Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevěřím, že se dostanou do boje, je to běh na douhou trať. Ale samozřejmě jedině dobře.

0 0
možnosti

Ukrajina letadla každopádně dostane, jen je otázkou kdy.

2 0
možnosti

Pane Cervenko. Jen dodam, F-16 melo mnoho letcu v dobe vzniku, kteri se podileli na vyvoji. Mnoho vyvojovych prvku se dnes bezne pouziva. Vse muselo byt jednoduche, proto vycvik ukrajincu ma trvat asi 4 mesice. Pro jejich "tichy" let, nam chybi na phoenixkem nebi. F-35ky jsou pri startu a pristani velmi hlucne.

1 0
možnosti
Foto

Díky za zajímavý příspěvek, pane Limo.

0 0
možnosti

J45o88s67e12f 64N75i80k76l

19. 5. 2023 16:38

Dobrý popis a charakteristika vojenské techniky. . Je možné, že ji již Ukrajina nebude potřebovat. Objevují se informace o možném jednání o urovnání a vyřešení konfliktu mezi RF a Ukrajinou. Jednání by měla probíhat pod záštitou brazilského prezidenta.

2 1
možnosti
Foto

Děkuji Vám, Josefe. Tak kéž by...

2 0
možnosti
Foto

Domníváte se, že se Rusové dosud žádné F16 nezmocnili a nebo že neznají jejich celkovou konstrukci včetně detailů? Ono je sice hezké, mít schémata elektroniky, ale vyrobit ji - to je něco jiného.

Totéž platí o záhadném nátěru. Viz slavný ruský notebook, největší a nejtěžší na světě.

2 3
možnosti
Foto

Nedomnívám, Pavle, to vím. Samozřejmě, že schopnost Rusů tu elektroniku okopírovat je mizivá, ale to pořád není důvod k tomu, aby to Američané riskovali, nehledě na to, že by to Rusové mohli prodat třeba Číňanům. Ten nátěr je fakt, ověřoval jsem si to.

0 0
možnosti

V podstatě souhlas, snad jen Sidewindery existují i v radarem řízené verzi.

Osobně si myslím, že je to jen mediální a politická bublina, nasazení F16 v nějaké dohledné době je dle mého názoru dost nereálné.

4 0
možnosti
Foto

Netuším, jestli jsou Sidewindery i v radarem naváděné verzi, ale jinak souhlas a díky.

0 0
možnosti

Zasloužená karma

2 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu, dodávka F-16 může mít ten efekt, že vzbudí dojem toho, že technologie používané v nich Amerika dávno překonala a nepovažuje je za důležité. Mohlo by to změstnat limitovaný ruský výzkum. Morální efekt teké není zanedbatelný, myslíme to s podporou Ukrajiny vážně. Jenom to, že se o tom hovoří má určité dopay. Dlouhodobost přípravy pilotů a podpůrné logistiky naznačuje, že Ukrajina a její podporovatelé jsou připraveni na dlouhou válku. Možné je všechno.

Vašek

6 0
možnosti
Foto

Zajímavý příspěvek, Vašku. Proč ne? Díky

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS