Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zkuste vysledovat, kdo s podobnými volovinami přichází. Vesměs jde o absolventy filosofických (humanitních) směrů. Však i u nás chrlí FF pozoruhodné myslitele, jejichž diplomové práce vesměs útočí na Nobelovku. Např. "Metody seznamování homosexuálních Romů".

Proč? Copak se oni mohou v praktickém životě uplatnit? Takhle se aspoň o nich píše a naši plašmuškové mají nad čím bědovat. ;-D

7 1
možnosti
Foto

V tomto s Vámi plný souhlas, absolventi duté hlavy, levé ruce, kde by se uživili, kdyby nevymýšleli podobné blbost a nezakládali stále nové a nové neziskovky.

9 0
možnosti

Anebo - Miloš Zeman řeší ruský dluh. Kolik peněz skončí na Bahamách?

0 0
možnosti

jj ... matematika ... dva bratři se dělí o 1135 KČ ... otázka : Kolik metrů kolejí chybí na nádraží ???

11 0
možnosti
Foto

A existuje vůbec něco, co rasistické není?

U matematiky už jen její dva základy: jeden vychází z krychle, druhý z koule (Lobačevskij).

A při pozorování přírodních jevů se zjistilo, že nic není nikdy přesně stejné. Proto vznikla tzv. mlhavá logika a matematika (fuzzy logic). Kde platí (?) : 1 + 1 = 2; ale současně 1 + 1 != 2 (nerovná se). Z čehož plyne, že výsledek může být současně bílý i černý! No tohle!

U nás ovšem panoval rasismus asi 40 let, a to rudoši (s knížkou) proti nerudochům. Aneb tzv. třídní boj. Jak tu někdo specifikoval: boj těch s méně třídami proti těm s více třídami.

A ten tu ve skrytější podobě panuje stále. A nesmysly, mnohem ve své podstatě horší než ty srandičky v Americe, u nás hlásá rovnou vláda a spol.

Proti tomu zlatá Amerika včetně Bidena. ;-D

0 4
možnosti

P51e41t11r 89B12u70r44i44a37n

16. 7. 2021 16:24

Jen by mě zajímalo, kolik asi existuje v dějinách barevných skladatelů vážné hudby. To bude mazec, až se do toho šlápne.

7 0
možnosti
Foto

To tady snad minulý, nebo předminulý týden byl článek o tom jak je francouzská kuchyně rasistická, protože málo respektuje chutě menšin. To je dílo.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/francie-jidlo-rasismus-kolonialismus-bile-privilegium-pariz-kritika-mathilde-cohen.A210630_143559_zahranicni_dtt

9 0
možnosti
Foto

Také jsem to četl. Za dvacet let si budou kupovat Fez a kýbl s uhlím.

0 0
možnosti

Oproti těmto vejšplechtům je Lysenko skutečný vědec.

Ten vědu pouze ohýbal.

Tihle ji přímo popírají.

12 0
možnosti
Foto

Chruščov Lysenka nakonec odvolal, s těmihle to asi nepůjde.

0 0
možnosti

Metodická příručka pro učitele:

https://mctm.wildapricot.org/resources/Publications%20Page/2021%20May/Dismantling%20Racism%20in%20Mathematics%20Instruction.pdf

Ukázka textu:

Verbal Example: Why do you think we call it Pythagorean’s theorem, when it was used before he was even born? What should we call it instead?

Slovní příklad: Proč si myslíte, že tomu říkáme Pythagorova věta, když byla použita ještě předtím, než se vůbec narodil? Jak bychom to měli místo toho nazývat?

Kam ten Západ spěje...

11 0
možnosti
Foto

Oceňuji i ten překlad, je přesný.

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,06
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik