Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ahoj Jaroslave, slovo random by se dalo užít i ve spojení "random word generator" u jejího šéfa, což by vysvětlovalo použití v jejím videu.

Pár nahodilých faktů o této geniální a renesanční ženě, ze které musí mít každý obyčejný občan mindrák pro její výjimečnost:

- nikdy nelhala a vždy mluví pravdu (až tedy na pár případů, kdy jí to bylo dokázáno)

- skvělá ministryně financí, která zadlužila tuto zemi na několik generací a v době konjunktury nic neušetřila

- je šetrná a při stamiliardových schodcích vytvořila na MF pro svého dvorního fotografa místo JENOM za 2 mega.

- skvěle hovoří anglicky (její "we will see" je legendární) a dokonce prokázala i atletické vlohy, když utíkala před novináři, kteří ji kladli otázky v angličtině.

- je geniální básnířkou (její veršíky o bosých nohou v trávě pak zcela jistě mnoha občanům nedaly spát)

- je neuvěřitelně manuálně zručná (při covidu si dokázala sama udělat účes, který by v domácích podmínkách nezvládla vyučená kadeřnice)

- obětavá je jak matka Tereza (na protest proti snížení valorizace důchodů ochotně přespí ve spacáku v poslanecké sněmovně)

Prostě je to naše Alenka, která svými kvalitami zvyšuje politickou kulturu v ČR. Za blog samozřejmě karma

7 0
možnosti
Foto

Ahoj Ivane. To je na velmi vtipný blog. Proč ho nenapíšeš? :-)

4 0
možnosti

Nevím proč mi byl smazán příspěvek, kde jsem za videa kritizoval jak Schillerovou, tak premiéra Fialu. Jestli adminům vadil odkaz na jiné médium, vracím zde svůj příspěvek bez odkazu:

Opravdu dětinské video. Naši zákonodárci se předhánějí v tom, jak se co nejvíce ztrapnit. Premiér Fiala zase supluje D'test, nebo Černé ovce, když nám ve svém videu sděluje to, co už dávno víme všichni - že v Německu je levněji.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Tys doposud nepochopil princip současné politiky. Jeden může být rozumu mdlého, ale správné PR z něj dělá výjimečného jedince. Pocit trapnosti je už dávno passé, příznivci ryčí, i kdyby veřejně defekovala.

Doba moudrých státníků skončila, v popředí jsou na Slovensku vyvěšovači Che Guevary, u nás stačí skotačit na trávníku, případně v televizi osočit presidenta z členství KSČ někým, kdo tam byl taky a navíc ve službách StB.

10 0
možnosti
Foto

No, tak a je po srandě. Ale to už delší dobu. Díky Tome

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti
Foto

Tý joooova, na to, kolik jí je, je to kost, nech bejt :-)))))

1 0
možnosti
Foto

J34a34n 95Š15i37k

7. 11. 2023 12:33

Je mi celkem fuk, jak kdo vypadá, jaké má pohyby, jak cvičí, jak kvičí nebo umí či neumí cizí jazyky. Jde o to, zda politik škodí či neškodí a aby zemi prospíval, to už bychom chtěli moc. Tato dáma nejenže škodí, ale tam kde šlápne deset let (doufejme, že jenom) tráva neporoste. Ty rozpočty z dob Covidu, jejichž následky cítíme dodnes, jsou ukázkou totální neschopnosti. Doufám, že se to jednou bude učit na vysokých školách ekonomických jako odstrašující příklad. Hezký den, Jardo

9 1
možnosti
Foto

Jsi přísný, Jene :-))))) Díky

0 0
možnosti

I95v73a38n88a 48L80a93n61c69e

7. 11. 2023 12:22

Na videa jsem se podívala a ještě si rozšiřte anglické znalosti o slovo: cute, protože ona je "opravdu" cute

1 0
možnosti
Foto

Jejda, to má víc konotací :-)))), díky, Ivo :-)

0 0
možnosti

P41e94t53r 25N96e45d66v55ě94d

7. 11. 2023 11:51

Normálně karma za pohotovost a pilnost. Na základě poťouchlých videí Schillerky vytvořit článek, to je na medaili. Jistě, je třeba pro ovečky zmírnit dopady videí, která zaznamenala čtení z papírku při společenské komunikaci a angličtinu na úrovni "rodilého mluvčího", nebo nákupy a jejich vyhodnocení.

3 4
možnosti
Foto

Ve Sněmovně se vyskytují nejen doCentky (do 100 kg živé váhy), ale jsou tam i některé značně nezdravě vypadající "přes-centky" nad 100 kilo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik