Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

S posledním odstavcem souhlasím. Klaus se bohužel rozhodl svým egem, protože asi už nemá jinou možnost, pošpinit jinak zcela legitimní myšlenku, kterou je boj za osobní svobody. Osobní svobody jsou nejvíc, víc jak život sám a pokud vláda porušuje osobní svobody s trvalými dopady do budoucna, tak to se nedá ospravedlnit ani záchranou životů, zejména, když prakticky se stejně děje opak a restrikce proti šíření viru nemají žádný vliv, nebo jen velmi malý. Klaus je dostatečně protřelý na to, aby vycítil sílu hnutí za svobody a začal na tom propagovat svoji osobnost, bohužel tu čistou myšlenku špiní a u širší veřejnosti zabíjí. On totiž nepotřebuje "neposlušně" demonstrovat, má dost známostí i určitý vliv, aby intervenoval na vládě přímo, ale mimo pozornost kamer. Občanskou neposlušnost vyjadřují ti, co nemají jinou možnost sdělit vládě svůj názor, mezi tyto lidi Klaus nepatří a vyloženě věci škodí.

Jinak anarchie není neřízený chaos, snažím se tento zažitý stereotyp změnit, moc se to nedaří, ale nepřestanu. ;-)

1 0
možnosti

U Klause je zajímavý, že se začal chovat jako levicový aktivista. Konzervativního v jeho chování není nic. Konzervativec ctí pravidla a pořádek. Klaus vyzývá k nerespektování pravidel. A ještě se účastní demonstrací neúspěšných politických stran. Dříve přitom podobné chování kritizoval.

1 0
možnosti
Foto

J60a24n 35Š18i91k

13. 1. 2021 19:20

Pan exprezident hodinu byl prý v restauraci na záchodě, tak se vymlouvají malé děti. Pokutu ve správním řízení, za to, že byl bez roušky, odmítl zaplatit. Tak, co tedy? Když s něčím nesouhlasím, tak bych měl naplno říci ano nesouhlasím a nést si samozřejmě následky, které jsou s tím spojené. Tzn. pokutu měl zaplatit, přiznat, že byl na obědě a zaplatit pokutu za sebe i za restauratéra. Takže buďto není chlap, aby se k tomu postavil rovně, nebo na to nemá a proto se dere znova do světel reflektorů. Myslím, že spíše to první. Hezký večer a díky za článek

4 1
možnosti
KK

S těmi výmluvami máte špatné informace. Na nic se nevymlouvá, před chvílí jsem viděl rozhovor. Prohlásil, že se jedná o jistou formu občanské neposlušnosti.

Že chce nějak upoutat pozornost, v tom s vámi souhlasím.

1 0
možnosti
VV

V jednom ceskem filmu bylo:

Neberte uplatky.

Z praxe bych rekl nebudte prezidenty teto zeme.;-D

1 0
možnosti
Foto

Klaus jenom provokuje. To dělal vždy. Teď zkouší, co všechno mu projde, ale zachází až příliš daleko. Zase jeden stařec, co se nudí a tak ostatním jenom přidělává problémy.

5 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,06
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik