Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za blog karma R^.

Mám ale mnohem kritičtější názor na Víta Rakušana. Souhlasím, že se hraje o důvěru voličů a řešení je příkladné, ale koalice vůbec neměla dopustit, aby k této situaci došlo. Jsem přesvědčen, že V.Rakušan věděl o minulosti V.Michalika, přesto ho nominoval na ministerský post. Pochopitelně i Petr Fiala udělal chybu, že takový návrh akceptoval. Chce-li si nová vláda udržet důvěryhodnost a lacině nedávat příznivcům A.Babiše protiargumenty do rukou, pak si nemůže dovolit podobné chyby.

2 0
možnosti
Foto

Dobré ráno, pane Chválny. Záměrně hned v úvodu píši, že se k tomuhle nevyjadřuji. Neovlivni.cz píší, že to Starostové věděli, ale spoléhali se na to, že se na to nepřijde. Nemám nejmenší pochybnosti, že to Rakušan věděl. Možná už mi stačí příliš málo, ale já jsem prostě spokojený už jen s tím gestem. Aspoň to a hlavně ať jim to vydrží. Očekávat křišťál prostě nejde, vím, že ho neočekáváte ani Vy. Na obranu Petra Fialy, v pozici, ve které se nachází, velice snadno uděláte chybu, těch věcí je obrovské množství v těchto chvílích, ale to ho asi moc neomlouvá. Má na to lidi, že?

0 0
možnosti
JZ

J53a29n 52Z32i52e53g55l91e62r

26. 11. 2021 23:08

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Opravte mě, pokud se mýlí, ale aby opatření platilo, musel ji schálit současný parlament, kde ANO menšinu?

0 0
možnosti
Foto

Bohužel ne. Vzhledem k tomu, že si vyhlásili nouzový stav na základě článků 5 a 6 ústavy, jedná se o nařízení vlády v rámci pravomocí jim danných ústavou v rámci tohoto stavu. Dokonce jednotliví ministři mohou v rámci svého segmentu vydávat jistá opatření.

1 0
možnosti
MK

M36i88l68a95n 21K80e63s54l

26. 11. 2021 16:22

Řešení případu Michalík má prý být šablonou pro další činy.Radši ne.Jakou máme záruku,že ve vládě nebo jinde nesedí další takový výtečník.Novináři objevili za týden,co je zač.Vedení STANU nemělo o tom ani potuchu i když je ve STANu delší dobu a dokonce je funkcionářem.Moc tomu nevěřím.Ocenil bych,kdyby hned po navržení pan Michalík prohlásil,že není vhodným kandidátem na funkci a nečekal až s tím přijdou novináři.Holt máme velký stan, na nohy tam sice netáhne,ale po odrbání Pirátů,jde možná o pokus o další podtrh. Neměla by převzít vyšetřování případu policie?

2 0
možnosti
Foto

Karma.Zruseni akci venku jako vánoční trhy je nesmysl....

4 0
možnosti
JS

Moje míra tolerance též přetekla, Miloši Zemane odstupte aby mohla tato nechutná fraška skončit.

4 0
možnosti
Foto

P41e75t39r 97B87u27r80i82a27n

26. 11. 2021 11:35

Mi už se snad ani nechce komentovat nekomentovatelné. Vždy se najde někdo, kdo jednání Rakušana odsoudí, ale nevadí mu, že není souzený Babiš. Hrad je mistr světa ve skoku do výšky. Jen jim někdo zapomněl říct, že správně se nasazena laťka zvyšuje, ne snižuje.

5 0
možnosti
Foto

Já se domnívám, že pana presidenta nakazil s. Mynář nebo s. Vondráček při jejich neschválené návštěvě. Aby mohli i nadále vládnout za něho. ;-D

R^

2 0
možnosti
ZZ

A už víte, co ten Babiš v tom Bruselu podepsal, pane Červenko ?

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,06
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik