Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro všechny příznivce J. Červenky a MUDr Vodvářky: Blogosféra, J. Červenka: Vzrůstající militarizace Ruska. Pod článkem výborná diskuse.Dlouho jsem se tak nezasmála.

1 0
možnosti

No skutečná diskuse pod článkem žádná není, pánové Červenka s Vodvářkou si tam - a co to přesně je, nevím, ale - jakoby vylévají srdce, že Vy se nudíte a vrtáte jim do jejich výtvorů. Můj celkový dojem je ten, že se tady nudíme všichni, Valíková, Červenka, Vodvářka i Košíček. Nechal bych nás dělat dvanáctky ve fabrice na munici, ona by nás ta nuda přešla, byli bychom rádi, že vůbec dejcháme a že najdeme pár hodin v kuse, kdy se můžeme trochu vyspat. Na blog a na net by si nikdo ani nevzpomněl........

0 0
možnosti

Pro mě je to potvrzení toho, že se jedná o organizovaný zločin prorostly do politiky. Tady je vidět, že se spolu politici domlouvaji napříč spektrem na páchání a krytí trestných činů. Odchod Blažka nic neřeší. Je třeba reformovat politiku jako celek. Musí odejít všichni naráz, je to mafie.

4 1
možnosti
Foto

Bohužel máte podle mého názoru pravdu. Osobně řešení prakticky nevidím.

1 0
možnosti

Fiala a spol. jsou Blažkovi lidi. Co na tom chcete řešit. - - - - Spíše mne zaráží, proč Blažek komukoliv cokoliv vysvětluje. No tak chodí chlastat s Nejedlým. No a co. Místo aby prostě těm šťouralům ze seznamu.cz řekl, jasně, jsem tu, on má narozky a já se s ním znám, až budu mít já narozky, taky ho pozvu.... budeme tady chlastat do večera, nechcete si s náma dát panáka? Tak cosi vysvětluje, jak kdyby něco provedl. Úplně mi to připomíná Michala Haška, když někdo z toho kruhu vykecal, že se paktovali se Zemanem. Místo aby tenkrát, když se ho na to zeptali, chvíli zamyslel /pročpak se ptají, mělo to být tajné, někdo to vyžvanil, že.... kolik vyžvanil - těžko říct, že.../ a natvrdo řekl, jasně že jsme s Becherem pokecali, že, čekali jsme 35%, máme 21, tak to je sešup, šel jsem za ním pro názor, co si o tom myslí, víte, on byl předsedou ČSSD... Nebo snad NEVÍTE!?!?!?! A říkám vám to proto, že mužská intuice a léta zkušeností..... A teď vypadněte!!!!! - - - - No tak tohleto se nekonalo, a jak to dopadlo, všichni víme. Bláža, to je skoro jak přes kopírák.

3 0
možnosti
Foto

Kecá právě proto, že něco provedl. Jsou jako děti.

2 0
možnosti
Foto

Bohužel máš opět pravdu, Jaroslave. Petr Fiala propásl další možnost ukázat se jako silný lídr, místo toho podpořil spekulace o tom, jak neotřesitelnou má pozici ve vládě Don Pablo. A to samozřejmě normálním voličům ODS vadí, protože tím "vysílá signál", že názor voličů není pro něj tak důležitý a/nebo je jen velmi špatně informován o náladách svých voličů....

Další karma

8 3
možnosti
Foto

Díky, Ivane. Bohužel opět signál a to velmi špatný. Myslím, že a/ je správně.

0 0
možnosti
Foto

Neodolal jsem Co je dnes prioritou? Rozpočet, resp. jeho příprava. Skoro ,,detail", že. A co je nejlepší? Vše, jako třeba i kouřové signály a kouřové clony. A i kdyby padla vláda, neznamená to hned nové volby. Prezident přece z titulu své fce může pověřit ,,kohokoli" sestavením nové. Ánriho by tím jistě nepověřil, a v úvahu by jistě nepřipadl ani nakonec ,,japonec". A pětikoala by jen trošku zamíchala židlemi pod svými zadky. Možná s Blažkem, možná bez Blažka A kdo by za to mohl? Vyberte si. Chcete-li

4 1
možnosti

A což sestavit úřednickou vládu jako svého času Zeman.

2 0
možnosti

Problém je možná jinde. Nebylo si možné nevšimnout, rezignačních proslovů premiéra Fialy.

Tady je potřeba připomenout, že vlastně jde o nesourodé vládní uskupení, které vzešlo jako snaha vytvořit zde určitou alternativu vůči hnutí ANO, v situaci, kdy se u nás politický systém se rozložil, přišel pád KSČM a kdysi mocné ČSSD. Dále znechucení lidí s tím něco dělat po eskapádách Mináře a Miliónu chvilek, a jeho demonstracích.

Pokud by zde byla rozvinutá politická základna v podobě ekonomických vrstev společnosti, generačního vlastnictví, dále to, že společnost vytváří takové organizace jako byl třeba Sokol, tedy vnitřní duševní, duchovní rozvoj, ale i sociální politika v podobě různých prospěšných spolků, tak by zde nebylo místo jednak pro tento nesourodý vládní slepenec, ale i místo pro politiky typu Blažek.

Celé je to v situaci kdy Evropa je pod silným tlakem vnějšího okolí, a to v několika frontách, od války na Ukrajině, po exodus lidi z Blízkého východu, Afriky, tlakem Ruska přes Bělorusko, aktivity Číny a přesun ekonomického těžiště světa do Asie, ale i potřeby reformy, ke které se nikdo nehlásí ... .

Pak tu vlastně nejsou nástupci solidní politické cesty a rozvoje, a to v celé Evropě.

Určitá rezignace premiéra na fatální situaci u nás, ale i v Evropě, on to vidí jinak, než jak to vidí naše media a jejich zájmy, tak to vyznívá jako hra o čas ... .

Komu by se tak hodil pád naší vlády, oslabení pozice ČR. Zajímavé je i to že dochází k velkým hospodářským škodám, vlivem požárů výrobních hal ... .

4 0
možnosti
Foto

Vím, že tenhle názor razíte delší dobu. Čím dál víc souhlasím. Když to zjednoduším, demokracie tu prostě není ukotvená. Na žádné straně. A myslím, že o čas hraje, doufá v obnovu konjunktury.

0 0
možnosti
Foto

Takže: Není penicilin. Dozimetr a excesy vnitra. Hysterie obrany. Rozpočet v rozvalinách. Školství spěje k totalitě. Práce a sociální věci mají PR z mateřské školky. Premiér signalizuje.

Co že hrozného provedl ten zloduch, janak však schopný ministr spravedlnosti, který pomáhal téhle neschopné vládě na svět? Možná měl při povodni splín z toho, co ministři provádějí. To je největší problém téhle vlády? Pshaw!

12 1
možnosti
Foto

Ne každej musí bejt dˇábel, nikdo však nikdy není anděl

1 1
možnosti

Tak alternativu hledám taky, ale tou určitě nejsou piráti eurohujerští neokomunisté ..

8 0
možnosti
Foto

Obecně jim také moc nevěřím, ale Bartoš ve mně tu důvěru budil.

1 4
možnosti
Foto

Tristní. Všehoschopný Babiš. Neschopný Fiala. Šíbr Blažek. Začínám se bát toho, koho může tahle morálně zdevastovaná společnost vygenerovat.

Vašek

12 1
možnosti
Foto

Na to je snad lepší nemyslet, Vašku, díky.

2 0
možnosti

Myslím, že Blažkova aféra vyvolala v médiích hysterii, rozpoutanou paradoxně nikoliv příznivci opozice, ale příznivci vládními. Ministr Blažek je teď vnímán jako zloduch, jehož setrvání ve vládě rozhodne, zda tato vláda padne nebo ne. (Jsme v polovině vládního mandátu). Mě zaujalo video "investigavců", které zveřejnil Seznam, kde šmíráci na základě udání kohosi útočí na poněkud společensky unaveného ministra jako prokurátoři z éry komančů. (Tento styl zavedli prokurátoři Veselovský a Drtinová na DVTV a je mi veskrze odporný, proto na to taky nekoukám).

Předseda vlády Fiala si vybral ze své strany své členy vlády a je na něm, jak je podrží v případě nějaké mediální bouře nebo ne. Hysterie Milionu chvilek ho pravděpodobně neovlivní. A jestliže příznivci vládní koalice se vyžívají v titulcích svých spisů, že Fiala potápí vládu, svým drobným dílem mohou negativně ovlivnit své sympatizanty (je známo, že dnes mnozí čtenáři čtou pouze titulky). Blažkova aféra brzy odezní, sám ministr dostal ponaučení od svého kamaráda Nejedlého, který ho vzápětí po jejich posezení podrazil sdělením v médiu, že se s ním setkal také ještě o něco dříve. Myslím, že důležitější je sledovat, jak se vláda vyrovnává s deagrofertizací nebo debabišizací, bojem proti dezinformacím, než s kým se nějaký ministr ožral.

3 0
možnosti
Foto

Tentokráte s Vámi nesouhlasím. Blažek podle mě byl nepřijatelný i před touhle komedií. Ve vládě nikdy neměl být. Nemyslím, že vláda padne, to oni nedovolí v tomhle stavu. Za to dokonale zařizuje Babišovo vítězství v příštích volbách. Deagrofertizace, debabišizace, boj proti dezinformacím? To už je jen sci-fi.

9 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik