Diskuse

Odvoleno

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takzvaná volba menšího zla znamená, že se nic nestane a politika pojede ve stejných kolejích jen s jinými jmény v čele. Pokud byste totiž chtěl opravdovou změnu, musíte volit nová uskupení, nezkažená pobytem v Parlamentu

2 0
možnosti
Foto

Věc názoru pane Šťastný, třeba Přísahu?

2 0
možnosti
Foto

Také odvoleno. Trikolora.

2 0
možnosti
RM

Přeji vám vše dobré, ale abyste nebyl brzy velmi zklamán. Pana Fialu volit nemohu, protože pokud někdo založí neziskovku proto aby přez ní mohl čerpat peníze ze státního rozpočtu prostřednictví univerzit a nakonec tam zaměstná vlastního syna, takového člověka jako premiéra si opravdu nedovedu představit.

1 1
možnosti
Foto

Takže to bylo ANO, SPD či TSS ? Že se nepochlubíte? ;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak tak. Já vybíral ze dvou možností. Nakonec jsem usoudil, že SPOLU dostane hlasů dost od skalních příznivců ODS, a tak jsem to hodil PirStanu. U vědomí, že starostové dokážou zkorigovat nějaké blbnutí nezvedené mládeže. A kvůli zdejšímu Pirátsvu, které se tu jeví jako velmi konstruktivní.

Ovšem ve volební místnosti jsem tentokrát z pietních důvodů nekritizoval, že tam nevisí ten nádherný portrét pana presidenta se sepjatýma rukama.

Ale při předložení občanky (OP!) jsem se zeptal, jak můžete vědět, že jsem to já, když jsem zahalen respirátorem. Odpověď: nebojte, my do vás všech vidíme!

Vy mladí to máte horší, neb postrádáte zkušenosti jako my, co jsme byli zoceleni budováním socialismu, a tudíž s námi jen tak něco nehne.

R^

4 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Líbí se mi, když někdo přímo popíše důvod své volby a umí si jej obhájit jako Vy. S takovým člověkem se pak i vede podnětná diskuze. Karmuji.

5 0
možnosti
Foto

Děkuji pane Buriane, vážím si Vašich slov.

1 0
možnosti
KT

Můj pohled jste vyjádřil naprosto přesně a volím stejně.

4 0
možnosti
Foto

Děkuji paní Trnková. Myslím, že volby by mohly vyjádřit, že tenhle národ ještě úplně nezblbnul.

3 0
možnosti
MB

Jako dědek, nic nenechávám náhodě. Dcera a žena jsou ve volební komisi. Mluvil jsem s další dcerou, lékařkou. U nich po nemocnici je diagnoza jasná. Drtivý hlas rozumu. Totéž u mne.

Pro zajímavost. Můj dobový děd živnostník. 1 hlas pro Lidovce + 1 pro živno. Taky zajímavé. Byli bez dotací a ČR byla v TOP 10 zemí. Dnes ovšem, jsme již Best :-) Evidentně, ti naši předkové asi blbí nebyli. ANO ? - z jejich pohledu nemyslitelné! Jaroslave, vítejte do rodiny ... /Ta mladší je stále svobodná) :-)

3 0
možnosti
Foto

Díky Miroslave. Určitě blbí nebyli a měli mnohem více pokory. Ano hlas rozumu, ne chamtivosti, uplacenosti a korupce, která už přesahuje meze myslitelnosti.

2 0
možnosti
JD

Menší zlo je vždycky jen ZLO! RvRvRv

0 2
možnosti
Foto

Jsem rád, že jste se ozval pane Doležele. Vy víte o nějakém křišťálovém dobru?

3 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,06
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik