit naprosto ničemu (i když se zřejmě budeme ještě hodně divit). Dosud jsou bez soudu zavřeni lidé na Guantánamu více než 10 let, a jsou oficiálně mučeni.

1 5
možnosti
JU

J44a22n 87U37r94b93á86n55e26k

14. 1. 2021 16:55

Sám přívrženec Trumpa nejsem, ale to, co se děje v USA, se mi nelíbí jakbysmet. Včetně zasahování sociálních médií do dění, které mi přijde již hodně přes čáru. Přijde mi, že jste dokázal velmi pěkně vystihnout, jak to je. Což píšu při vědomí, že mám o skutečnosti jen slabé tušení, protože mám názor křivený prismatem našich médií (nicméně nedělám si iluze o tom, že kdybych sledoval média americká, dostal bych nezkreslený obraz; zcela zjevně nedostal, média v USA jsou dnes opravdu hodně tendenční).

P.S. V principu mi přijde, jako by Trump dělal poměrně správné věci, ale nesprávným a nedomyšleným způsobem. Takový snad i záměrný enfant terrible. Kdyby mu nebylo 80, tipoval bych, že půjde o pubertu, snahu za každou cenu zaujmout, o zkoušení mezí, co mi ještě dovolí, no prostě všechny ty fenomény kolem dospívání, které k přechodu mezi dětstvím a dospělostí patří...

4 0
možnosti
Foto

Trochu se v dění Spojených států orientuji. Fakticky mám alergii na sluníčkový Hollywood, který americkou společnost předkládá v jedné obří lži. Velkým problémem je přetrvávající segregace. Neoznačil bych jí ani jako latentní rasismus. Spíše jako rasismus vycházející ze vzájemné racionální nedůvěry. Druhý problém je tragické státní školství, produkuje mraky polovzdělaných a snadno manipulovatelných lidí. A v rámci americké kultury mají tito lidé naprosto nesmyslné sebevědomí. Navíc regionální politici neřeší často ani elementární potřeby občanů. Je to na samostatný článek.

1 0
možnosti
Foto

Tak QAnon Trump sám podporova, jak by také ne když je hlavní postavou této fantasmagorie. Trump podle Vás patří před soud a s ním jistě i pár těch fanatiků, které pobláznil. A kdo se je tam bude snažit dostat má být podle Vás honec na čarodějnice? Od Trumpa dává ruce kde kdo a kritika na něj se jen hrne. To snad není nic nepochopitelného. Projev Arnolda byl naopak velmi výstižný a dobrý....po ulicích zůstalo spousta fanatiků, kterým Trump vymyl mozek a jsou mimo realitu. To je jeho jediný a velmi nebezpečný odkaz....

1 6
možnosti
KL

I jako příznivec Donalda Trumpa se pod Vaše hodnocení situace podepisuju...

6 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,06
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik