Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J96a96n 42D11o23u84š66e22k

13. 7. 2021 21:55

Víte když si lidé vtloukají do hlavy že používání zdravotnické pomůcky = omezení osobní svobody tak co pak s tím.

0 0
možnosti
Foto

Už jsem toho tady napsal moc a moc, ale nic k věci - takže: Jasně, vláda si počínala jako slon v porcelánu atd. - vizitka hrozná, nechám na voličích, ať to ohodnotí. Jinde to je taky otřes, někde jinde zase o trochu nebo i o více lepší - co s tím, nevím. - - - - Co mi vadí, že od začátku byl chybný koncept přístupu - všechno zavřít a dělat, že to zavření lidi dodržují. Jenže takhle život nefunguje, lidi si udělají hospodu v průjezdu nebo v dětským pokojíčku. A poučení z toho? Žádný. Jestli se zase podzim povede, tak klidně nějaká mutace prolomí očkování - a co má vláda nachystanýho? NIC! Místo aby už teď řekli, že se bude všude nějak fungovat, a to podle vymáhaných pravidel, a ta se budou dodržovat a poldové to zkontrolují, tak se dělá, že je vše O.K. a bude už napořád svítit slunce. A samo, pak zase RUP! a jednoho dne bude zase všechno zavřený a nakažených zase bude přibývat a jestli to prolomí očkování tak mrtvých jakbysmet a čímto, jak se to může šířit, když je všechno zavřený a nikdo nikam nechodí? Ale houby, všichni na to budou kašlat a zase si to bude žít vlastním životem. - - - Co teda? Třeba hospody by měly být otevřený porád, provoz limitovaný, v interiéru jeden u stolu, v cimře průvan, ať seděj v bundách. Na zahrádce u stolu dva. Časový limit 90 minut denně na jednu návštěvu jednoho hosta, policajti můžou jezdit a vyfotí si hosty, za hoďku třicetpět můžou přijet znova a porovnat, kdo tam ještě tvrdne, tak hned seřvat hospodskýho, nepomůže-li to, pak pokuta, a když ani to, tak vyškrtnout z podpory za omezení, a když ani to s ním nehne, úředně zavřít, borca vzít na služebnu, ať si v klidu dáchne, přes noc. Ušlý tržby nějak paušálně hradit, možná i jen symbolicky, ale něco přece jen dát. A takhle se vším - i divadla můžou fungovat na čtvrtinu kapacity, ne že ne, tak se jim to nahradí do plnýho, no a co, snad nejsme úplný nuzoty. Takhle by se to dalo přežívat každou zimu, protože ten koronáč tu už bude a než si to sedne, může to trvat třeba 5 či 10 let.

0 0
možnosti
Foto

Pane Zavadile, Vy dnes opravdu zlobíte, ;-D

0 0
možnosti

Vládní seance, flekance a lepance.... Co můžete čekat od Bureše - vychytralýho Stebáka od mládí. Je kovaný i papínkem a říležitost byla a jaká. Už aby vypadl ze Starkovky a půjde pod prokurátora a žádný caviky - má toho dost min. na 10-15 let. No a ti jeho příživníci s ním. uŽ SE TĚŠÍME na makáče v pruhovaným !

0 1
možnosti
Foto

Ještě 15 let nejmíň to bude i Váš ministerský předseda, resp. prezident. A budete rád, když to nebude Váš diktátor. K zemi byste se mu klaněl, tak jako všichni. Na zem do prachu a bít čelem o zem, tak jak to mnozí udatní čeští rekové také umějí.......

0 0
možnosti
Foto

Je zarážející, kolik lidí tady obhajuje nezákonná opatření vlády chaosu p.Babiše.

Ještě překvapivější je, že si jeho vláda ani během dlouhé doby před druhou vlnou koronaviru nedokázala nachystat zákonný aparát na prosazování opatření, vládu to prostě nezajímá, jestli dodržuje zákon a nebo ne. Socani, komouši a Okamurovci jí přitom odhlasují cokoliv.

A pro všechny obhájce vlády - až vám nezákonně sáhne na majetek, co pak?

Také budete jásat, že to přece bylo kvůli koronaviru?

Budete i potom obhajovat neschopnost, naprostý a nestoudný nedostatek právního povědomí?

Vláda chaosu způsobila zbytečná úmrtí mnoha lidí a to nezákonným opatřením navzdory.

8 1
možnosti
Foto

Tak já si myslím, že na majetek se v éře Babiše /ta potrvá cca do jeho věku 85 let - tzn. do pětiletky 2035 - 2040/ úplně přímo /konfiskací/ sahat nebude. Sáhne se na to inflací a hlavně ekologickými daněmi, tzn. bude to plně zákonné. Babiš nás v uplynulých 2 letech potichoučku zavázal k tomu, že se zúčastníme toho big-green-dealu, tzn. provedeme likvidaci i té naší nízkomaržové subdodavatelské ekonomiky a budeme u toho jásat, ještě rádi dobrovolně. Předpokládám, že nás při tom zeleném šílení bude financovat Čína, už za cca 5 let pak budeme platit na úrocích z dluhů čínským bankám obdobnou sumu, jakou budeme vyplácet na důchodech. Za cca 10 let očekávám výrazné zhoršení - např. absolutně nevěřím, že bude k dispozici elektřina 24 hod. denně. Dost si lámu hlavu s tím, jak se zařídit, aby v tom člověk zvládl fungovat. Asi bych to viděl na nějaký exit na venkov, rodinku soustředit kolem starého naftového šestiválce-stabiláku, odolných a hloupých čtyřtaktních kamen, co bez protestů papaj všechno, protože řepkovýho oleje snad bude dost (.....). - - - - Hele dělám si trochu legraci, ale připadne mi, že od teď se pojede z kopce. Dost se divím, že opozice tohleto Babišovo poklonkování evropským zeleným šílencům nijak nereflektuje, asi se všichni těší na kolaboraci s Babišem, a nechtějí si to u něj rozházet. Jiné vysvětlení nemám. To, jak Babiš vykresluje Piráty a jejich program /zelení šílenci/, to přitom už sám realizoval. Geniální marketing. A ve spojení s tím, že na politické scéně už jsou jen Babišovo Áčko, Béčko, Céčko + ten zbytek jsou natěšení kolaboranti, nevěřím tomu, že by se podařilo Babiše odstavit od moci a nějak to celé ještě zvrátit zpět, nebo zpomalit. Až jsem si říkal, proč bychom si jako stát nemohli půjčit třeba 500mld. a odkoupit od Babiše Agrofert + dát mu doživotní rentu třeba 10 nebo 20 mld. ročně, vždyť by to naši společnost vyšlo ještě výhodně a lacino. Jenže takto jednoduché to asi není, Babiše zjevně peníze nezajímají, on chce mít vlastní stát.

0 1
možnosti

R80a53d29e80k 82K81o51h13u31t

11. 7. 2021 23:39

Antibabis inteligence ma furt problem, ze nejspis nebudou mit orgasmy jako pred 11 lety (slavna hlaska 118 oalec nahoru). Pruzkumy na to zatim ukazuji.

1 2
možnosti
Foto

Vzbudil jste ve mně zvědavost, neboť opravdu nedokáži smysl Vašeho diskuzního příspěvku dešifrovat. Mohl byste svou myšlenku vyjádřit jasněji?

4 0
možnosti
Foto

Za blog určitě karma R^. Zajímavá je i diskuze, kde je jasná "vyhraněnost" názorů.

Pro mě je typickým příkladem polarizace společnosti osoba ministra Vojtěcha. Absolutní bezpáteřní diletant, který zdravotnictví a jeho problémům nerozumí. Koronavirus podceňoval, i když ho na závažnost upozorňoval na konci ledna 2020 MUDr. Svoboda ve sněmovně. Vojtěch tvrdil, že je to jen mediální humbuk (viz idnes ze 4.2.2020). Následně ještě lhal o milionech roušek ve skladech...Během první vlny Vojtěch jen plnil politická přání Babiše a způsoboval tak chaos, jinak to de facto řídil Prymula. Po podcenění 2. vlny (viz Babišova výzva opozici z června 2020, ať nestraší občany, že žádná druhá vlna nepřijde) se zhroutil a radši rezignoval.

Přesto je dost takových, kteří ho kvůli hezkému ksichtíku považují za "nejlepšího ministra zdravotnictví" a baští jeho dosti bezobsažná mediální vystoupení...

4 1
možnosti
Foto

Díky za karmu. Souhlasím s obsahem, ale pár chytrých lidí mi řeklo, že připravil kvalitně reformu zdravotnictví, tak nevím. Já osobně se přikláním k Vašemu názoru.

1 1
možnosti

Soudy zrušily opatření ministerstva zdravotnictví. Pokud vím, tak žádné opatření vlády zrušeno nebylo. Žádný soud nekonstatoval, že by opatření nebylo správné, ale pouze to, že bylo nedostatečně odůvodněno. To je velký rozdíl proti chytrákovi, který, který zneužil svojí pravomoc a vydal nicotné rozhodnutí o zrušení trvalého pobytu ministrovi. Ten měl okamžitě letět. (trvalý pobyt se ruší ve správním řízení na žádost účastníka a musí být splněny nejméně 3 obligatorní podmínky. Nebyla splněna ani jedna.)

4 8
možnosti

Opatření byla zrušena jako nezákonná. Na jaře loňského roku byla zrušena proto, že je vydalo ministerstvo zdravotnictví, ačkoliv k tomu nemělo vůbec kompetence. Tak si tu nelžete do kapsy.

8 0
možnosti

Ještě ohledně těch slepých a hluchých voličů, je pravda že hérečky, "vzdělané" absolventky genderových studií a desítek dalších podobných oborů mezi voliči ANO určitě nenajdeme, tito jasnozřiví "vzdělanci", co si pletou svoje převeliké nenávistné emoce s rozumem, volí strany jako jsou Piráti, TOP.

ANO volí především naprosto "slepí" lidé s racionálním rozumem a kritickým myšlením, kteří nevěří na pohádky naší "demokratické" opozice a ČT o strašlivém Babišovi.

Včera jsem náhodou zabrouzdal na server kurzy.cz, což je server pro investory do akcií, komodit...........server pro ekonomy, je tam anketa "Koho byste volili dnes do Sněmovny", které se zúčastnilo cca 9000 občanů, ANO tam má 30%, Piráti + STAN 16%, SPOLU 18%, SPD 10%............těch 30% pro ANO tam určitě naklikali slepé a hluché důchodkyně, co vymetají akce šmejdů ;-D

https://www.kurzy.cz/zpravy/570910-slovensko-schvalilo-statni-rozpocet-na-rok-2021/

4 7
možnosti
Foto

Nepochybuji, že řada ekonomů a právníků se téhle džungli dokázala skvěle přizpůsobit a lebedí si. Je mi líto, že je nás tolik, co jsou zaslepeni nenávistnými emocemi. Směšné.

2 2
možnosti

R81a73d53e45k 31K25o58h60u86t

10. 7. 2021 20:12

Další samozvaný právník a inteligent, který ví, kdo je hlupák.

6 5
možnosti
Foto

Lidé jako vy nám to s tím odhalováním hlupáků dost usnadňují.;-D

5 2
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,06
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik