Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za Váš blog, protože velmi podobné myšlenky se mi od včerejška honí hlavou také.

I přes rozsáhlost Vašeho výčtu selhání M.Z. by se určitě dalo doplnit ještě mnoho dalších - mě osobně MZ šokoval vulgaritami 4. cenové skupiny, kterými zcela dehonestoval funkci prezidenta coby morální autority. Asi i jmenování náboženského pomatence jako mluvčího prezidenta je cosi, čím se funkční období M.Z. zapíše negativně do historie. Nebo kauza V.Mynáře, který jako historicky první kancléř nemá bezpečnostní prověrku a i když M.Z. nejdříve tvrdil, že pokud jí nezíská, bude muset z funkce kancléře odejít, nakonec svůj názor "změnil".

Vybaví se mi i jeho prohlášení k Novičoku, k Vrběticím, označení BIS jako čučkařů, státní vyznamenání předávaná kamarádům, trapné rušení vyznamenání Pavla Rychetského, doporučení ukrajinské delegaci, ať se smíří s anexí Krymu, namířená hůl na premiéra Sobotku atd......

Samozřejmě za blog karmaR^.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji pane Chválny. Kdybychom si dali záležet, výčet by byl mnohem, mnohem delší. Ale mělo by to smysl? Fakt je ten, že ve Vašem posledním odstavci jsou opravdu velké hříchy. Co na to vlastně ještě říct, mluví to samo za sebe.

1 0
možnosti
Foto

Já mu přeju brzké uzdravení a na doporučené lékařů odjezd do penze na milovanou Vysočinu, kde by mohl ještě pár let pobýt v kruhu rodiny a přátel.

Jen aby poslechl, ten Hrad mu nedělá dobře.

9 0
možnosti
JL

Vše je v rukou Božích ne? To se aspoň říkalo, než vyhrál marxismus-leninismus.

3 0
možnosti
JN

J40o58s30e90f 68N93i16k96l

10. 10. 2021 20:54

Sluší se každému starému a nemocnému člověku přát brzké uzdravení, byť je třeba jeho stav beznadějný, byť ho zrovna nemusím, nemusím s ním v jeho názorech být zajedno...MZ tuto zemi nerozděloval, rozdělují ji ti, co ho z duše nenávidí i když byl volen jen těsnou většinou, neunesli jeho zvolení...V politice, i v té vrcholné je tolik arogantních, mstivých intrikánů, kteří jen neradi mezi sebe pustí slušného člověka, a když už, tak dělají vše proto aby se ho co nejdříve zbavili, a hlavně aby neviděl do jejich čachrů...a tak z politiky odcházejí i odborníci, kterých je málo...podívejte se co "špíny se vyleje" při každých volbách na některé kandidáty...zatímco jiné země čile obchodují s RF a Čínou, my se řadíme mezi jejich nepřátele, to se nám v budoucnu jenom vymstí...ale z toho MZ neviníte...a vůbec si nemyslí, že se těmito volbami něco změní...

9 5
možnosti
Foto

Pane Nikle, vím, že jste slušný člověk, ale nad některými Vašimi názory mi opravdu vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Hlavně!!! v té vrcholné jsou Vámi označení lidé a MZ se mezi ně řadí. Jen si vzpomeňte co ten "slušňák" vyvedl se Sobotkou. Opravdu máte pocit, že má snahu oslovit všechny lidi?!!!

8 0
možnosti
Foto

P96e25t14r 44B16u77r75i72a87n

10. 10. 2021 19:06

Jaroslave (doufám, že nevadí), mám napsaný článek a vůbec se mi jej zatím nechce zveřejnit. Uvidím zítra. Každopádně jsem rád, že jste Vy napsal toto. Lidský mi jej je líto. Jenže sklízí co zasel a zasel toho hodně. A zasel to hodně hluboko.

17 1
možnosti
Foto

Určitě nevadí Petře:-). Tak jsem zvědavý, jestli ho zveřejníte, rád si počtu. A ano, zasel opravdu velmi hluboko, možná nejvíce ze všech polistopadových politiků. Mě osobně je líto především dobrých lidí, byť mu tuhle hrůzu určitě nepřeji.

4 1
možnosti
NP

Napsal jste to přesně. R^ Děkuji

8 1
možnosti
Foto

R^ Přesně. A karma.

8 1
možnosti
Foto

I26v18o 25C16i54l50i95c67h

10. 10. 2021 18:47

Souhlas a karma R^

9 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,32
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik