Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan kancléř jen bránil pana prezidenta před hyenami, kterých se vyrojilo letos opravdu hodně. Proto nenoste dříví do lesa a nepřidávejte se k nim, ona to Česká televize zvládne za Vás !!

0 2
možnosti
LV

Za co se má pan Červenka omlouvat?

Pojďme si shrnout, co jsme viděli na videu:

Miloš Zeman na nemocničním lůžku drží propisku nad dokumentem, který je později identifikován jako dekret o svolání zasedání nové Sněmovny. Přítomni jsou: pan Vondráček, předseda končící Sněmovny, V. Mynář, kancléř, kdosi z KPR (jméno jsem zapoměl), jakási paní, údajně ošetřovatelka, a protokolář Kruliš, který podle tvrzení ostatních video pořizoval. Video začíná tím, že M. Zemanovi klesá ruka, V. Mynář mu bere tužku, M. Zeman pronese několik slov a pak mu klesá hlava. V. Mynář ukazuje listinu na kameru a předává ji Vondráčkovi. Je patrné, že na listině chybí datum, ale to není podstatné.

Co jsme se z videa nedozvěděli - jednak to, zda M. Zeman skutečně listinu podepsal, to na videu zcela nepochybně zachyceno není, ani zda listina z videa je totožná s tou, kterou Vondráček prezentoval 14.10.2021 odpoledne médiím.

Takže ještě jednou, pane Doležele, za co se má pan Červenka omlouvat?

7 1
možnosti
Foto

A je ticho po pěšině, klasika, nemá argumenty, ani na něj moc nereaguji, nemá to smysl.

1 0
možnosti
JD

Ještě před několika dny jste tady pane Červenko spekuloval o pravosti podpisu, o přítomnosti pana Vondráčka u Zemana a následně o Vondráčkově lhaní atd. A nebyl jste to samozřejmě jen Vy. Slušný člověk by se asi omluvil. Ale ono NE! ONO se zase útočí a uráží kde kdo!!! Ale hlavně na tom videu přece nikdo neměl roušku!!! Ale vlastně je to video celé zmanipulované, dnešní technika přece umí divy jak píše p. Dvořák! Nestačím se divit, jak dokážete na nemoci člověka parazitovat. KarmaR^

0 6
možnosti
Foto

Jenom pro úplnost.

Někdo tam lhát musel, protože pan premiér tvrdí něco jiného, než pan Mynář a z pana Vondráčka taky nikdo moudrej není, tvrdí každou chvíli něco jiného.

A kromě toho, porušili při té návštěvě snad všechna pravidla a nařízení, které v podobných zařízeních platí.

Nehledě na to, že se neustále oháněli právy a důstojností pana prezidenta a potom zveřejní video, které pan prezident možná ani neschválil.

5 1
možnosti
Foto

Karma, kdyby se psem zacházeli stejně jako se Zemanem, tak mají na krku ochránce zvířat.:-)

4 1
možnosti
Foto

Díky, asi nejste daleko od pravdy.

1 0
možnosti
VV

Je zajimave, ze jsou to porad ti sami co okamzite bezmyslenkovite napisi Havel byl take nemocny. O nemoci a jejim duvodu samozrejme nepisi. Ze za tu Havlovu mohou komuniste a jejich pomaahaci samozrejme nenapisi ani radku, stejne tak jako za tu toho soucasneho si Milous Zeman muze sam nadmernym pzivanim Alkoholu.

A stejne tak je videt ze jsou to ti sami co neustale chteji vystupovat z EU.

6 2
možnosti
AN

A69l20e24š 51N75o37v44á18k

22. 10. 2021 13:55

je pravda, že Havel byl zapřísáhlý abstinent a nekuřák...:-)

4 1
možnosti
AN

A65l94e23š 20N71o74v69á97k

22. 10. 2021 13:15

Nemocnice informovala Senát o jeho zdravotním stavu presidenta podobně, jako o kterémkoliv svém pacientovi. Tedy tak, že každý pacient, který je hospitalizován, není schopen vykonávat své pracovní povinnosti.

to je velmi neutrální, diplomatické vyjádření. Že se ho snaží Vystrčil a spol prezentovat jako kritický stav presidenta, to je hanebnost.

2 1
možnosti
LV

Omyl. Nemocnice nesdělila, zda je MZ v pracovní neschopnosti. Jednak je to každému jasné, jednak se jí na to nikdo neptal. Člověl obecně může být schopen své povinnosti plnit i ve stavu pracovní neschopnosti. Například může jmenovat premiéra i z nemocničního lůžka. Jen musí být prokazatelné, že je schopen racionální úvahy a že výsledek této úvahy je schopen z vlastní vůle prezentovat, ať již sám, nebo prostřednictvím svého zástupce.

Otázka zněla, zda je Miloš Zeman schopen plnit povinnosti vyplývající z funkce, kterou zastává a jaká je prognóza, odpověď zněla, že aktualně schopen není a prognóza je velmi nejistá.

4 2
možnosti
MB

Příroda je mocná. Kuře obdařila geny, pak hrabe samo pod sebe. Nedělejme si iluze, tak je vybaven i každý člověk. Kromě toho, mu to určuje i zákonná povinnost - "Zákon o rodině". Postavit se do jejího čela , opečovávat a rozhojňovat .

Funguje to! A. Babiš, M. Zeman, kluci z Hradu, ti všichni jsou ženatí! Krásná Alex, by mohla vyprávět. No zase! Nejlépe mi vychází ten Jirka Ovčáček. Je svobodný a jako jediný má Miloše rád. Pro zbylé jest prostým - Výrobním prostředkem.

Co mají dělat?, nic špatného nedělají. To právě, on dělá - Zákon o rodině ! ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Pokud mají čmelíky, tak házejí zem spíš na sebe, než pod sebe. Geny jim velí, jak se jich aspoň trochu zbavit. Čmelík je poměrně jemné konstrukce a když se při prolézání peřím poškrábe o mikrozrnka prachu, tak to nepřežije. Nejúčinnější ovšem je, obnovovat v kurníku vrstvičku křemeliny. To jsou rozdrcené vápenné skořápky. Čmelík klade vajíčka mimo tělo slepice, nejraději do skulin. Cestou se o křemelinu odře a je po něm.

0 0
možnosti
AN

A20l66e76š 73N48o53v53á54k

22. 10. 2021 10:56

k uplatnění článku 66 zveřejnili senátoři tento podklad:

"...Dle názoru Ústřední vojenské nemocnice není Miloš Zeman, prezident republiky, v současné době ze zdravotních důvodů schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti...."

Není jasné, jestli se na tomto "názoru" podílel i nějaký psychiatr. doufejme, že další zpráva z UVN bude trochu obšírnější.

0 0
možnosti
Foto

Tak se jděte do nemocnice zeptat. Možná k němu pošlou Vás. ;-D

3 3
možnosti
KT

Je pozoruhodné, že Mynář nosí stále stejnou kravatu, jak do nemocnice, tak na brífink konaný o týden později.

10 4
možnosti
Foto

Včerejší vyjádření veřejnosti mu dalo tolik práce, že se už několk dní ani nestačil převléknout. Dobrý den, paní Trnková:-)

5 3
možnosti
Foto

Pan Červenka asi nebyl nikdy nemocný, natož aby ležel v nemocnici. Pokud tam však byl aspoň na návštěvě, mohl si všimnout, že většina pacientů tam působí, vlivem neduhů, ochable a bez energie. To však nevylučuje, že se po uzdravení vrátí ke svému povolání či koníčkům. Video mělo dokázat, že prezident komunikuje, dokument vlastnoručně podepsal a že tam nebyl datum? Ten, kdo ho připravil si nebyl jistý dnem návštěvy, což vzhledem ke stavu Zemana, je docela pochopitelné.

3 3
možnosti
Foto

Jedním slovem bezbřehá naivita nebo něco jiného?

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS