Špína "hrdinů" internetu

Prezident Pavel pozval na Hrad napadenou ukrajinskou holčičku. Reakce velkého množství duševních chudáků v diskuzích jsou dnem této společnosti. 

A když ukrajinské dítě nadává českým a tam bude patřit i dítě romské a kdyby šlo o dítě ruské a nebo afghánské tak kolem toho bude taky takové divadlo??? Celé to je farizejská komedie!

Odsuzuje šikanu, ale první dítě si na Hrad pozve dítě z UA.

 

Více příkladů uvádět nebudu, opravdu se mi to hnusí. Sám si dodnes pamatuji některé zraňující zážitky z dětství a jako dítě bych uvítal, kdyby někdo ona zranění vyvážil. Nevinné dítě, nepochybně otřesný zážitek. Otec možná bojuje na frontě, je ve zcela cizím prostředí, nikdo neví, co holčička prožila a chudáci nepochybně ovlivnění svými rodiči jí připraví takovýto otřesný zážitek. Dezoláti, toto slovo používám poprvé a snad naposledy. 

 

Pevně věřím, že prezidenta Pavla vedla k jeho činu jen dobrá vůle a soucit s dítětem, které nikomu nic neudělalo. A takovýto projev jen vřele vítám. Jen dobro a skutky vedené srdcem mohou tuto společnost měnit. Často si říkám, že útoky proti "dezolátům" nikdy k ničemu dobrému nepovedou, že agrese v jakékoli formě budí jen další agresi. Ale když tohle člověk sleduje, co s hlupáky, kteří si nevidí ani na špičku nosu a naprosto scestně se přitom honosí českou vlajkou, a bohužel často i ruskou. S těmi lidmi se nedá mluvit, případ Peterková u soudu je toho jasným důkazem. Skupina lidí v davové psychóze a svatém přesvědčení o své pravdě, vykřikuje zcela vyprázdněně hesla, kterým vlastně vůbec nerozumí. 

 

Jen více takových činů, jako gesto prezidenta Pavla. Neměli bychom zapomínat, že tisíce bezejmenných občanů této země takovéto akty provádí dnes a denně. Jen média vytrvale toužící po senzaci a čtenosti vytrvale věnují pozornost odpadu této společnosti a vytvářejí dojem, že podobných jsou mezi námi mraky. Nevěřím tomu, prokázali jsme to při masové pomoci napadené Ukrajině. A jsem rád, že většina uprchlíků zde má pocit bezpečí a není ohrožen jejich život. Uprchli, protože jejich životy na Ukrajině ohroženy byly. Věřím, že podobné incidenty jsou marginální a děkuji prezidentu Pavlovi za to, co udělal. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Červenka | neděle 11.6.2023 8:38 | karma článku: 41,14 | přečteno: 4514x