Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jaroslave, naprosto rozumím důvodům napsání tohoto blogu. Oba sice víme, že se člověk nemá vzrušovat kvůli "rozdílnosti" názorů jiných, ale člověku morálka a smysl pro spravedlnost občas nedá.

K tomu dokládání zdrojů - v minulém Vašem blogu jsem nejprve na paní Krištofíkovou reagoval, ale pak jsem pochopil marnost takového počínání. Zejména když na výzvu, aby doložila citovaný zdroj, reagovala doporučení, ať si to sám dohledám, což dost připomíná argumentaci prezidenta o Peroutkově článku :-);-D.

Pro vlastní psychiku je tak nutné raději na některé věci opravdu nereagovat......

4 0
možnosti
Foto

O nějaký ověřitelný zdroj jsem ji žádal vícekrát, s podobným výsledkem.

Má-li nějakého muže, musí z něho být dávno filozof. Žije-li ještě. :-)

2 0
možnosti
Foto

:-):-) Výborně!R^ Pokud jde o tu paní, jejíž jméno nelze vyslovit, kouká ze všech diskuzních koutů. Opakovaně a opakovaně. Začínám se bát otevřít konzervu /vím, jde o velmi starý vtip/.

2 0
možnosti
Foto

Starý, ale stále platný, jak vidno. Díky, Viléme:-)

0 0
možnosti

...history will teach us nothing... zpívá v jednom svým songu Sting

A je to tak.

Kdyby byli lidé méně manipulovatelní, více přemýšleli a nevěřili všemu, co se říká nebo co jim přistane ve schránce, bylo by líp. Jenže maňásků, co se nechají navléct na dlaně manipulátorů je pořád dost. I zde, bohužel.

Pěknej čtvrtek přeju, Jaroslave

4 0
možnosti
Foto

Díky, Marku. Také přeji hezký zbytek dne.

0 0
možnosti
Foto

Pane Cervenko, vy sam jste poslal odkaz, ze ktereho vyplyva, ze uvaha, ktera mi byla poslana jako nazor osoby je presna citace clanku na webu. Vy sam vite nejlepe, ze zdroj existuje. Upozornuji, ze ihned pote, co jsem se to dozvedela jsem clanek upravila a doplnila zdroj. Je zatim zde v sekci politika.

Od vas tedy povazuji tuto reakci za podpasovku. Rv

0 1
možnosti
Foto

Tak koukam na zdejsi prispevky, kde chlapci resite napr.proc jsem neotevrela diskuzi a ze na klikani na karmu mam lidi. A dalsi vyplody.

A vam ze jde o text jakehokoliv blogu? Vas ze zajima nejaky vyvazeny nahled? Hnuj z jinych socialnich siti se prenesl i sem. Super. :-)

0 3
možnosti
Foto

Potiz je v tom, ze kdyz nekdo popisuje chovani Erdogana, ktery se dava prave do kupy s Putinem, je automaticky oznacen za proruskeho trolla.

Prectete si muj clanek. Kde vidite adoraci Turecka? Naopak upozornuji, ze valka muze mit velmi negativni dopady. Treba proto, ze diktatori z nestability sveta tezi. Nejen Erdogan.

A co treba Iran? Pokud by nabidl levnou ropu (Biden chtel obchod) byl by najednou pritel? A jak by reagoval Izrael? Vladce Kataru je asi jehnatko a proto jsme ho pozvali, ze?

No jasne, clanek byl malo uderny. Lidi jsou u nas uz uplne zpitomeli. Rv

1 1
možnosti

Hmm. Jenže tenhle diktátor je náš spojenec proti jinému diktátorovi. Dobrá zmínka třeba o té Sýrii. Přečetl jsem si tu mnohokrát jak Rusko zavinilo exodus ze Sýrie. Opravdu? Časová posloupnost hovoří trochu jinak. Náš čacský spojenec se nijak netají genocidou Kurdů, náš úhlavní spojenec Kurdy jako spojence suše hodil přes palubu a už několik let okupuje ropná pole zatím suveréního státu. Pravda, diktátorského.

Diktátorské státy středního východu jsou také spojenci, pokud se náhodou nerozhodnou dělat si svou politiku, pak jsou pravda opovržení hodní a je třeba je svrhnout, v rámci demokracie, pochopitelně.

Naše pokrytectví a schizofrenie je až neuvěřitelná. Já vím, je třeba k někomu patřit, nejlépe co nejhlasitěji ale upřímně je mi z některých lidí fyzicky nevolno.

Pragmaticky je samosebou lepší patřit k západu než východu, konec konců toho jsme si užili dostatečně, spíše přes míru. Ovšem velkou hrdost a radost z toho nemám. Ti co nadšeně věšeli fangle tenkrát, se nijak neliší od těch co věší fangle dnes. Rétorika zůstala, možná se ještě zhoršila. Nestačí odsoudit, je třeba nenávidět a nestačí nenávidět, je třeba angažovaně nenávidět.Svět se zbláznil.

4 2
možnosti

Paní Jandová se nepřekvapivě poznala...

2 1
možnosti

Máte pravdu. Erdolf je úplně stejný lump jako ten Putin. Smutný a pokrytecký je tudíž spíše ten dvojí metr, který v jeho případě západ uplatňuje.

0 0
možnosti

Není co řešit, s obsahem souhlas. K poznámce T. Vodvářky - Blogy bez diskuse nečtu. Autor/ka mi vlastně sděluje, že mám šťastný den. Cosi, jako když vyšlo Rudé právo - Naše Pravda. "Občane obeznam se a nediskutuj. Karma?

Český Brod a.s. Zborovská 693, 28201. Firma je zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 6663 ... :-)

4 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS