Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alenka dnes vypustila perlu, prý je hrozivé, že vláda snížila schodek tím, že zvýšila příjmy a snížila náklady. Bohužel nenaznačila jak jinak se schodek dá snížit.

2 0
možnosti
Foto

Je to prostě hvězda, díky, pane Kučero, dlouho jsem Vás nezaregistroval.

0 0
možnosti

P23e97t46r 22P75r63o65k42o27p

28. 9. 2023 19:38

Hnojomet, tak se tomuto stylu psani ve fialove bubline říká?

:)))

0 4
možnosti
Foto

Nikoli, autor popsal stávající situaci přesně, i když s nadsázkou. Pokud hledáte příklad hnojometu, stáhněte si některé projevy pana Babiše. Pokud byste potřeboval příklad hyenismu, přečtěte si post paní Schillerové v případu malého Martínka, na něhož se vybralo cca 150 M korun, aby mohl žít.

Každopádně klidný večer, pane Prokope.

7 0
možnosti
Foto

Problémem této ženy je ego. Ona ví, že její inteligence selhává a snaží se to přebít intensitou svých projevů. Jedinec bez ega ví, že se někam prostě nedostane, že má určitý strop, nad nějž to už nejde. Hyperego tento pocit maže. Je to svým způsobem zoufalé sledovat tuto ženu, která by jistých okolností docela dobře mohla vést nějakou menší provozovnu KFC. Doba ji vynesla někam, kde nikdy neměla být.

Ale ať jí nekřivdím, takový poslanec Kobza za SPD je daleko silnější matroš.

6 1
možnosti
Foto

To jsi vystihl velmi dobře a hlavně korektně, o moc lépe to asi nejde

4 1
možnosti

Už dlouho jsem nečetl tak výstižný příspěvek.

6 1
možnosti

Jo Alenka se svým šéfem a stranou ANO, tak jako Tomio Okamura je vzorem podkopání základů lidského myšlení a nevyhnutelné směřování člověka k primitivismu a barbarství.

18 1
možnosti

Co toto je zase za blog. Schillerová má sice odbornost nula nula nic, ale jedno se jí musí nechat - je to oddaná kariéristka. Jenže takových je víc, takže ani to jí nelze předhazovat.

3 0
možnosti
Foto

Až na pana Nikla se tu sešla zajímavá společnost. I když spolu ne vždy souhlasí, má to šmrnc. Tobě

5 0
možnosti
Foto

Až na to, že tu mizí celá vlákna.

2 0
možnosti
Foto

Ahoj Jardo.

Nesleduji to až tak pozorně, ale mám pocit, že kromě A.Schillerové se snad nikdo jiný z opozice na tak tenký led nepustil, aby obviňoval v tomto případě vládu z neschopnosti.

Máš naprostou pravdu, že ta paní zcela rezignovala na objektivní vidění světa a pro "konečné vítězství" udělá cokoliv. Třeba se oblékne do kožené bundy, nebo jindy do národního kroje. Vrcholem pokrytectví je pak viditelné nošení křížku na krku, ačkoliv z křesťanských hodnot snad vyznává jen "V jednoho Boha věřit budeš". A kdo je jejím Bohem, to všichni víme...

Ještě strašnější morální selhání je, že ona sama je matkou a neštítí se zneužít problémů cizího děti v politice. Že by to viděla u někoho ze svého okolí, např. v případě Čapího hnízda?!

Největším problémem není A. Babiš, ale právě tyto jeho "věrné loutky" - A.Schillerová, K.Havlíček, A.Vojtěch, R.Brabec, J.Faltýnek a řada dalších. Bez nich by totiž A. Babiš nebyl tím, čím je.

Za blog

31 0
možnosti

Předpokladem pro službu anosekty je absence pátěře.

23 0
možnosti

J40o36s85e10f 65N42i76k54l

27. 9. 2023 11:45

Postoupil jste. Už rozumíte všemu jako pan Ziegler.

1 11
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik