Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím s napsaným, Jaroslave. Bláhově doufám, že aspoň některým spadnou růžové brýle....

1 0
možnosti
Foto

Obávám se, že zcela zaslepený fanatismus není jen v řadách Hamásu. Díky Tomáši :-)

0 0
možnosti
JR

J29a52n 58R48á31ž

26. 11. 2023 17:00

Marně přemýšlím, jak o válce v Gaze psát nezaujatě. Pokusil jsem se o to v diskuzi pod článkem pana Hornera a zjistil, že to nemá smysl. Někteří z nás jsou přesvědčeni, že ničím nelze ospravedlnit civilní oběti v řadách Palestinců a na druhé straně nikdo nemůže přesvědčit o změně názoru mne, který razí názor, že Palestinci jsou kolektivně odpovědní za zvěrstva Hamásu stejně, jako byli Němci kolektivně odpovědní za zvěrstva nacistů během druhé světové. A tehdy nikdo nezpochybňoval oprávněnost odvetných akcí spojenců, jejích důsledkem bylo mnoho civilních obětí. Proč je tomu dnes proto nechápu.

5 0
možnosti
Foto

Myslím, že jste to tam objektivně napsal. Ta komparace je příhodná, tak to prostě je. Napsal jsem to níže, stát je povinen chránit své občany, Izrael musel reagovat. To, že má většina palestinských Arabů vymyté mozky je jasné. To že to takto jejich špičkám vyhovuje také. Není co dodat.

3 0
možnosti
JP

Přesně tak to je. Hezky vyjádřeno. Díky.

1 0
možnosti
Foto

Také děkuji, pane Procházko

0 0
možnosti
RJ

Ahoj Járo.

Není co dodat. Osobně vůbec nechápu reakce jak EU, tak OSN, resp. chápu ale hrubě s nimi nesouhlasím. Osobně považuji islamismus za největší nebezpečí dnešního světa, angažoval jsem se v odporu, schytal nejednu nadávku, nicméně nic platné. Špičky politiků to zjevně vidí jinak.

Žiji ve Skotsku, i tady je příliv islámu sakra znatelný, i když proti Anglii je to slabý odvárek. Evropští politici se prostě zbláznili.

6 0
možnosti
Foto

OSN ještě celkem chápu, prostě jsou demokracie v menšině. EU, to je dokonalá dekadence. Jak na to reagují obyčejní Skoti?

4 0
možnosti
ZV

Cítím tam trochu ironie,ale naprosto s vámi souhlasím. Karma

5 0
možnosti
Foto

Krásnej pláč, ale úplně blbej hrob. Bohužel řešení je tak nějak neprůchodný.

0 5
možnosti
Foto

No jo, jenž když tedy vezmu ten pláč ad absurdum, je každý hrob na blogu špatný.

0 0
možnosti
Foto

Jaroslave, děkuji za další blog.

Asi žádný normální člověk nemůže hájit a podporovat Hamás poté, co zmasakroval tisíc bezbranných civilistů včetně dětí a ještě některé z nich unesl, nemluvě o zbabělosti, kdy se schovává pod nemocnicemi a používá pro přepravu teroristů sanitky, čímž porušuje mezinárodní úmluvy.

V čem jsou ale jiní "civilisté"z Gazy?! Nejsou to voliči Hamásu? Nevítali Hamás jako hrdiny po jeho barbarském řádění v kibucech? Neplivali na tělo zavražděné dívky? Odkud bral Hamás peníze na mnohakilometrové tunely? Nebyly to peníze EU a OSN určené pro zlepšení jejich životních podmínek? Je snad jasné, že samospráva Gazy evidentně spolupracovala a spolupracuje s Hamásem.

Jestliže Hamás ukázal, že chce ohněm a mečem zničit svého souseda, pak má Izrael právo se bránit všemi možnými způsoby a prostředky.

14 0
možnosti
VD

Stačí palestincům půjčit nějakého zkušeného politika z načí vlády a oni pak snad pochopí, kdo jim hustí do hlav informace a dezinformace.

0 2
možnosti
Foto

Jardo, taková maličká zajímavost, Evropa se nemůže dočkat, ale v arabském světě je nikdo nechce. Podivné.

Vašek

9 0
možnosti
JZ

J65a40n 79Z77i52e78g79l81e19r

25. 11. 2023 19:52

Veřejné lynče domnělých zrádců v palestinských městech. Hrůza. Palestinci tímto barbarstvím jasně dokazují, že si nezávislý stát nezaslouží.

11 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik