Sedmiletý Pavel vítal nadšeně v roce 1968 Rusy. Historie á la Babiš

15. 01. 2023 7:41:01
Vzhledem ke spoustě reakcí jsem si pustil povolební vystoupení (v žádném případě projev, spíš výjev) Andreje Babiše. Běhá z toho mráz po zádech. Zákonitě pak i z jeho voličů. Diagnóza je jasná.

Náš smířlivý slovenský bratr v triku, všichni z něj udělali nepřítele a on nechápe proč. Když vidím Moniku, věřím jejich vztahu asi stejně jako tomu, že Vlad Napichovač byl opravdu Drákula. V rámci té frašky bylo také zábavné sledovat Karla Havlíčka a jeho psí pohled. Je naprosto šílené, kam ten člověk klesl. Přijde gratulace Petru Pavlovi, aby vzápětí nastartoval naprosto odporný hnojomet proti svému protivníkovi. Je to dokonalý příslib toho, co se bude následujících 14 dní dít.

Opět stylizace do role bojovníka proti korupci. Za vlády ANO žádná korupce nebyla. Moje představivost okamžitě přináší pohled na jeho fanatické voliče, jak freneticky tleskají. Jen tahle věta by rozumnému člověku měla stačit k utvoření názoru. Bohužel těch vět následuje mnoho a nestačí. Dva miliony voličů prostě mají pásky na očích a nesundají si je, i kdyby padaly trakaře. Nejsem odvařený z pětikoalice, kterou jsem volil, ale raději bych zrušil volební právo, než volit tohle.

Pan Babiš snižoval daně, obrovsky přebytkový rozpočet a nechce být celý život v politice, jako by tam opravdu byl. Hlavně je to opravdu převlečená Matka Tereza, pomáhat lidem, zdůrazňuje lidumil. Lež na lež, manipulace za manipulací. Ale on ví, proč to dělá, jeho voliči by mu snědli úplně všechno. Všichni na něj chystají podrazy. Spolupracoval s KGB a chystají se fotokoláže s jeho milenkou. Nikdo o tom neslyšel, jen NKVD Andreje Babiše tato spiknutí někde rozkryla. Je zásadně protiruský, ale chce mír, není pro válku. Jedna z nejstupidnějších frází současnosti. Jeho nebohý syn zneužit, a přitom on dělá vše jen pro rodinu. Strašné, jak můžete být tak zlí, novináři.

Jak antikomunistické Praha a Brno mohou volit komunistu Pavla, to přeci nikde není, říká agent STB Andrej Babiš. Strašné. Evidentně nemůže ustát Pavlovu kariéru v NATO. Pan Pavel nic pro republiku neudělal, kdežto Andrej dřel a dřel pro naší zemi. 24/7, úspěšný boj proti covidu. Rozdal by se pro všechny, z peněz daňových poplatníků. Je hrdý na to, že lidem pomáhal a jako prezident bude pomáhat dál. Děkuji, nechci. Nechápe, proč kandiduje Pavel jako voják, že prý se to v historii NATO nestalo. Už zcela nepochopitelný argument. Budeme mít dva náčelníky generálního štábu :-))). Chce bojovat za mír, ale nechce válku, pěkný oxymorón. Všechny zná, všechno zorganizuje a zařídí mír. :-)))))

Máme se všichni zamyslet nad jeho slovy, ten hodný pán to s námi přeci myslí tak dobře. Bude hlasem všech občanů této země a bude vysvětlovat panu Fialovi, že má myslet na lidi :-)))). Je nezávislý, asi jediná pravda, sám pro sebe. Je bojovníkem za zájmy českých firem a dělá pozitivní kampaň a zároveň začal sypat špínu na svého konkurenta. Děsné. Politický superman v přímém přenosu, proč mu sakra všichni tak ubližují? Posedlost mocí, dojímání sebe sama, JÁ jako ústřední slovo, nulová empatie, vztahovačnost, neustálé předhazování sebe sama, zcela posunuté vnímání reality, přesvědčení o své vlastní pravdě, kterou jako kolovrátek vytrvale opakuje a vylepšuje. To si v době internetu lidi nemůžete najít, co to znamená?

Děsí mě ty 2 000 000 voličů, naprosto zmatečná a odporující si řeč. Na pohled je unavený, ale ta touha po moci je doslova markantní. Poslouchá jen sám sebe, mluví pro sebe, nic jiného ho nezajímá. A dva miliony občanů této země to prostě nechtějí vidět. Argument, že současná vláda je horší, je naprosto nesmyslný. Smyčka ega, ve které se Babiš nachází, se utahuje exponenciálním způsobem. Ten člověk již od pohledu není v pořádku a pokud by byl zvolen, možná bychom ještě plakali po Zemanovi. Mám výhrady vůči panu Pavlovi a rozhodně ne kvůli jeho předlistopadové minulosti, ale fakt nepotřebuji přemýšlet, komu dám hlas ve druhém kole.

Autor: Jaroslav Červenka | neděle 15.1.2023 7:41 | karma článku: 43.38 | přečteno: 5632x

Další články blogera

Jaroslav Červenka

Univerzálka Schillerová běhá po pražských ulicích v leopardím županu

Pracovitější političku abyste pohledali. Rozumí úplně všemu. Chce mír, její ekonomické rady a glosy mají cenu zlata a vždy poskytuje tolik snadná řešení.

10.2.2024 v 3:34 | Karma článku: 33.02 | Přečteno: 1904 | Diskuse

Jaroslav Červenka

Pravda, Izrael už měl uzavřít mír a čekat

Neodolatelná touha po míru, za každou cenu, snaha se zviditelnit, vypadat humánně a tolik lidsky a shlížet shůry na nelidské, válkychtivé opice, které podporují Izrael.

9.2.2024 v 19:14 | Karma článku: 43.66 | Přečteno: 8475 | Diskuse

Jaroslav Červenka

Další agitka Andreje Babiše a tristní stav na Ministerstvu obrany

Když Lockheed Martin nesplní termín dodání F-35, předseda ANO zruší akvizici. Dost dobře možný scénář, protože Američané dlouhodobě nestíhají. Ale Andrej Babiš to jaksi nedomyslel.

4.2.2024 v 7:55 | Karma článku: 38.09 | Přečteno: 4726 | Diskuse

Jaroslav Červenka

Nastává doba mediální střízlivosti o Ukrajině

Konflikt se nevyvíjí dobře, na vině je síla Ruska a liknavá pomoc Evropy napadené zemi. Účinné dodávky měly být mnohem rychlejší.

27.1.2024 v 5:13 | Karma článku: 37.25 | Přečteno: 6935 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 10.35 | Přečteno: 233 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.05 | Přečteno: 215 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.04 | Přečteno: 622 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.93 | Přečteno: 472 | Diskuse
Počet článků 276 Celková karma 38.67 Průměrná čtenost 2386

Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...