Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedno, jestli Fiala, Babiš, Zeman, Pavel........ruka ruku myje.

0 0
možnosti

Díky Fialovi a spol vyjde kampaň do příštích voleb ANO velice levně. Zaplatíme ji totiž my prostřednictvím současné vlády... Její musí hřát AB u srdce.

1 0
možnosti

M16i60c77h26a70l 32H87y86k95l

19. 8. 2023 11:52

Pro odlehčení. Myslíte, že se bavili

A - počasí

B - jidle

2 0
možnosti

Bouře ve sklenici vody.

0 0
možnosti

Miloš Zeman poskytne TV Prima "rozhovor" a druhý den se dozvíme, že ministr vlády Petra Fialy se sešel na několikahodinový "potlach" s jeho "bývalým" poradcem. Opravdu náhoda ?!

0 0
možnosti
Foto

Ahoj Jaroslave.

Pro lidi bez morálky a vlastního myšlení lze tvrdit, že ani jeden z nich se nedopustil ničeho nelegálního, takže všechno je vlastně v pořádku (viz např. kauza Čapí hnízdo nebo v diskuzi zmíněná J.Nečasová)

U politiků je ale nejdůležitější důvěra, jinak nejsou zvoleni a jdou od válu. Ti slušnější dokonce sami odstoupí, když se provalí jejich kauza.

A. Babiš důvěru z roku r.2011, resp. z voleb 2014 prohospodařil množstvím svých kauz, které by se ani nevešly do povoleného rozsahu příspěvku). Stejně tak jako ztratila svou důvěryhodnost básnířka Schillerová, loutka Vojtěch, dvojjediný Havlíček, účetní Faltýnek a další pitoreskní figurky předchozí vlády. Ovšem lidem s podobnou morálkou to nevadí a klidně je budou volit znovu.

P. Fiala je politolog, přesto jako kdyby nevnímal ztrátu důvěry vlády i své osoby. Přestože "kauzy" Fialovy vlády nejsou společensky závažné (třeba právě to posezení Blažka s Nejedlým nebo kokainová primátorka Vaňková), jsou za hranou morálky, jak jí vnímají jeho voliči. Navíc příznivcům A. Babiše nabíjí materiál do jejich hnojometů, kterými pak marginalizují mnohem horší kauzy bývalé vlády. A čím více se mluví o nových kauzách, tím více se "zapomíná" na absurdity bývalé vlády.

P. Fiala navíc svým nekonáním i slabými mediálními výstupy dává vyniknout A. Babišovi jako "silnému vůdci", který si nedělal problém s tím "některé" své ministry klidně odstavit (Malá, Arenberger, Ťok, Kremlík,...). A právě prostší lid chce takového vůdce, aby nemusel sám přemýšlet, nejviditelnější je to např. v Rusku.

Jinak souhlas s nedůvěryhodným vysvětlením "kamarádů do deště" a za výborný blog.

8 0
možnosti
Foto

Díky, Ivane. Napsal jsi to skvěle, to je přeci na samostatný blog, proč to nenapíšeš? Mám něco podobného v plánu, ale takhle sofistikovaně bych to nenapsal.

1 0
možnosti

Je naprostý nesmysl se zásadně nescházet s konkurencí, či opozicí. Někdy je to naopak dokonce potřebné.

3 1
možnosti
Foto

Jistě, obzvláště při domlouvání ruka ruku myje.

4 1
možnosti

Babiš se jen tlemí, někde na TikToku cumlá Kostelecký párek, nemusí vůbec nic dělat, protože tahle banda diletantů mu to příští volby přihraje sama. A Fiala jako premiér? Katastrofa, ten tu ODS definitivně pohřbí.

Don Pablo musí na tu chásku, asi na na každého, hodně vědět.

8 0
možnosti
Foto

"Don Pablo" je - bohužel - další ukázkou harakiri současné vlády. Nikdy se nedozvíme, co ví, že byl instalován. Krajně nedůvěryhodná osoba. A jakýkoli styk s panem Nejedlým je ...no nelte slušně komentovat.

23 0
možnosti
Foto

Ano, tuhle nominaci nechápu od začátku. Díky, Tome.

8 0
možnosti

Líbí se mi váš objektivní názor ať na koalici či opozici.

6 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane Vepřeku, moc si toho cením.

1 0
možnosti

Dobře napsáno. Mně osobně to příjde ne nevhodné, ale silně za hranou. Pokud se ministr spravedlnosti stýká s někým takovým, ztratil u mě veškerou důvěru. Ne tedy, že by jí před tím nějak moc měl. Tento ministr je velký omyl.

17 0
možnosti
Foto

Díky, pane Kopecký. Víte co mě dostává? Jak se všichni adoranti Babiše radují a prostě nejsou sto si připustit, že jejich guru není o nic lepší.

11 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik