Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jj, velice průhledná Babišova strategie. Spoléhá na "skalní"ale každá skála koroduje a mění se na písek.

1 0
možnosti
Foto

Hezký příměr a teď bude možná moc sedět. V obou možných významech:-)

0 0
možnosti
Foto

J75a13n 92H55o62r66n73í59k

20. 10. 2021 0:04

Vnímám to prakticky stejně R^.

Jsem zvědav, čeho se od pana Babiše ještě dočkáme. Iluze si nedělám, prozření u něj nečekám. Ale uvidíme :-).

1 0
možnosti
Foto

Díky:-). Souhlas. Ti zdánlivě největší "tvrďáci" se často první rozsypou, mj. na vojně jsem to párkrát viděl a jeho zkrotnutí? Už to je trochu hojivý balzám na duši.

0 0
možnosti

Ale jenom mirne.

Ovsem u panu Mynare, Nejedlebho a Ovcacka to zacina vypadat na delsi posezeni.

2 0
možnosti

Sice tomu moc nevěřím, ale potěšilo by mě to. I meruňkové buchty bych jim napekla.

2 0
možnosti

Dobře popsáno, ale vy jste změnil image, musela jsem si zkontrolovat zda jste to vy.:-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji paní Trnková. Image? Sám se trochu usmívám. Jsem člověk mnoha protipólů. Mám rád Huga, Scotta, Byrona, Puškina, Achmatovovou, ale třeba i Ludluma či Harrise. Do toho obrázku byste mojí poezii asi neřekla, že? Četla jste?

0 0
možnosti
Foto

Velmi dobře napsáno, jen si myslím, že stylizace do "hodného" a státotvorného premiéra není dána tím, že zkrotl, jen zkouší novou taktiku, jak se dostat na Hrad. KarmaR^

9 2
možnosti
Foto

Děkuji pane Chválny, byla trochu chyba to tam nedat, nejste první kdo mě na to upozorňuje:-)

1 0
možnosti

Naprosto přesně a karma R^

5 2
možnosti

Naprosto souhlasím. Velmi dobře napsáno.R^

6 1
možnosti

J42o34s14e62f 86N70i33k20l

19. 10. 2021 9:11

A vy myslíte, že Fialová vláda vydrží do příštích voleb?....A jestli ano, tak po příštích volbách bude zase všechno jinak...

1 2
možnosti
Foto

Všiml jste si slova snad?

3 0
možnosti
Foto

Karma. Teď jsem poslouchal Vondráčka v rádiu a kroutí se podobně jako Hašek, který se přeci žádného puče v Lánech nezúčastnil.

13 0
možnosti
Foto

A ta pokora, že? Jak psal pan Kučera, je další na řadě. Babiš udělá vše, aby se na ten prezidentský stolec vyškrábal. Díky za karmu.

3 0
možnosti

A. Babiš, je skutečně fenomen. Typ hazardního hráče, predátor. Prakticky nám nastavil zrcadlo. Nové inovativní metody. Dělat vše ve velkém, na vysoce profesionální bázi. Svůj mizerný morální rámek, donesl skutečně daleko. V podstatě vyvrátil smysl revoluce r. 1989. Já si naivně mysle! Podobní lidé, se ve dne budou pohybovat potrubím. Na povrch, vystoupí až v noci ...

Lépe se mi chápe minulost. To, jak lidé blbli roky 48 a 50 léty. Jak se nadšeně podepisovaly petice nesmyslů. Podpora režimu. Podobná ochota po r. 1968. Proč to dělali? Jako vždy. Z blbosti, z čirého nadšení, z pragma důvodů kariérních postupů a pro děti. Klasika, fází. Očekávání, realizace a vystřízlivění. Zkoumání toho skutečna. Vyzkoumáno - Dnešní ČR, nezkvétá ...

Zkvétá soudruh velkotovárník, Bureš. Převtělil se i do šlechtického stavu. Zde - kníže Potěmkin, s imunitou. Země je v katastrofickém stavu, bez reforem a finančních zásob. Všechny nás čekají časy těžké. Důvody jsou zřejmé. Prakticky opakování biblického příběhu, po hojnosti chudoba. Potěmkin tedy reaguje. Proč být nadále prostým knížetem? Lépe, je být Carem. Pravda, toho v ČR nemáme. Post se jmenuje - Prezident ČR ... :-)

12 2
možnosti
Foto

Tohle vnímám vlastně jako nejhorší. Kdyby aspoň lezli tím potrubím. Ale oni se tu naparují a tváří se, že vše dělají pro nás. Král je nahý, ale řadě voličů to nevadí. Mynář to zase pusunul o kousek dál. Ten už opravdu ve své aroganci nevidí vůbec nic.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS