Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, Jaroslave, musíš to brát tak, že lůze se to líbí a co se líbí lůze, je pro ANO svaté.

2 3
možnosti
JJ

Zde speciálně pro Flašku: "... Naše specialistka na knížecí rady se do toho zase dala. A oslové hýkají..."

Moje odpověď je "Tak nehýkejte a napište něco rozumného..."

Pokud byste četl, Flaško, celý blog stejně pozorně jako já, tak vám musí být jasné, že se mýlíte, když píšete, že nemluvím k tématu. Nicméně speciálně pro vás tedy dovysvětluji, že reaguji na konkrétní autorovu větu, upozorňuji jej, kam sám sebe zařadil a vyjadřuji svůj osobní názor, co si o celém tomto díle myslím. Stačí takto, nebo je třeba dalšího dovysvětlení.

Všem ostatním, pozorným a chápavým čtenářům se omlouvám.

4 0
možnosti
Foto

Doporučuji meduňkový čaj na uklidnění. Jako obvykle se ke zbytku vyjádřit nedokážete, protože nemáte argumentaci a podlézaní vašim soukmenovcům je stejně trapné jako vy.

4 6
možnosti
Foto

Ach jo, Jaroslave, je to marné, je to marné.....

Nikdo příčetný nemůže zpochybnit zoufalou trapnost influencerky Schillerové, přesto se najdou tací, kteří jí budou bránit za každou cenu. Nemyslím, že by se chtěli zastávat přímo jí, ale berou to jako útok na jejich ANO-SVĚT. Proto se snaží házet ještě více špíny na zoufalce ze současné vlády, aby sami sebe ujistili o tom, že jejich volba byla tou nejlepší.

Lhaní A.Schillerové o její znalosti angličtiny a útěky před novináři, přijetí dvorního fotografa na její sociální sítě na MF, lhaní o připoutání se v autě, lhaní o svých schopnostech kadeřnice v době covidu, zaklekávačky FAÚ proti konkurenci Agrofertu, likvidace náměstka Závodského, odvolání ředitele Trefného kvůli dodatečné dani Agrofertu, neschopnost šetřit v době ekonomického růstu nebo řešit covid jinak než téměř bilionovým zadlužením, ekonomický nesmysl půjčovat si "do zásoby", zářez důchodové reformy z pozice ministryně financí, trapné básničky o ranní louce, trapný taneček na balkoně...

Proboha, co ještě musí udělat tato směšná figurka, která nechápe, že ani sebelepší fotograf nebo kožená bunda z ní neudělá dvacetiletou štíhlou modelku, aby byla k smích úplně všem ???

8 1
možnosti
Foto

Ahoj Ivane. Hezky jsi to vypsal z hlavy, to bych tedy nedal. Jak už jsem zmínil níže. Je opravdu tristní, že když kritizuji vládu, ten tzv. uliční výbor na mě neútočí, snaží se maximálně racionálně argumentovat. Ovšem pokud sáhnu na ANO, ti nejspravedlivější se mohou.... Pokud "uliční výbor" útočí na sebevětší stupiditu ohledně ataků na vládu mohou se příznivci ANO..... Pochopitelně nesoudní jsou na obou stranách a občas se kritika týká i zcela racionálních článků, ale už je to chvílemi směšné. Vzhledu Schillerové jsem se ani nedotkl, jen ten župan, mně se baculky dokonce líbí :-)))), ale tady z toho Hladíkové udělají národní tragédii a pochopitelně si grow článku nevšimnou. Ale buďme objektivní, tohle bylo jasné a název také. Ale pořád mě to baví, protože je tu stále spousta lidí, kteří vidí, že se nesnažím slepě psát proti jedné straně a často si velmi vážím těch, kteří jsou názorově na druhé straně a na rozdíl od mnohých dokáží věcně argumentovat a oponovat. Díky za příspěvek, měj se hezky a zase se ozvi :-).

3 1
možnosti
Foto

J88a27n 72Š77i14k

10. 2. 2024 15:52

Fakt. Župan. Jdu si koupit ty sušenky, abych zapomněl. Jsi velice všímavý člověk, Jaroslave. Hezký den

4 0
možnosti
Foto

Honzo, jsou v koši.....zadara....

8 0
možnosti
PC

Jakožto člověk politicky zcela neutrální (neboli apolitický) vidím tyto a jiné úlety napříč CELÝM politickým spektrem, a snad ještě daleko markantněji jsou zřetelné na opačné straně (Černochová, Pekarová, Rakušan, Fiala a další.)

Celá politická scéna je naprosto tristní. Je to až neuvěřitelné... jen je mi divné, že je dost lidí, kteří jakoby měli klapky nasazené jen jedním směrem, to jest jako by na opačné straně bylo vše inteligentní, báječné, bez chyb, křišťálově čisté a pro občany alespoň trochu přínosné.

A ono tomu tak není ani náhodou, ba naopak.

14 5
možnosti
MV

Vaše neutralita - neboli apolitičnost...(pěkně jste to sesumíroval) se mi zdá stejně pravděpodobná, jako že se do Česka po zimě vrátí tučňáci ze svých zimovišť...

13 9
možnosti
LC

Teda tohle bych od vás nečekal. Vám jde také o "zaslouženou karmu"?

7 1
možnosti
Foto

Její zjev, oblékání, či váha je to poslední, co by mi na ní vadilo

6 0
možnosti
PZ

Když to vidím, okamžitě mi naskočí hláška z filmu Hogo fogo Homokka : " Ta shodit, takovejch padesát kilo, Ti řekknu, hotová baletka".

3 2
možnosti
Foto

No, já si myslím, že na svůj věk nevypadá tak špatně, ale to jednání.....

3 0
možnosti
JZ

Alena dlužena Schillerová je opravdu dárek.

9 5
možnosti
Foto

Chybí jen mašlička, ale ta může být někde ukrytá :-)))))

7 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik